خرید تور نوروزی

اجزا اصلی در مصاحبه رشته های پزشکی که باید بدانید

رپورتاژ آگهی

چه بخواهید صاحب بهترین مرکز کاشت مو در تهران باشید یا اینکه بهترین جراح پلاستیک تهران، همیشه در مصاحبه های رشته های پزشکی، سوالات شبیه هم از شما پرسیده می شود تا بتوانید خود را در بدنه سازمان مدنظر جای دهید. اجزا اصلی در یک مصاحبه پزشکی شامل موارد زیر می‌باشند:

1. تاریخچه پزشکی: در این بخش، پزشک از بیمار سوالاتی می‌پرسد که درباره تاریخچه بیماری‌ها، تشخیص‌های قبلی، درمان‌های دریافتی و سابقه خانوادگی بیمار می‌باشد.

2. علائم و نشانه‌ها: پزشک سوالاتی درباره علائم و نشانه‌های کنونی بیماری را می‌پرسد. این شامل سوالات درباره درد، تورم، تنگی نفس، تب، خونریزی و سایر علائم مرتبط می‌شود.

3. شرح دقیق حالت بیمار: پزشک به بیمار اجازه می‌دهد تا درباره حالت خود به‌طور دقیق توضیح دهد. این شامل شرح علائم، زمانبندی بروز آنها، عوامل تحریک کننده و تحمل درمان قبلی می‌شود.

4. سوابق حساسیت و عوارض آلرژیک: بیمار باید درباره سوابق حساسیت، آلرژی‌ها و عوارضی که نسبت به داروها یا مواد دیگر داشته است، اطلاعات لازم را به پزشک ارائه دهد.

5. سابقه بهداشتی و رژیم غذایی: بیمار باید درباره سابقه بهداشتی شامل عادات غذایی، تمرین بدنی، استعمال دخانیات و سابقه بیماری‌های دیگر اطلاعات لازم را برای پزشک بیان کند.

6. پرسش‌های سلامت منطقه‌ای: پزشک ممکن است درباره وضعیت سلامت کلی بیمار سوالاتی درباره روابط اجتماعی، استرس، خواب، اضطراب و سایر عوامل مرتبط را مطرح کند.

7. تاریخچه داروها و مکمل‌های درمانی: بیمار باید از مصرف داروهای قبلی، مکمل‌های درمانی یا مکمل‌های غذایی که استفاده کرده است به پزشک خبر بدهد.

8. سوابق اجتماعی و خانوادگی: در این بخش، پزشک از بیمار سوالاتی درباره وضعیت کاری، تاریخ ازدواج، تعداد فرزندان و سابقه سیگار کشیدن و مصرف الکل می‌پرسد.

9. سوابق روانشناختی: پزشک ممکن است برخی از سوالات روانشناسی مربوط به وضعیت روانی بیمار را مطرح کند، از قبیل استرس، اضطراب، افسردگی و سوابق روانشناختی دیگر.

10. سوالات دیگر: بعد از مطرح کردن موارد فوق، پزشک ممکن است برخی سوالات دیگری را برمبنای وضعیت بیمار مطرح کند تا اطلاعات کاملتری در مورد حالت بیماری به‌دست بیاورد.

توجه داشته باشید که مصاحبه پزشکی بستگی به نوع بیماری، تخصص پزشک و دیگر عوامل ممکن است برخی از موارد فوق را شامل نشود یا مواردی اضافه کند.

تصمیم گیری های پزشکی و درمان به چه صورت انجام میشود؟

تصمیم‌گیری‌های پزشکی و درمان به شرح زیر انجام می‌شود:

1. تجمیع اطلاعات: پزشک در ابتدا اطلاعات ضروری را جمع‌آوری می‌کند، از جمله تاریخچه پزشکی بیمار، علائم و نشانه‌های حاضر، نتایج آزمایشات، تصاویر پزشکی، سوابق داروئی و سایر اسناد و اطلاعات مرتبط.

2. تشخیص: پس از جمع‌آوری اطلاعات، پزشک می‌تواند به تشخیص بیماری یا مشکل پزشکی برسد. این شامل تحلیل علائم و نشانه‌ها، ارزیابی سابقه پزشکی و فراهم کردن تفسیرات بالینی بر اساس دانش پزشکی است.

3. بررسی گزینه‌های درمانی: پس از تشخیص، پزشک گزینه‌های درمانی ممکن را بر اساس دانش و تجربه خود بررسی می‌کند. این شامل داروها، روش‌های درمانی، جراحی و سایر روش‌های درمانی ممکن است.

4. ارزیابی مزایا و معایب: پزشک مزایا و معایب هر گزینه درمانی را ارزیابی کرده و بر اساس نتایج آزمایشات، تجربه‌های گذشته و دانش پزشکی تصمیم می‌گیرد.

5. توضیح به بیمار: پزشک وظیفه دارد گزینه‌های درمانی را به بیمار توضیح دهد و درباره مزایا، معایب، احتمال موفقیت، عوارض جانبی و سایر جنبه‌های مربوط به هر گزینه درمانی اطلاعات کاملی را فراهم کند.

6. تصمیم‌گیری مشترک: پس از توضیح گزینه‌های درمانی، پزشک و بیمار با همکاری قراردادن نیازها و ترجیحات بیمار، تصمیم مشترکی درباره بهترین گزینه درمانی می‌گیرند.

7. پیگیری و ارزیابی: پس از تصمیم‌گیری، پزشک در صورت نیاز برنامه درمانی را تهیه می‌کند و پیگیری و ارزیابی وضعیت بیمار و پاسخ به درمان را انجام می‌دهد، و در صورت لزوم، تغییرات در گزینه درمانی را مدنظر قرار می‌دهد.

اهمیت تصمیم‌گیری مشترک در پزشکی، به این دلیل است که بیماران حق دارند در تصمیم‌های مربوط به سلامت خود شرکت کنند و نیازها و ترجیحاتشان لحاظ شود. برخی مشکلات پزشکی ممکن است نیاز به تصمیم‌گیری پزشک به تنهایی داشته باشد، اما تلاش برای یک تصمیم‌گیری همکارانه و همراه با بیمار توصیه می‌شود.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا