«قصهی واقعی» مریم معمارصادقی
کاربر توییتر با نام « پاراکلیتوس» نوشت:
1. میخوام براتون یه قصه واقعی تعریف کنم. داستان دختری به نام مریم معمارصادقی که داره دیپلمش رو میگیره و پا به دنیای بزرگسالی میذاره. مریم نمیدونه که بیست و چند سال بعد برای پول گرفتن بابت توجیه دخالت بشردوستانه علیه ایران؛ به خودش افتخار میکنه.
2. مریم معمارصادقی دختر درسخون و باهوشیه که توی یه شهر کوچیک ایالت مریلند زندگی میکنه. اخبار روز رو پیگیری میکنه و میخواد از دنیای آدمبزرگا سر دربیاره. دلش میخواد در آینده روزنامهنگار یا وکیل بشه، البته هنوز انتخاب نکرده که کدومش رو بیشتر دوست داره.
3. مریم معمارصادقی توی تیم مناظره مدرسه عضوه. هر دفعه برای یه موضوع چالشی کلی مطلب مستند و قانعکننده آماده میکنه. تو گروه دادگاه مجازی هم ثبت نام کرده تا نقش قاضی، دادستان و وکیل رو تجربه کنه. مریم از ورزش غافل نیست و عضو تیم فوتبال دخترای مدرسه هم هست.
4. این روزا بحث عراق تو رسانههای آمریکا داغه. کمی پس از کریسمس ۱۹۹۱، پرزیدنت جورج بوش (پدر) دستور حمله به عراق از خاک عربستان رو صادر میکنه تا «صلح برقرار بشه» و «قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اجرا بشه». (جلد کتاب: دخالت بشردوستانه [در همین جنگ]، چاپ وزارت دفاع آمریکا)
۵. همکلاسی مریم معمارصادقی به نام Patrick Mooney در روزنامه محلی شهرشون Frederick News-Post یه یادداشت مینویسه با عنوان «عراق را تنبیه کنید». مخلص کلامش: دیکتاتور عراق حقوق بشر رو نقض میکنه و آمریکا میخواد برای مردم عراق #آزادی بیاره (اسکرینشات: خبری درباره مونی ۴ سال بعد)
۶. مریم معمارصادقی با خوندن این نوشته خشمگین میشه. کاغذ و قلم رو برمیداره و نامهای خطاب به سردبیر روزنامه مینویسه. مطلبش در تاریخ ۳ ژانویه ۱۹۹۱ با تیتر «سیاست متناقض آمریکا» در صفحه ۱۶ روزنامه چاپ میشه: «…وقتش رسیده که انگیزههای واقعی تهاجم آمریکا علیه عراق رو بفهمیم»
7. نقل قول از نوشته مریم معمارصادقی: «…من از آدمای مثل خودم انتظار دارم به جای پذیرش چیزایی که پرزیدنت [بوش] داره به خورد ما میده، به درک عمیقتری از این بحران برسن… من از سادهلوحی آقای مونی که فکر میکنه ما به دلایل اخلاقی این جنگ رو آغاز کردیم عصبانی و متأسف هستم»
8. «اگه آوردن عدالت و حقوق بشر برای مردم عراق دلیل این حمله است، سیاست خارجی آمریکا متناقضه… پرزیدنت بوش… [برای حمله به عراق] به گزارشهای عفو بینالملل استناد میکنه… ولی در کشورهای دیگه دنیا، وقتی پای پول در میون باشه، نقض فاحش حقوق بشر رو پاک فراموش میکنه…»
۹. «اشغال کویت توسط عراق با اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل تفاوت زیادی نداره. هر دوی اینها به یک اندازه با حقوق بینالملل مغایرت دارن. اما آمریکا خودش رو فقط ملزم به قطعنامههای علیه عراق میدونه [و نه قطعنامههای علیه اسرائیل]»
۱۰. «اسرائیل همیشه نیازمند و مصرفکننده تولیدات نظامی آمریکا و همچنین همپیمانش در منطقه بوده. پشت کردن ما به اسرائیل مساویست با خسران اقتصادی. اما رهبری دنیا در تصویب قطعنامه شورای امنیت که از عراق میخواد از کویت بره بیرون، برای آمریکا به لحاظ اقتصادی راهبردی محسوب میشه»
۱۱. «…متاسفانه وابستگی ناسالم [آمریکا به نفت منطقه] دلیل اصلی حضور نظامی ماست. دلایل دیگه مثل [افزایش] قدرت نظامی آقای حسین [یعنی صدام] هم هست. اما جز کشورهای غربی مثل آمریکا، هیچکس در تسلیح و دستیابی عراق به قابلیتهای هستهای شایسته سرزنش نیست»
۱۲. «در تمام سالهای جنگ ایران و عراق، دولت آمریکا با ارسال مداوم تسلیحات نظامی به عراق، از این کشور حمایت کرد. آیا خندهدار نیست که دشمن ما (عراق) احتمالاً داره از همون اسلحههایی که خودمون بهش دادیم [در مقابل ما] استفاده میکنه؟»
تصویری از مقاله مریم معمارصادقی، عکسها در Frederick High School Yearbook سالهای ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۰ چاپ شدن.
انتهای پیام
این خانم در راستای منافع خودش و طیفش که همیشه در راستای اهداف اجانب بوده قدم برداشته و برمیداره و اینطور که از اسناد و مدارک ارائه شده برداشت میشود حتی برای وصول به منافع شخصی و جناحیش متوسل به تناقض گویی هم شده و میشه تا بتونه با جلب توجه و یا در مواقعی استفاده از افعال معکوس(برره ای) به مقصودش دست پیدا کنه بقول ماکیاولی هدف وسیله رو براش توجیه میکنه… این فرد بخاطر وصول به اهدافش دست به هر کاری میزنه حتی از کثیف ترین نوعش (البته نمی خوام مسئله رو خیلی باز کنم) در نهایت باید تاسف خورد بحال این فرد و امثالش چون هیچ خط قرمزی برای اعمال و رفتارشون قائل نیستن و جالب اینه که اینها در مقابل کشتار مردم بی گناه در جای جای دنیا سکوت میکنن چون در جهت منافعشون نیست ولی براحتی دم از حقوق بشر میزنن…
این مریم که البته حیف این اسم که روی این دروغ گویی ریا کار باشه
یه گدا گشنه پول بیشتر نیست