خرید تور نوروزی

شرکت بازاریابی شبکه‌ای همکار در پروژه‌ی کلاه‌برداری؟ [+فیلم و عکس]

امیرحسین ناظری کنزق، انصاف نیوز: «کینگ مانی» نام یک ارز دیجیتال است که برخی برای سرمایه‌گذاری آن را خریده‌اند و برخی به ازای کارمزد فروش در یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای آن را دریافت کرده‌اند. ولی این ارز دیجیتال مشکلاتی دارد که به یک پروژه‌ی کلاه‌برداری بسیار شبیه است.

به گزارش انصاف نیوز کاربران و اعضای یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای در دوره‌ای به جای پاداش و حق الزحمه خود می‌توانستند کینگ مانی دریافت کنند. این دارایی‌های دیجیتال به کیف پول های مجازی در سایتی به نام یوتی بایت منتقل می‌شد.

یوتی بایت نوعی صرافی است که شما می‌توانید در آن کینگ مانی و چند ارز دیجیتال دیگر را خرید و فروش کنید. یکی از اعضای شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای به خبرنگار انصاف نیوز گفت: پس ازمدتی و با بالا رفتن قیمت کینگ مانی در این سایت، این صرافی اجازه‌ی خروج دارایی‌های دیجیتال را به دارندگان کینگ مانی نداد.

وی افزود: در حال حاضر هم کینگ مانی در این سایت خرید و فروش می‌شود. شما در این سایت می‌توانید کینگ مانی خود را به بیت کوین یا ارزهای دیگری تبدیل کنید ولی نمی‌توانید آن را از سایت خارج کنید.

این فرد که نخواست نامی از او آورده شود گفت: لیدرهای شرکت به ما نمی‌گفتند که می‌توانیم در بازار آزاد هم کینگ مانی خریداری کنیم. ما را مجبور می‌کردند که کارت‌های تخفیف دومیلیون و صد و هشتاد هزار تومانی بخریم تا پورسانت آن را کینگ مانی بگیریم. من خودم بیست میلیون از این کارت‌های تخفیف که اصلا هم به دردم نمی‌خورد را خریدم تا کینگ مانی به دست بیاورم.

او درباره‌ی فروش کینگ مانی گفت: کینگ مانی در حال حاضر فقط در اینستاگرام یا به آشنایان فروخته می‌شود به این صورت که کسی در همان سایت یوتی بایت حسابی باز می‌کند و کسی که کینگ مانی دارد، آن را به حساب مذکور انتقال می‌دهد. در واقع نوعی اعتبار بی پشتوانه در سایت یوتی بایت.

وی گفت: حالا که کینگ مانی به اینجا رسیده شرکت در سایت خود اعلام کرده که این ارز هیچ ارتباطی به آنها ندارد! در حالیکه لیدرها پیش از این می‌گفتند دکتر در مورد این ارز تصمیم می‌گیرد.

این خرید و فروش هم بسیار بی منطق است. پیج‌های فروش این ارز را بیش از 400 میلیون می‌فروشند ولی وقتی برای فروش ارز به آنها پیام می‌دهید با قیمت 14 میلیون این ارز را از شما خریداری می‌کنند.

ارز دیجیتال کینگ مانی در سایت کوین مارکت کپ  که یک سایت مرجع برای بررسی ارز‌های دیجیتال است لیست شده است.  کینگ مانی در این سایت به عنوان 3173 ارز دیجیتال دنیا لیست شده است.

نکته‌ی قابل توجه در مورد این ارز این است که قیمت آن در کوین مارکت کپ 2561 دلار قیمت گذاری شده است در حالی که در سایت یوتی بایت این ارز دیجیتال 36700 دلار قیمت گذاری شده است. کوین مارکت کپ قیمت خود را بر اساس قیمت صرافی‌هایی که این ارز دیجیتال را خرید و فروش می‌کنند محاسبه می‌کند.

حجم خرید و فروش و همچنین صرافی‌هایی که از یک ارز پشتیبانی می‌کند دو عامل بسیار مهم در اعتبار یک ارز دیجیتال هستند.

حجم خرید و فروش کینگ مانی بسیار پایین است. به طور میانگین میزان خرید و فروش این ارز دیجیتال در صرافی‌های مطرح و بین‌المللی زیر 10 هزار دلار است یعنی کمتر از 4 واحد است. در حالی که این رقم در بسیاری از روزها به زیر هزار دلار می‌رسد. این در حالی است که برای ارزهای دیجیتال مطرح روزانه چندین هزار واحد خرید و فروش می‌شود.

فقط دو صرافی بین‌المللی این ارز دیجیتال را به رسمیت می‌شناسند. یکی صرافی هیت بی تی سی و یکی صرافی وایت بیت هستند. این دو صرافی به ترتیب رتبه‌های 46 و 77 را در بین برترین صرافی‌های دنیا از نظر سایت کوین مارکت کپ دارند.

نکته قابل توجه اما این است که در این دو صرافی عملا کینگ مانی خرید و فروش نمی‌شود. در سایت وایت بیت که در 86 روز گذشته هیچ کینگ‌مانی خرید و فروش نشده است. در هیت بی تی سی نیز خرید و فروش کینگ مانی رونقی ندارد و بیشتر به صورت مصنوعی خرید و فروش می‌شود.

در سایت این صرافی مشاهده می‌شود که این ارز به قیمتی حدود 2500 دلار خرید و فروش می‌شود، اما نکته‌ی قابل توجه در مورد عمق بازار است. در واقع تعداد خریداران و فروشندگان این ارز تناسبی با هم ندارند. در این صرافی حدود یک واحد کینگ مانی برای فروش وجود دارد و عملا هیچ خریداری وجو ندارد. این در مقایسه با ارزهای دیجیتال مطرح عملا صفر است.

این ارز دیجیتال اما در اینستاگرام به خرید و فروش می‌رسد. صفحات اینستاگرامی وجود دارند که بر اساس قیمت سایت یوتی بایت این ارز دیجیتال را حدود 450 میلیون تومان قیمت گذاری کرده اند و به فروش می‌رسانند. این در حالی است که قیمت هر واحد این ارز در صرافی‌های بین المللی حدود 50 ملیون تومان است.

این صرافی‌ها ارز شما را به کیف‌پول هایی در سایت یوتی بایت که قابلیت خروج ندارند انتقال می‌دهند و گفته می‌شود که این ارزها تا آخر سال قابلیت فروش پیدا می‌کنند.

نکته قابل توجه دیگر در مورد کینگ مانی این است که این ارز خود را «کوین» (coin) معرفی می‌کند. ارزهای دیجیتال به دو دسته تقسیم می‌شوند. کوین‌ها و توکن‌ها. کوین‌ها شبکه‌ی بلاک چین مخصوص خود را دارند و توکن ها از شبکه‌های دیگر ارزها استفاده می‌کنند. بسیاری از ارزهای دیجیتال مطرح به خاطر مشکلات و هزینه‌ بر بودن بدنبال داشتن شبکه‌ی مستقل توکن هستند.

کوین‌ها معمولا بر اساس شبکه‌ی بلاک چین خود مورد بررسی قرار می‌گیرند. این بررسی‌ها معمولا در سایت گیت‌هاب صورت می‌گیرد. اما صفحه‌ی گیت هاب کینگ مانی در یک سال گذشته آپدیت نشده است و عملا در آن چیزی نیست. این را می‌توان با شبکه‌های دیگر مانند اتریوم مقایسه کرد.

از طرف دیگر نکته‌ی قابل توجه صاحبان ارزهای دیجیتال هستند. شما معمولا در سایت هر ارز دیجیتالی کسانی که آن را راه انداخته‌اند و مدیریت می‌کنند را می‌بینید. اما در سایت کینگ مانی هیچ اسمی از کسی وجود ندارد.

در شبکه‌های مجازی نیز تعاریف چندان خوبی از کینگ مانی وجود ندارد. چند پیج اینستاگرام این کوین را کلاه‌برداری می‌دانند. در توییتر نیز افرادی این پروژه را کلاه برداری معرفی کرده‌اند.

با توجه به اینکه در واقع دارایی‌های دیجیتال ارزش مشخصی ندارند بنابراین خرید و فروش آنها به هر قیمتی جرم محسوب نمی‌شود ولی باید دید آیا واقعا این دارایی دیجیتال بیش از 400 میلیون تومان ارزش دارد؟

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. سلام ؛من ۵سال توشرکت های معظم بازاریابی شبکه ای کارکردم .خیلی هم براشون احترام قائلم؛اماماحاضریم به حرفهای رندی گیج الکلی زندانی گوش بدیم اماحاضرنیستیم به حقیقت تن بدیم؛حقیقت یک چیزه؛اکل مال باالباطل….همین
    دیگه باقیش به عهده ی خودته …..
    امایه بزرگی میگه :مسلمانی ک لقمه ی حرام میخورد؛احتمال زیادی داردک ازدین برگردد….وکافری ک لقمه ی حلال میخورد؛احتمال اینکه مسلمان شودزیاداست

    1
    1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا