خرید تور تابستان

نامه‌ی دوم سیدجواد میری به وزیر علوم

سید جواد میری، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی در نامه‌ی دوم خود به منصور غلامی، وزیر علوم به موضوعاتی پیرامون همین پژوهشگاه پرداخته است، و ده مطالبه‌ی مشخص را مطرح کرده است. متن کامل این نامه را در ادامه می‌خوانید:

«مطالباتی را که در نسبت با پژوهشگاه مطرح می‌کنم شاید (می گویم شاید) تعمیم‌پذیر به بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور باشد. بنابراین از تمامی همکاران دانشگاهی در سراسر کشور، به ویژه اصحاب علوم انسانی، استدعا دارم اگر مباحث مطروحه مرا قابل نقد می‌دانند لطفا نقد کنند تا از این طریق مطالبات آکادمیک شکل ملی‌تری بگیرد. طبق مطالعات و مشاهدات من به این نتیجه رسیده‌ام که وزیر محترم علوم بدون مشورت با بدنه‌ی پژوهشگاه تمدید حکم غیرکارشناسانه‌ای برای دکتر قبادی انجام داده‌اند و این وضع در پژوهشگاه قابل استمرار نیست. حال خود وزیر می‌دانند و مسئولیت این حکم بر گردن ایشان است ولی اگر تحول ساختاری جدی (نه صوری و بر روی کاغذ مصوبات) در حوزه‌ی ریاست پژوهشگاه انجام نگیرد آینده این بزرگترین مرکز علمی کشور در حوزه علوم انسانی که دچار فساد نهادینه شده است در خطر است. پیشنهادات من برای عبور از وضعیت قرمز کنونی به شرح ذیل است:

۱. تحول در هیئت رئیسه پژوهشگاه و قرار دادن آن در خدمت اهداف واقعی و دیسیپلینر پژوهشکده‌ها و اعضای هیئت علمی آن با تمام سلایق موجود در پژوهشگاه

۲. ارتباط مستقیم و معنادار بین «هیئت امنا» و بدنه‌ی علمی پژوهشگاه تا اساتید بتوانند دقیق و جامع و بدون واسطه با هیئت امنا گفت‌وگو کنند و مسائل خویش را حل و فصل کنند.

۳. ارجحیت مشاوران از داخل پژوهشگاه در پست های مشاورتی و شفاف نمودن توزیع «منابع»، «منافع»، «منزلت‌ها»، «فرصت ها» و «امکانات»

۴. انتخابات آزاد در پژوهشکده ها بدون دخالت ریاست پژوهشگاه

۵. شفافیت در مرکز «نظارت بر اعضای هئیت علمی» و زیر نظر قرار دادن آن تحت مدیریت فرد یا افرادی که مستقل و مجرب در پژوهشگاه که سفارش ریاست نباشند.

۶. پاکسازی هیئت ممیزه از سوگلی‌های ریاست و قرار دادن سلایق گوناگون علمی و کارشناسی در آن نهاد محترم

۷. خارج کردن مجلات پژوهشگاه از تولیت افرادی که بازنشسته شده‌اند و قرار دادن مدیریت مجلات ذیل مدیریت اعضای هیئت علمی جوان و پرکار پژوهشگاه

۸. پاکسازی نهاد جذب پژوهشگاه از تیول زد و بندهای ریاست و به خدمت درآوردن این نهاد در راستای اهداف واقعی پژوهشکده‌های گوناگون این بزرگترین نهاد علوم انسانی کشور

۹. مرتبط‌سازی پژوهشکده‌ها با تخصص و رشته هر فرد و من در اینجا مشخصا درباره‌ی پژوهشکده مطالعات اجتماعی سخن می‌گویم که کاملا با مدیریت ضدکارشناسانه‌ی دکتر قبادی از موجودیت ساقط شده است.

۱۰. ساماندهی هیئت نظارتی راستین برای پایش وضعیت پژوهشگاه در تمامی امور که شاید بتوانند روند سقوط و گسترش فساد را بگیرند و امکان مدیریت ارگانیک در این سازمان را فراهم کنند.

امیدوارم وزیر محترم علوم پاسخی شایسته به این مطالبات بدهند و ما را در احیاء پژوهشگاه و اعتلای علوم انسانی (نه طرح های میلیاردی اعتلا) یاری کنند.

با ادب و احترام

سیدجوادمیری»

نامه‌ی سیدجواد میری به وزیر علوم

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. #تعویق کنکور
    لطفاً کنکور را تعویق بی اندازید
    از شما ها خیلی ممنونیم که نه تنها کنکوربه تعویق انداخته نشد بلکه ساعت آن‌ هم آب رفت
    حق الناس
    چیزی که در دنیای بعدی انتظار میکشد….

    3
    1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا