آموزش اسمارت مانی
خرید تور تابستانی

آقای «ب.ز» لطفا زبان در کام بکشید



✍دیدارنیوز
با تیتر آقای «ب.ز» مملکت در هر حوزه‌ای سخنگو دارد!
امروز،‌ وقت انسجام ملی است، نه آواز ابوعطا!
نوشت:

🔹امروز که کشور و مام میهن به واسطه تجاوز وحشیانه بیگانه، بیش از هر زمان دیگری به انسجام داخلی نیازمند بوده و تقابل همه‌جانبه با این توحش آشکار که زنان و کودکان این سرزمین را به کام نیستی کشانده، مستلزم اتخاذ اتحاد میان همه آحاد جامعه است، هرگونه تحرکی در راستای بر هم زدن این انسجام، مستوجب نکوهش بوده و قابل تأمل به نظر می‌رسد.

🔹آقای «ب.ز» که تا همین چند صباح قبل،‌ درج نامش نیز در فضای رسانه‌‌ای، مخفف و «مگو» بود و تا همین چندی پیش به واسطه اتهامات سنگین تاراج بیت‌المال با حکم اعدام دست و پنجه نرم می‌کرد، امروز باز تمام قد به میدان عمومی، اقتصادی و البته رسانه‌ای بازگشته و هر بار به ابوعطایی دیگر، گوش افکار عمومی را می‌خراشد.

🔸نامبرده، اخیرا نیز در توئیتی در شبکه ایکس، افاضه داشته که؛ «بازدارندگی #اتمی#ایران شاید کمی دیر شده باشد احتمال رونمایی #بمب_اتمی ایران و اتمام کار نزدیک است».

🔹حال، سوال این جاست که در شرایطی که هر یک از نهادهای مسئول در مملکت از وزارت امور خارجه گرفته تا فراجا، سپاه، ارتش و دیگر ارگان‌ها، جایگاه مشخص سخنگویی برای بیان مواضع به صورت صریح از ناحیه تهران در وضعیت تجاوز بیگانه دارند، این مفسد سابق اقتصادی از چه جایگاهی ردای روایتگری خبری بر تن کرده و از چنین مسائل راهبردی و مهمی به سخنوری و افاضه می‌پردازد؟

🔹البته، ناگفته آشکار است که ما، منکر حق آزادی بیان برای هر شخص با هر عقیده، مشی و جایگاهی نیستیم اما،‌ گرفتن ژست سخنگویی درباره مسائل استراتژیک کشور از سوی کسانی که خود، آوازه مخدوشی در میان افکار عمومی داشته و صرف طرح نام‌شان در میان آحاد قابل تاملی از جامعه، تداعی کننده فساد و به یغما رفتن سفره آن‌هاست در شرایط کنونی، چندان مفید به نظر نمی‌رسد.

🔹آقایانی که در یک وضعیت نرمال-و نه ایده‌آل-قاعدتا باید پاسخگوی آسیب‌های جدی به اقتصاد کشور و از آن مهم‌تر، اعتماد عمومی جامعه باشند، امروز با گرفتن انواع و اقسام ژست‌های مختلف، عملا در نقش مخلین انسجام ملی در وضعیت کنونی ظاهر شده‌اند.

🔹قدر مسلم اینکه علی‌القاعده، آقای ب.ز! که در مقام عمل، چند عمر هم برای جبران  عملکرد اقتصادی‌اش جوابگو نیست، باید دست کم در مقام سخنوری و افاضه، زبان به کام گرفته و لختی به فوائد و محاسن «سکوت» خود در راستای آسیب نزدن به انسجام ملی در وهله فعلی ملتزم بماند، باقی بقا!

#

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا