خرید تور نوروزی

نامه‌ی مهم آیت الله موسوی خوئینی به رهبری

آیت الله سید محمد موسوی خوئینی در نامه‌ای مهم خطاب به رهبری تحلیل مختصر خود از وضعیت کنونی جامعه را ارائه کرد.

به گزارش انصاف نیوز، متن کامل این نامه در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر مقام معظّم رهبری، آیت الله خامنه‌‌ای، دامت برکاته

با اهداء سلام

به‌اختصار، مطالبی را در محضر ملت شریف ایران به استحضار عالی می‌رسانم، به امید آنکه در آن درنگ شود و مایهٔ خیر ملت و کشور و جمهوری اسلامی باشد.

آنچه از مسموعات و مشاهدات و مطالعهٔ گزارش‌ها و تحلیل‌ها دریافت کرده‌ام آشکارا حاکی از آن است که آنچه در ذهن و زبان بسیاری از مردم و در زندگی آنان می‌‌گذرد زیبندهٔ نظامی نیست که با پرچم اسلام به دنیا معرفی می‌شود:

🔹 در ذهن این مردم باورهایی که پشتوانهٔ استحکام و نیز مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی بود به گونه‌ای روزافزون آسیب دیده و می‌بیند.

🔹بر زبان بسیاری از مردم در کوی و برزن و در برخی محافل و مجالس، سخنانی می‌رود که از عمق بی‌اعتقادی و بی‌اعتمادی نسبت به مدیریت کلان و مدیران کشور حکایت می‌کند.

🔹تورم روزافزون، همراه با کاهش درآمد اقشار گسترده، نه‌تنها زندگی امروز مردم را گرفتار دشواری‌های طاقت‌فرسا کرده که ناهنجاری در درون بسیاری از خانواده‌ها را گسترش داده و آنان را نگران آیندهٔ نامعلوم خود و فرزندانشان ساخته است.

🔹علاوه بر این مردمِ گرفتار در تلاطم زندگی و مشکلات طاقت‌سوز معیشتی، بسیارند انسان‌های ناراضی از اوضاع فرهنگی و سیاسی که گرفتار بی‌عدالتی‌های غیرقابل‌انکار شده‌اند.

🔹البته هنوز کم نیستند کسانی که اصلاحِ امور و تغییر وضع نامطلوب کنونی را از عالی‌ترین جایگاه مدیریت کشور انتظار می‌کشند. در چشم این خیل عظیم، اوضاع غیرقابل‌دوام‌ امروز صرفاً معلول تصمیمات مدیرانی که می‌آیند و می‌روند نیست (که البته این آمدن‌ها و رفتن‌ها هم خارج از چارچوب ارادهٔ عالی و حاکم بر کل مقدرات کشور نیست). از نگاه مردم، شیوهٔ مدیریت در بالاترین سطح، و قدرتِ نافذ آن، نقش‌آفرینِ اصلی در تمام یا اکثر مهامّ امور کشور است.

🔹مردمی که چنین انتظاری دارند هرگز الزامات و محدودیت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی (که البته چهل سال از آن گذشته است) و نیز کینه‌توزی دشمنان انقلاب، به‌ویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را نادیده نمی‌گیرند. همچنین آنان از پیامدهای دفاع مقدس غافل نیستند و به شهیدان و مجاهدان و نقش‌آفرینان آن حماسهٔ ملی و اسلامی، که فرزندان همین ملت بودند، سپاس و درود بی‌پایان تقدیم می‌کنند. اما همین مردم بر این باورند که مدیریت کشور، به‌ویژه عالی‌ترین سطح آن، باید با ملاحظهٔ همین مشکلات و چالش‌ها شیوه‌ای در مدیریت امور به کار می‌بست که امروز گرفتار این آشفتگی‌های فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و … نمی‌شدیم.

اینجانب، با رعایت اختصار، مهم‌ترین مطلب از گفتنی‌های بسیار را که لازم می‌دانستم به عرض رساندم و بیش از این به ملت بزرگوار ایران و حضرت‌عالی تصدیع نمی‌دهم و تنها با یک کلام دیگر سخن را به پایان می‌برم:

🔹اگر شیوه‌ای که تاکنون به کار رفته است نتیجهٔ محاسبات متعارف و براساس آراء و تحلیل‌های شناخته‌شده در حکم‌رانی است، پس هستند پرشمار صاحب‌نظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تأکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهره‌مندی از این حق طبیعی و الهی نباشند. اما اگر مبنای تصمیمات این چند دهه دانسته‌هایی از مبادی غیرمتعارف است که تنها در اختیار خواصی از بندگان خدای متعال است که بنده و امثال بنده هیچ حظّی از آن نداریم و، در نتیجه، آنچه بر کشور و مردم و جمهوری اسلامی می‌گذرد سرنوشتی محتوم و گریزناپذیر است، پس همگان تسلیم امر محتوم و مشیّت الهی خواهیم بود، ان‌شاءالله.

از تصدیعی که دادم پوزش می‌خواهم و دوام عمر و سلامتی آن حضرت را از خداوند خواستارم.

سید محمد موسوی خوئینی ۹۹/۴/۷

فعالان سیاسی و رسانه‌ای از نامه‌ی موسوی خوئینی‌ها به رهبری می‌گویند

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. ایشان که نامه نویسی بلدند خوبه یک نامه هم به کسانی بنویسند که با ساده لوحی، باعث شدند مردم تصور کنند که مذاکره با شیاطین باعث خوشبختی و گره گشایی از زندگی آنان خواهد شد و با همین ترفند برجام بی فرجام را بر ملت تحمیل و باعث افزایش تحریمها شدند.
    ایشان باید پاسخگوی حمایتهای بیدریغ خود و دوستانش از دولتی باشد که شرایط تلخ امروز کشور نتیجه هنرنمایی آنهاست….

    43
    58
  2. موسوي خوئيني پاسخگوي ارائه اطلاعات غلط و پنهانكاري در تسخير لانه جاسوسي باشد كه بخش بزري از تحريم ها نتيجه عملكرد اوست

    48
    13
  3. این نامه هرچند بخشی از واقعیت های جامعه ر بصورت ناقص بیان می‌کرد(کل درخواست مردم ایران را به اقتصاد خلاصه کرده است) اما در اصل سلب مسئولیت از جناح خودشان است. شاید خواسته است بعدها بگوید دیدید گفتیم.
    ای کاش این نامه آثاری هم داشته باشد.

    21
    1
  4. من یه جوون دهه هفتادی هستم ،از [کار] های [بد] خویینی ها خیلی مطلب مستند خوندم ،سعی نکن با ایت الله بستن به نافش تبریه اش کنی ،خود توی انصاف نیوز از همین جنس هستی ،پس دایه مهربان تر از ننه نشو…باعث و بانی انحراف انقلاب همین ها بودن

    8
    8
  5. با سلام. جناب موسوی خوئینی افسوس برای درک شما. جالب اینکه فکر می‌کنید حقیقت را می‌گویید. اگر انقلابی ناب بود اطراف رهبر که همه چیز تمام بود. امثال شماها که هم خراب کردید هم مدعی هستید. ولی این را به یقین بدانید که آینده ایران بسیار روشن واز آن مومنین راستین است. اگر قرار بود از اول همه چیز خوب باشد که ارزش مبارزه با گروه باطل پس کجا هست. از اول تاریخ برو بگرد و چگونگی پیروزی حق را مطالعه کن….

    3
    10
  6. به این جناب خوئینی بقول مولانا باید گفت: گربپوشیمش ز بنده پروری – تو چرا بی روئی از حد می بری ؟

    2
    8
  7. [خیلی ها] ونماینده های چند دوره ووزیران همگی شده اند معترض درصورتی که اکثراینها خودتوانایی انجام وظیفه را که نداشته اند هیچ بلکه چند مسولیت همزمان اشغال میکردند یا کرده اند حالا برای مردم اشک تمساح میریزند

    1
    1
  8. آقای موسوی خوئینی ها! برای اختناق و پوستی که دهه 60 جنابتان و هم حزبی ها از سر این مردم کندید به کی نامه بزنیم. پرسشی دارم زدانشمند مجلس بازپرس…

    4
    2
  9. بنظرم آیت الله موسوی خونینی ها در این نامه سرگشاده در چند جمله هشدار می دهد که سطح نارضایتی ها از مدیریت کلان کشور به مرزهای خطرناکی رسیده است و نیاز به تحول های جدید و عمیق در نظام است تا بی اعتمادی عمومی مردم نهادینه و پایدار نشود و به سدی سخت در مقابل و مقابله با نظام تبدیل نگردد. امروز در نقطه عطفی ایستاده ایم که مسیر و راستای حرکت جامعه در آینده را باید رقم زد.
    موسوی خونینی ها مدعی نیست که راه حل و نوشدارو را در خورجین خود دارد بلکه پیشنهاد می کند که :” اگر شیوه‌ای که تاکنون به کار رفته است نتیجهٔ محاسبات متعارف و براساس آراء و تحلیل‌های شناخته‌شده در حکم‌رانی است، پس هستند پرشمار صاحب‌نظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تأکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهره‌مندی از این حق طبیعی و الهی نباشند”
    به عبارت دیگر وی خواهان امتناع از یک جانبه گرایی و مطلق گرایی است و دعوت می کند که بگذارید تا تمامی دلسوزان و کاردانان در یک فضای بدور از ترس و تهدید برای حل مشکلات هم اندیشی داشته باشند. مصداق آن یکی می تواند داشتن مجلسی با حضور تمامی نمایندگان اقشار و لایه های مردم بدون سیاست گزینشی و استصوابی باشد.
    این نامه مسیر درستی را در حرکت جامعه به پیش، ترسیم می کند.

    12
    3
  10. خوئینیها رد صلاحیت نشود و مردم بتوانند رای دهند اگر رای آورد ببینیم در همان صد روز اول مثل حسن فریدون چه معجزه ای برای نجات کشور خواهند کرد ! بازگشایی سفارت آمریکا یا آتش زدن باقیمانده سفارتخانه ها ؟!….

    1
    2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا