خرید تور نوروزی

سرلشکر فیروزآبادی: برخورد سپاه در 18 تیر با مجوز خاتمی بود

سرلشکر «حسن فیروزآبادی» رییس سابق ستادکل نیروهای مسلح گفت: «مقابله نیروهای مسلح با شورش‌های خیابانی در جریان 18 تیر سال 78 با مجوز شورای عالی امنیت ملی و شخص رئیس شورای عالی امنیت ملی که خود آقای خاتمی بود، صورت گرفت».

خبرگزاری فارس ظهر امروز – 18 تیر ماه 1396 – نوشت:

«سالگرد فتنه 18 تیر سال 78 بهانه‌ای شد تا به بازخوانی بخشی از گفت‌وگوی سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی مشاور عالی نظامی فرمانده معظم کل قوا و رئیس سابق ستادکل نیروهای مسلح که چند ماه قبل با خبرگزاری فارس صورت گرفته بود بپردازیم.

سرلشکر فیروزآبادی در زمان فتنه 18 تیر هم رئیس ستادکل نیروهای مسلح و هم عضو شورای عالی امنیت ملی بود.

سرلشکر فیروزآبادی درخصوص هجمه‌هایی که به نیروهای مسلح خصوصا سپاه و ناجا در برخورد با فتنه‌گران وارد می‌شد، گفت: من اینجا به عنوان عضو شورای امنیت ملی عرض می‌کنم که مقابله نیروهای مسلح با شورش‌های خیابانی در جریان 18 تیر سال 78 با مجوز شورای عالی امنیت ملی و شخص رئیس شورای عالی امنیت ملی که خود آقای خاتمی بود، صورت گرفت.

رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: وقتی چالش، تبدیل به قضیه امنیت ملی می‌شود نمی‌توان نیروهای نظامی را محکوم کرد که چرا درگیر شدید. خب چالش امنیت ملی بوده. ولی حالا خود رئیس جمهوری(خاتمی) که دستور داده و آن را تصویب کرده بود، یا سکوت کرده یا بیانیه می‌دهد بعد مردم خیال می‌کنند که سپاه تنها بوده است.

وی افزود: خودشان تصویب کردند، خود شورای عالی امنیت ملی اجازه برخورد را داد و بعد دبیر شورای عالی امنیت ملی بیانیه داد و آن را محکوم کرد و تصور می‌شد که سپاه یا نیروهای مسلح مسئول آن بوده در صورتی که اینطور نبود، این تصمیم شورای عالی امنیت ملی و تائید رئیس جمهور بود.

فیروزآبادی ادامه داد: آن زمان جلوی خود بنده آقای روحانی با آقای خاتمی تماس گرفتند و گفتند وضع اینگونه و جمع‌بندی این است و ایشان گفتند که دیگر هر تصمیمی که گرفتید انجام دهید، از این به بعد هم همینطور خواهد بود.

مشاور عالی نظامی فرمانده معظم کل قوا اظهار داشت: وظیفه رسانه‌هاست که این موضوعات را برای مردم تبیین کنند، اگر برای مردم تبیین شود، هم کسانی که می‌خواهند چالش درست کنند موفق نمی‌شوند و هم تجدیدنظر طلب‌ها بهتر شناخته می‌شوند، هم انقلابیون تکلیف خودشان را می‌دانند هم بعضی از افراد که در این وسط سرگردانند می‌فهمند که بالاخره حق با کیست.»

پرسش‌های تاج زاده ۱۸ سال پس از ۱۸ تیر ۷۸

تاج زاده: گزارش حمله به کوی در ۸۸ را منتشر نمی‌کنند!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. منطق دوگانه حضرات : « حمله به دانشجوها » در 18 تيرماه 78 بدستور شخص رئيس جمهور !
    « حمله موشكى به داعش » در 19 ارديبهشت 96 بدستور کسی دیگر!
    پيدا كنيد حلقه مفقوده را !

    29
    2
  2. ما هم باور کردیم. اصلا موسوی و کروبی رو هم خود اصلاح طلبان حصر کردن! اون برادر انقلابی هم که حجاریان رو ترور کرد بعدا گفتند اصلاح طلب بوده و عضو ستاد موسوی! هرچه از کردارهای زشت حضرات رو میشه میندازند گردن قربانیان همون کردارهای زشت!

    27
    5
  3. راحت باشید سردار. هر اتهامی خواستید بزنید. خاتمی ممنوع البیانه، نمیتونه تکذیب کنه

    28
    5
  4. عجب ! من موندم خاتمى در چنين تصميم مهمى چطور تونسته موافقت مقامات مافوق رو بگيره ؟!

    27
    3
  5. آقایان این روزها سخنانی مطرح می کنند که همه می دانند درست نیست و جوابش را هم می دانند، اما نمی توانند بگویند.

  6. سرلشکر فیروزآبادی: برخورد سپاه در ۱۸ تیر با مجوز خاتمی بود.خداوکیلی ماکه درطول این 39سال ندیدیم برادران […] برای انجام کاری ازاین دست از رئیس جمهور کسب مجوز واز این حرفها بخواهد .جل الخالق

  7. اگه این ادعایی که می کنی “راست” باشه لطفا بگو مجوز رو چه جوری و با چه کیفیتی از خاتمی گرفتین چون نحوه و کم وکیف گرفتن مجوز از کسی اونم توسط سپاه خیلی مساله ست!

    13
    2
  8. این گروه همیشه و از اول انقلاب در درون ارکان نظام بوده و هستند از جمله همین آقای موسوی خوئینی ها و مرحوم ایت الله موسوی اردبیلی و محتشمی پور و عباس عبدی و … در پستهای کلیدی حضور داشتن و در دهه شصت مخالفین خود را با عنوان اسلام آمریکایی مورد انتقاد قرار می دادند و اولین کسی که سفارت های خارجی مورد حمله قرار داد همین ها بودن ولی چه می شود که در دهه هفتاد ورق بر میگردد.
    مطالعه تاریخ انقلاب نشان می دهد که گروهی از انقلابیون در سال های جنگ شعارهایی تند و تیز سر داده اند و بر مناصب اجرایی کشور تکیه زده اند، همان افراد از دوم خرداد 76 با مدعای دموکراسی و جامعه مدنی به قدرت را یافتند و باز همین شخصیت ها از 22 خرداد 88 از در مخالفت با دموکراسی و نظر اکثریت در آمده اند. لذا این که یک جناح سیاسی به این اندازه تغییر و تحول به خود دیده باشد امری غریب شمرده می شود و چاره ای جز این نیست که علت العلل این همه تغییر چهره را استحاله و دگردیسی بنیادین جناح چپ در سالیان گذشته بدانیم.

    3
    1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا