خرید تور تابستان

پاسخ پناهیان به سرمقاله‌ی خاتمی در گاردین

خبرگزاری فارس نوشت: حجّت‌الاسلام «علیرضا پناهیان»، کارشناس مسائل دینی و نایب‌رئیس قرارگاه عمّار، طی یادداشتی به سرمقاله رئیس دولت اصلاحات در روزنامه گاردین، واکنش نشان داد.

متن کامل یادداشت حجّت‌الاسلام پناهیان از این قرار است:

۱. طوفان ویرانگری در منطقه آغاز شده که در حال نابودی قدرت زورگویان غرب است؛ آنوقت سرمقاله نویس گاردین می‌گوید جلوی این طوفان را با خردمندی بگیرید! که چه بشود؟ تا بتوانند سلطه خود را مانند گذشته در فضای صلح ادامه بدهند؟ مشخص نیست طرف کدام طرفی است!

۲. بعضی از سرمقاله نویس‌های گاردین طوری از تنش‌زا بودن ترامپ انتقاد می‌کنند که انگار با سیاست تنش‌زدا و مذاکره‌جوی اوباما حاضرند کنار بیایند! ولو داعشی‌ها و سربریدن‌ها را در منطقه راه بیندازند.

۳. چقدر نفرت برانگیز است به طرفداری از کلمه زیبای صلح، عدالت را فراموش می‌کنند و انگار نه انگار که این جنایتکاران باید تقاص خون‌های به ناحق ریخته شده را پس بدهند. همین‌ها یک زمانی تکفیری‌های داعشی را پیکار‌جو می‌خواندند.

۴. ابوموسی اشعری با شعار صلح از جنگ بهتر است به جنگ عدالت علی(ع) رفت و رأی هم آورد. کاش آن صلح چیزی بیشتر از یک توهم بود، ولی آرامشی قبل از طوفان جنایات یزید و حجاج ابن یوسف ثقفی شد و… سرها بریده دیدیم بی‌جرم و بی‌جنایت.

۵. ابوموسی اشعری دائما جنگ‌طلبی معاویه و علی(ع) را محکوم می‌کرد و فرقی بین ظالم و مظلوم نمی‌گذاشت. ولی برای غلبه بر عدالت علی(ع)، تمام امید معاویه به صلح‌طلبی ساده لوح احمقی مانند ابوموسی اشعری بود. علی(ع) در اواخر عمر شریفش در قنوت نماز دائماً ابوموسی را لعنت می‌کرد.

۶. بعضی‌ها چون مطمئن هستند جنگ نخواهد شد فریاد می‌زنند «نه‌ به‌ جنگ علیه ایران» تا بعداً بگویند این سرمقاله‌های گاردین بود که جلوی جنگ را گرفت! مثل احمق‌هایی که می‌گفتند مذاکره سایه جنگ را دور کرد، در حالی که پس از مذاکره داعشی‌ها نفوذ کردند و موشک‌ها امنیت را بازآوردند.

۷. اشعث که مانند ابوموسی دائماً مورد لعن علی(ع) قرار می‌گرفت، وقتی سپاه علی در اوج اقتدار بود و مالک به دو قدمی خیمه معاویه رسیده بود صلح‌طلبی‌اش گل کرد و گفت دیگر جنگ بس است! هر وقت دیدید کسانی که عدالت‌خواه و اهل مقاومت نیستند از صلح دم می‌زنند به دنبال کاسه زیر نیم کاسه باشید.

سرمقاله سیدمحمد خاتمی در گاردین: گفت و گو یا فاجعه؟

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. سیر مث تو از گرسنه مث مردم عادی خبر نداره و میگه همین وضع خوبه : من که سیرم؛ مردم از گرسنگی بمیرن. لابد هنوز هم میگی پیامبر برای حکومت کردن و سیاست اومد نه اخلاق ؟ ! از گوینده این حرف یعنی تو چه انتظار اخلاق و درک غم مردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. واقعا این توهمات از کدامین ذهن….تراوش کرده؟؟؟اصلا میفهمد چه میگوید یاهمه را مانند مستمعین دائمی اش تصورکرده؟؟؟؟؟

  3. 1- اين موجود در بند 3 افاضات خود دم از عدالت زده!!!! چند سال قبل از اين موجود پرسيدند تو که همش دم از عدالت و برابري و مساوات و حق مي زني، از کجا آورده اي که ماشين مگان (که در آن زمان خودروئي لاکچري محسوب ميشد) سوار ميشوي و گوشي موبايلت هم اپل است!؟ جواب داد جوان انقلابي بايد جربزه و عرضه داشته باشد!!! 2- اين موجود بداند که حنايش ديگر براي حضار ثابت و هميشگي زير منبر خود هم رنگي ندارد.

  4. سلام-من طرفدار آقای خاتمی ویا مخالف آقای پناهیان نیستم ضمنا حدود یکصد ماه مستمر در مناطق عملیاتی آنهم بیشترش زیر آتش مستقیم حضور داشتم اما در این ماجرا وقتی نیک می نگریم ایران وطرف مقابل از طرحهای جنگی خود می گویند ودائما در حال یارگیری هستند نهایت اینکه خوی استعماری غرب و وتحریک اسرائیل وامثال عربستان و.روی کار آمدن دیوانگانی خود شیفته مانند صدام و….-لذا به آقای پناهیان می گویم که فکر نکند در هرحال جنگی نخواهد بود شاید امروز دشمن در شرایط جنگی نیست ونتیجه جنگ را به نفع خود نمی بیند اما فردا وپس فردا شاید وضعیت را به نفع خود ببیند -اما قضیه جنگ حضرت علی (ع) در صفین وجمل و نهروان آنطور که خودشان فرمودند با مارقین وقاسطین وناکثین بود یعتی با خوارج یعنی افراد بیشعوری چون وهابی مسلکهای امروزی با اصحاب جنگ جمل با کسانی که چون فکر می کردند چون زیاد برای اسلام جنگیدند پس حق بیشتری از بیت المال وقدرت دارند و با قدرت طلبان ونیرنگ بازانی چون معاویه وعمروعاص که با تلفیق اشرافیت و برتری دانستن نژاد عرب بر غیر عربها و….انواع مقدس بازی و….در مقابل حضرت علی (ع) قد علم کردند آنهم از درون مرزهای حکومت اسلامی -وهمه آنها داعیه اسلام داشتند

  5. مشکل بسیاری از روحانیت رسمی امروز ، تحساس وظیفه کردن قبل از کسب توشه کردن است. نتیجه خروجی های فعلی بجای عارف و حکیم اندیشمند و متواضعی چون علامه طباطبایی است. و یا حداقل شخصی در حد استاد مطهری یا سید موسی صدر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا