خرید تور نوروزی

دلایل بی اعتمادی به رسانه‌های داخلی از زبان معاون مطبوعاتی

/ گفت و گو با محمد سلطانی‌فر / پرونده مرجعیت خبری – 3 /

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد درباره‌ی اظهارات اخیر رییس جمهور مبنی بر نگرانی از مرجع بودن رسانه‌های خارجی برای مردم و لزوم بازگرداندن این مرجعیت به رسانه‌های داخلی گفت: خبرگزاری‌ها یا مطبوعات داخلی ما یا به دلیل نگرانی از تعطیل شدن و یا به این دلیل که مورد اتهام واقع نشوند، خیلی به مسایل داخلی نگاه واقع‌بینانه‌ی با شجاعتی ندارند و اگر هم به این قضیه بپردازند ممکن است که دچار برخوردهای قانونی شوند.

«محمد سلطانی فر»، در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز گفت: سال‌های سال است این حرف‌ها زده می‌شود و این پیشنهادات را مطرح می‌کنند، اما خیلی گوش شنوایی برای این قضیه وجود ندارد. تصور من و تحلیل ما، هم اساتید دانشگاه و هم کسانی که دست‌اندرکار حوزه‌ی رسانه هستند، مبنی بر این است که متاسفانه مردم ما نسبت به رسانه‌های داخلی بی‌اعتماد شده‌اند. آنقدر ما حقیقت را به قربانگاه منافع حتی جناحی برده‌ایم که متاسفانه خیلی نتوانستیم این ساختار و این جایگاه را برای خود حفظ کنیم.

وی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما و گفت: امروز رسانه‌ی رادیو و تلویزیون ما متاسفانه آن جایگاه را برای ایجاد مرجعیت و مقبولیت خبری در بین مردم ندارد. امروز متاسفانه رادیوهای بیگانه و تلویزیون‌های خارجی بیشترین تاثیر و مقبولیت را دارند و مردم به صورت علنی از آنها بدون هیچ نگرانی تبعیت می‌کنند.

آقای سلطانی‌فر با اشاره به عملکرد مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی، گفت: خبرگزاری‌ها یا مطبوعات داخلی ما یا به دلیل نگرانی از تعطیل شدن و یا به این دلیل که مورد اتهام واقع نشوند، خیلی به مسایل داخلی نگاه واقع‌بینانه‌ی با شجاعتی ندارند و اگر هم به این قضیه بپردازند ممکن است که دچار برخوردهای قانونی شوند. نوع ساختار حرفه‌ای نگارش مطبوعات ما هم به لحاظ آموزش و به لحاظ مختلف متاسفانه به‌گونه‌ای است که ما نتوانستیم آن ساختار لازم را در مطبوعاتمان ایجاد کنیم که بتوانند با مردم آنگونه‌ که دل مردم می‌خواهند صحبت کنند.

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد، در انتها تاکید کرد: بنابراین ما در این حوزه هم در بحث آموزش ضعف داریم، هم در بحث قانونگذاری ضعف داریم و هم در بحث سیستم‌های مختلفی که وجود دارد؛ و همه‌ی اینها دست به دست هم داده‌اند تا مرجعیت و وثوق ما کم شود و مردم نگاهشان به رسانه‌های دیگر و بیگانه باشد.

«چون رسانه‌ها ویترین احزاب‌اند اعتماد مردم رفته است»

مدیرعامل ایلنا از فشار به رسانه‌ها می گوید

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. “اصل هشتاد و ششم

    نمایندگان مجلس در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهار نظر و رأی خود کاملاً آزادند و نمی‌توان آنها را به سبب نظراتی که در مجلس اظهار کرده‌اند یا آرایی که در مقام ایفای وظایف نمایندگی خود داده‌اند تعقیب یا توقیف کرد. ‏”
    وقتی … با وجود اصل 86 قانون اساسی نمایندگان مجلس را احضار میفرماید تکلیف اصحاب رسانه مشخص است ، …

  2. جناب پرزيدنت روحاني، چرا مردم بايد به رسانه هاي داخلي اعتماد کنند!؟ وقتي تلويزيون جمهوري اسلامي، پخش زنده را سانسور ميکند (سخنان مرسي در اجلاس تهران) ، وقتي خبرها را بگونه اي کاناليزه شده و غير واقعي پخش ميکنند و با تحليل هاي جهت دار و يکطرفه و اغلب آبکي، تلاش ميکنند تا مردم را مجبور به پذيرش همان اخبار نادرست بکنند، ديگر بکدام دليل مردم بايد به رسانه هاي داخلي اعتماد بکنند!؟ صدا و سيماي قبلا ضرغامي و فعلا علي عسکري آنچنان اخبار و فيلم ها و برنامه هاي (حتي مستند) غير واقعي و دروغ منتشر کرده که بکلي به آن بدبين و بي اعتمادم که حتي اعلام نتيجه يک مسابقه ورزشي را از آن باور نمي کنم و ميگويم نکند با ترفندهاي هميشگي شان، اين مسابقه را معکوس نشان ميدهند و نتيجه واقعي، متفاوت باشد!!؟

  3. با توجه به پیشرفت تکنو لوژی و اطلاع رسانی بین المللی وانفجار اطااعات جهانی دسترسی به اخبار جهان وایران بسهولت انجام می گیرد و نیازی به سیمای میلی و روز نامه های عصر ناصری نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا