چرا «وزارت ارشاد منحل شود»؟
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پیشنهادی خواستار انحلال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد و گفت: هیچکس از دبیرخانه ائمه جمعه، سازمان دفتر تبلیغات اسلامی، حوزههای علمیه، صداوسیما و دیگر ارگانها بازخواست نمیکند و همه صرفاً نسبت به عملکرد وزارت ارشاد انتقاد دارند.
الیاس حضرتی در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به موضوع استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیشنهادی خواستار انحلال این وزارتخانه شد و گفت: درحالی که تنها ۱۶% از بودجه فرهنگی کشور در اختیار وزارت ارشاد است، بزرگان و علما و زعما رسیدگی به تمامی مسائل، مصائب و مشکلات مربوط به فرهنگ و هنر را از این وزارتخانه طلب میکنند.
او ادامه داد: پیشنهاد ما این است که این ۱۶% از بودجه کل نیز در اختیار دیگر نهادها و ارگانهایی که بودجههایی بهمراتب بیشتر از وزارت ارشاد دریافت میکنند، واگذار شود و مسئولیت امور نیز با خودشان باشد.
عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هنوز این پیشنهاد بهصورت مکتوب مطرح نشده، یادآور شد: تمامی وزرای فرهنگ و ارشاد در تمامی ادوار همواره درگیر این مشکلات بودند و این مسئله ناشی از عدم تناسب بودجهریزی در بحث فرهنگ و اختیارات است.
نماینده مردم تهران در مجلس دهم خاطرنشان کرد: درحالی که بخش اعظم بودجه فرهنگی در اختیار ارگانهای دیگر قرار میگیرد، همه از وزارت ارشاد انتظار دارند و کسی از دبیرخانه ائمه جمعه، سازمان دفتر تبلیغات اسلامی، حوزههای علمیه، صداوسیما و دیگر ارگانها بازخواست نمیکند و همه صرفاً نسبت به عملکرد وزارت ارشاد انتقاد دارند.
انتهای پیام
اصلا دولت منتخب مردم و رای مردم و خواسته های مردم و میزان رای مردم است ، تمامی اینها یعنی فتنه ، یعنی دوقطبی .
جناب مصباح یزدی ، سالهاست که جمهوریت و این مسایل را سد راه تک قطبی مورد نظر خودشان میدانند ، حالا یاران ایشان دارند در همین راستا فعالیت میکنند.