خرید تور تابستان ایران بوم گردی

حکم اعدام ماهان صدرات به اجرای احکام ارجاع داده شده است

شبکه شرق نوشت: حکم اعدام ماهان صدرات، یکی از بازداشت شدگان اعتراضات اخیر ، صبح امروز، نوزدهم آذر به اجرای احکام ارجاع شده است.

«ماهان صدرات مرنی»، جوان متولد 78، یکی از بازداشت شدگان اعتراضات ایران است. نام او توسط خبرگزاری قوه قضائیه اعلام و اتهاماتش «محاربه از طریق کشیدن سلاح سرد (چاقو) به نحوی که موجب ایجاد ناامنی و ترس در محیط شده است، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور، آتش زدن موتورسیکلت و تخریب گوشی شاکی خصوصی و ایراد جرح عمدی با چاقو نسبت به شاکی»، اعلام شد. روز پنجشنبه، محمدرضا قنبرطلب، یکی از شاکیان خصوصی این پرونده به «شبکه شرق» گفت که همه شاکیان این پرونده از شکایت خود گذشته و اعلام رضایت کرده‌اند. 

ارجاع حکم اعدام ماهان صدرات به اجرای احکام/ پدر ماهان: گفتند پرونده ماهان به اجرای احکام رفته است

باتوجه به اینکه اتهام ماهان صدرات محاربه بود، اعلام رضایت شاکیان تاثیری در حکم اعدام او نداشت. براساس قوانین جمهوری اسلامی، محاربه در زمره حدود است و رضایت شاکی خصوصی تاثیری در آن ندارد. حکم اعدام ماهان صدرات در دادگاه بدوی صادر شده بود اما جای امیدواری وجود داشت که این حکم در دیوان عالی کشور نقض شود ولی امروز شهرام صدرات، عموی ماهان به «شبکه شرق» گفت که حکم اعدام ماهان در دیوان عالی کشور تایید و به اجرای احکام ارجاع شده است. 

کاظم صدرات، پدر ماهان نیز در اظهاراتی جداگانه به «شبکه شرق» بیان کرد: «عصر چهارشنبه، جلسه برگزار کردیم، رضایت شاکیان را جلب کردیم، دست این و آن را بوسیدیم تا این پرونده ختم به خیر شود. به قاضی پرونده همه مسائل اعلام شد، ما منتظر ختم به خیر شدن بودیم ولی امروز صبح یکی از وکلای پرونده با ما تماس گرفت و گفت که ساعت 8 و نیم صبح ابلاغیه  ای آمده که در آن قید شده که حکم ماهان به اجرای احکام ابلاغ شده است.» 

پدر ماهان تصریح کرد: «ما حتی از زمان اجرای حکم هم خبر نداریم. می‌گویند پرونده امنیتی است و نمی‌دانیم چه کاری باید انجام دهیم. نمی‌دانم چه خاکی به سرم کنم. ماهان متولد 78 است. او بارها در جلسه دادگاه گفته که چاقو دست او نبوده است اما حکم محاربه به ماهان دادند و حالا هم می‌گویند پرونده به اجرای احکام رفته است.»


انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. صورت جلسه دادگاهشو خوندم
    باقمه دنبال متوری ها می کردن
    راکبان رو مجروح ومتورها رو اتیش می زدن وراه رو برمردم می بستن وکسانی روکه باهاشون همراهی نمی کردن تهدید می کردن!
    امیدوارم اعدام نشه اماوای کسانی که ازاین جماعت حمایت می کنن

  2. سلام
    لطفا این موضوع را به اولیای امر منتقل کنید.
    در قصاص، همه به دنبال جلب رضایت اولیای دم هستند با اینکه عزیزشان کشته شده است, اما همه سعی می‌کنند رضایت بگیرند تا با وجود اینکه یک قتل صورت گرفته، یک نفر دیگه به قتل نرسه.
    الان چطوره که با وجود اینکه شاکی خصوصی رضایت داده و مجرم هم کسی را نکشته و مثلا موتوری را آتش زده، حکومت میگه باید حتما کشته بشه و به رضایت شاکی کاری نداره؟

  3. امام خمینی: قول قوی‌تر در حد محارب، اختیار حاکم بین قتل، به‌دار آویختن، قطع به طور مخالف و نفی بلد است. و بعید نیست که برای حاکم بهتر باشد که جنایت را ملاحظه کند و آنچه مناسب است را اختیار کند. پس اگر کشته است قتل یا صلب را اختیار کند، و اگر مال را برداشته است، قطع را اختیار نماید، و اگر فقط شمشیر کشیده و ترسانده، نفی بلد را اختیار نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا