روحانی: اقتصاد را به دولتی دادیم که هم تفنگ دارد و هم رسانه!
رییس جمهور واگذاری اقتصاد به مردم و بخش خصوصی را ضروری خواند و با تاکید بر اینکه همه باید به بخش خصوصی امنیت بدهیم، اظهارداشت: دولت یازدهم از ابتدای فعالیتش به واگذاری واقعی اقتصاد به بخش خصوصی متعهد بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی پنجشنبه شب در ضیافت افطار با فعالان اقتصادی که در روز ملی اصناف برگزار شد، با بیان اینکه این دیدار به تعبیری دیدار با تجار است، گفت: اولین و عمومی ترین تجارت ما با خداست. خداوند در قرآن با بیان نرمی می گوید که آیا می خواهید شما را به تجارتی دلالت کنم که نجات بخش شما از هر درد و عذاب و رنجی است، ماه مبارک رمضان یکی از عرصه های این تجارت است.
رییس جمهور افزود: ماه مبارک رمضان ماه تمرین، تحمل، استقامت و ایستادگی است. در روایت هست که اساسا ایمان بدون صبر، مثل یک جثه و بدنی است که سر نداشته باشد. این یعنی همه چیز از ایستادگی، صبر و تحمل نشات می گیرد. و اینکه در جامعه بین ما شکاف و فاصله ایجاد می شود، به خاطر کم تحملی است.
دکتر روحانی اظهار داشت: یکی از ارزشمندترین مصادیق صبر، تحمل در برابر اندیشه مخالف است. برخی از ما دلمان می خواهد همه افراد طوری فکر کند که ما دنبال آن فکر هستیم، در حالی که فرهنگ دین مبین ما این نیست.
رییس جمهور تصریح کرد: خداوند به پیامبرش هم می گوید تو وکیل نیستی که بخواهی بالای سر مردم باشی و به آنها امر و نهی کنی، بلکه موظف هستی راه هدایت را به مردم نشان بدهی تا هر کس خواست آن راه را برگزیند. اما برخی از ما فکر می کنیم که بالاسر مردم فرمان می دهیم و مردم مجری فرمان هستند. پیامبر و امامان خودشان هم اینچنین نبودند. میدان باید میدان تحمل باشد و همدیگر، افکار و سلایق مختلف را تحمل کرده، بپذیریم و به رسمیت بشناسیم.
دکتر روحانی خاطرنشان کرد: ما به چه دلیل پای صندوق آرا آمدیم و این همه شور ایجاد کردیم؛ این برای آینده ملت بود، نه صرفا انتخاب این یا آن آقا. اصل موضوع بحث این بود که شرایط کشور و مردم ما بهتر شود، اصلا خود اسلام برای چه آمده است؟ ما فکر می کنیم خدا یک طرف است و مردم یک طرف؛ اما خداوند دین و پیامبرانش را برای مردم فرو فرستاده است. قرآن را نیز خدا می گوید برای هدایت مردم فرستاده ایم.
رییس جمهور گفت: اگر نهایت امر را مردم بدانیم، آن وقت تولید، توزیع و تجارت ما و تلاش اصناف ما، در نهایت همه خدمت به مردم معنا می شود و اگر این وضع ایجاد شد، درست است. درست است که تجارت یعنی کسب سود و باید سود باشد تا حرکتی ایجاد شود، اما اصل و نهایت این فعالیت، باید خدمت به مردم باشد.
دکتر روحانی اضافه کرد: اگر چه مصرف بی قاعده مذموم است، اما اصل مصرف چیز منفی نیست. مصرف متعادل و معقول اساس اقتصاد است. اگر مصرف نباشد، چرخ فرآیند تجارت، یعنی تولید و توزیع به حرکت در نمی آید. همه اینها پایه حرکت اقتصادی در جامعه است.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه تلاش دولت یازدهم از ابتدا حذف تصدی گری در وزارتخانه ها بوده، گفت: در ابتدای دولت همه وزرا قول می دهند اما بعد از گذشت مدتی گویا تصدی گری لذت بخش می شود و برای عبور از آن بهانه و دلیل می آورند که البته ممکن است این دلایل درست باشد.
دکتر روحانی اظهار داشت: ابلاغ سیاست های اصل 44 برای این بود که اقتصاد به مردم واگذار شود و دولت از اقتصاد دست بکشد، اما ما چه کار کردیم؟ بخشی از اقتصاد دست یک دولت بی تفنگ بود که آن را به یک دولت با تفنگ تحویل دادیم، این اقتصاد و خصوصی سازی نیست.
رییس جمهور افزود: از آن دولتی که تفنگ نداشت می ترسیدند چه برسد به اینکه اقتصاد را به دولتی دادیم که هم تفنگ دارد و هم رسانه را در اختیار دارد و همه چیزی دارد و کسی جرأت ندارد با آنها رقابت کند.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری، زمانی که سیاست های اصل 44 تدوین شد، در مراسمی با حضور مسئولین کشور فرمودند که این سیاست های کلی باید یک انقلاب اقتصادی باشد، خاطر نشان کرد: اگر سیاست های اصل 44 به درستی و دقیق اجرا می شد، واقعا انقلاب و تحول بزرگی در اقتصاد روی می داد.
رییس جمهور ادامه داد: البته در دولت یازدهم تلاش بر این بوده واگذاری ها و خصوصی سازی ها واقعی باشد و براساس آمار واگذاری های دولت یازدهم همگی درست و به بخش خصوصی واقعی بوده است، اما واگذاری های دولت قبل طبق این آمار به بخش واقعی خصوصی حداکثر 13 درصد بوده است که این بسیار کم است.
دکتر روحانی اظهار داشت: ما باید اقتصاد را جز در موارد ضروری واگذار کنیم و جزو موارد تصدی گری نیست که دولت بخواهد برعهده گیرد، البته دولت وظایفی را در برابر بخش خصوصی برعهده دارد.
رییس جمهور با بیان اینکه باید بخش خصوصی را در کشور تقویت کنیم، گفت: همواره می گفتند که بخش خصوصی ما ضعیف است اما در دو سال اخیر برای ما آشکار شد که بخش خصوصی واقعاً ضعیف است، چرا که فضای بسیار خوبی برای صادرات در روسیه و چند کشور دیگر مهیا شد، اما دیدیم که تاجر قوی برای انجام این کار در کشور وجود ندارد.
دکتر روحانی ادامه داد: تاجری که بتواند محصولات زراعی موجود در کشور را به درستی بسته بندی کرده و به موقع به کشور مقصد برساند، وجود ندارد و این در حالی است که ما صادرات ساعتی، لحظه ای و ادواری نداریم بلکه صادرات به بازارهای هدف باید استمرار و ثبات داشته باشد و نه تنها دولت کشور مقصد بلکه مردم آن کشور باید نسبت به ثبات موجودی کالا اطمینان داشته باشند تا به سراغ کالاهای دیگر نروند.
رییس جمهور تصریح کرد: ما نیازمند ثبات مشتری و بازار مشترک هستیم و باید اقتصاد به بخش خصوصی واگذار شود.
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه همه قوا و مسئولان ذی ربط باید به بخش خصوصی امنیت بدهیم، گفت: امنیت تنها با داعش به خطر نمی افتد، بلکه دولت، مجلس و قوه قضائیه می توانند روزانه با وضع آیین نامه ها و برهم زدن آرامش بازار، امنیت را بر هم بزنند و یا متقابلا می توانند امنیت را تقویت کنند.
رییس جمهور اظهار داشت: باید همه دست به دست هم بدهیم تا امنیت واقعی را در جامعه ایجاد کنیم.
دکتر روحانی با اشاره به ضرورت حمایت و ارایه تسهیلات به بخش خصوصی گفت: البته بانک ها در ارایه تسهیلات دچار مشکلات زیادی هستند، هر چند در بعضی از بخش ها به خوبی عمل کردند، اما در عین حال مشکلات بانک های ما بسیار است.
رییس جمهور افزود: در دولت یازدهم برای اولین بار سرمایه بانک های دولتی به دو برابر افزایش پیدا کرد و این کار مهم و بی سابقه ای بود.
دکتر روحانی ادامه داد: یکی از اصلی ترین اقدامات دولت دوازدهم قطعا اصلاح نظام بانکی خواهد بود و باید تلاش کنیم تا بتوانیم رونق اقتصادی را در کشور ایجاد کنیم.
پیش از سخنان رییس جمهور، علی فاضلی رییس اتاق اصناف کشور و غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
همچنین در این مراسم و همزمان با روز ملی اصناف با حضور دکتر روحانی از بزرگترین سامانه اطلاع رسانی اصناف و تلویزیون اینترنتی “تابان” رونمایی شد.
سامانه اطلاع رسانی و رسانه تعاملی اصناف (تابان) با هدف ساماندهی امر آموزش در جامعه صنفی و ارتقای سطح علمی و مهارتی شاغلین در واحدهای صنفی و خانواده ایشان و با عنایت به ضرورت ارتباط دائم تشکلهای صنفی با متصدیان واحدهای صنفی و اطلاع رسانی و دسترسی آحاد جامعه به محتوای صوتی و تصویری مرتبط با حوزه اصناف راه اندازی شده است.
انتهای پیام
از فردا توپخونه ها بى امان شليك خواهند كرد ! خدايا رئيس جمهور را به خودت سپرديم !
واقعا عرصه عرصه ……است خداوند این دولت را خودش یاری کند بااین………. یکبار برای همیشه هرکس درجایگاه خودش قرار گیرد.
حداقل ۲۴ ملیون رای بی حرف و حدیث داره این پشتوانه و مشروعیت مردمی شوخی نیست اول خدا بعد ملت پشتیبان منتخب خود هستنند روحانی تنها نیست
توپخانه شروع کرده است ، با نقل حکایت بنی صدر . اما غافل از این که نه جامعه ایران جامعه چهل سال قبل است و نه بازیگران ، بازیگران چهل سال قبل ، هر گردی هم گردو نیست !
و این یعنی فلج شدن اقتصاد، یعنی فساد، یعنی نابودی سرمایه ها، یعنی تباه شدن انگیزه ها. هیچ کس نمیتونه با گروهی که از نفوذ و رانت و رسانه و تفنگ برخورداره رقابت کنه. امام خمینی یه چیزی میدونست که از اینها خواست وارد فعالیت های اقتصادی نشوند.
چرا در لفافه میگین منظورتون از دولت بی تفنگ و با تفنگ کیست؟
مگه آزادی بیان شعار شما نیست ؟
پس چرا به کنایه؟اگه نمیتونیم آزادی محقق کنید پس چرا این ملت آزاد را اسیر خودتان کرده اید؟
ابو محمد:
✅اگر روحانی صادق بود به وزارتخانهها ابلاغ میکرد واگذاری پروژه به سپاه ممنوع است
اگر من جای مسولین قرارگاه خاتم بودم همین فردا همه چیز را تعطیل و ۱۷۰هزار کارگر شاغل را روی سر دولت آوار می کردم. چرا نیروهای مسلح به مردم نمی گویند سال گذشته فقط بیست و پنج درصد از بودجه مصوب خود را دریافت کرده اند.
اینم توپخانه خودی، از نوع پرزیدنت و جناب نوبخت:
1- رییس جمهوری در ادامه سخنان خود با اشاره به تلاشهای عظیم و افتخارآفرین قرارگاه خاتمالانبیا در دوران دفاع مقدس، به فعالیت خود در این قرارگاه به عنون رییس ستاد نیز اشاره و تصریح کرد: میتوان به تعبیری گفت که قرارگاه خاتم الانبیاء بار جنگ را بر عهده داشت و فرزندان این ملت در دفاع مقدس از سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی تا دیگر بخشها در آن دوران برای کشور افتخار آفریدند و حالا که در دوران صلح به سر میبریم، باید فرصت در اختیار این عزیزانی که در آن دوران سخت امتحان خود را پس دادهاند قرار گیرد تا کشور را بسازند.
2- رییس جمهوری در این یادداشت افزوده است: قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) با تلاش شبانهروزی در سالهای تحریم توانست لبخند نشاط را بر چهره مردم غیور ایران عزیز بنشاند و در مسیر خوداتکایی در زمینه انرژی پاک و قدرت اقتصادی کشور و کمک به شرایط زیست محیطی گام بزرگی بردارد.
3- دکتر روحانی با تقدیر از تلاشهای مجدانه قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس، گفت: براساس اصل 147 قانون اساسی، دولت در زمان صلح باید از امکانات نیروهای مسلح استفاده کرده و از نیروهای آنها برای تولید، آموزش، جهاد سازندگی و حرکت کشور، بهرهبرداری کند.
4- معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بدون داشتن رویکرد اقتصادی به طرح ها با نجابت به دنبال یاری رساندن به دولت است.
5- نوبخت با اشاره به ایفای نقش قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) در عرصه سازندگی کشور گفت: کسانی که ندانند و یا مغرض باشند و تصور کنند پتانسیل بزرگ قرارگاه که بعد از دوران دفاع مقدس در خدمت توسعه کشور قرار گرفت رقیب بخش خصوصی است، یا ناآگاهند یا مغرض و می خواهند تحریک کنند.
وی افزود: بنده به عنوان مسئول برنامهریزی کشور با آگاهی عرض می کنم به هیچ وجه قرارگاه رقیب بخش خصوصی نیست.
6- معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ما معتقد نیستیم که قرارگاه با پیشینه، ریشه و ظرفیت فوق العادهای که دارد در تقابل با بخش خصوصی به عرصه بیاید؛ کدام بخش خصوصی است که بیش از 2 میلیارد دلار از دولت مطالبه داشته باشد و همچنان پای کار بایستد؛ این مسئله چیزی جز روحیه و عرق رزمندگی و دلاوری نیست.
7-وی در ادامه تصریح کرد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) رویکرد اقتصادی و انتفاعی به طرح ها نداشته و با نجابت درصدد یاری رساندن به دولت است.
نوبخت با بیان اینکه دولت و قرارگاه در عرصه سازندگی کشور در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند، گفت: ما همه فرزندان این ملتیم و اگر دشمن تصور کند با تحریمهای ظالمانه میتواند ما را از پیگیری مطالبات ملت مأیوس کند در اشتباه است.
8- معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) از نظر دولت یک پیمانکار نیست، اظهار داشت: قرارگاه ظرفیت بزرگ فنی و مهندسی کشور است که به کمک دولت میآید.
منابع : سایت پرزیدنت و ایسنا
نتیجه: بعد از دور اول ریاست جمهوری و تقصیر دولت قبلی حالا نوبت سپاه است که هرگونه ناتوانی آقایان را به دوش بکشد و صبورانه خدمت کند همانگونه که جناب نوبخت فرمودند نه اذعان سپاه.
پس صد در صد و بدون شک این دولت نیز همانند دولت قبل هیچگونه توفیقی در رفع رکود و بازگردانی تولید به وضع حتی دولت دهم را نیز نخواهد یافت.
کار از کنایه گذشته است وضع کشور در سراشیبی است واینها دنبال سیاسی بازی.
انصاف این شاید آخرین پست من باشد در فضای به اصطلاح آزاد انصاف نیوز که در انتقال پیامها مهندسی و نوعی عوام فریبی دارد، همانگونه که به رسانه های رقیب این نسبت را می دهید، شما هم دلتان به حال مردم نسوخته.