خرید تور نوروزی

آیا شرکت آسمان استانداردهای بین‌المللی را رعایت می‌کند؟

هواپیمای ATR72 شرکت آسمان 29 بهمن ماه سال جاری پس از پرواز از فرودگاه مهرآباد و به مقصد یاسوج در منطقه دناکوه سمیرم از رادار خارج شد و سقوط کرد که بر اثر این حادثه، 66 تن از سرنشینان آن جان خود را از دست دادند. یکی از انتقادهایی که در این سانحه مطرح بوده است فرسودگی هواپیماهای آسمان است، به‌طوری که روز گذشته سخنگوی بخش حمل و نقل اروپا به یورونیوز گفت که این شرکت تنها شرکت ایرانی است که اجازه پرواز به اروپا را ندارد.

«سید محمدتقی طباطبایی»، مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی آسمان در این‌باره به خبرنگار انصاف نیوز گفت: قراردادهایی که شرکت‌های هواپیمایی در زمینه‌ی حمل‌ونقل هوایی با اتحادیه اروپا منعقد می‌کنند، پنج ساله است و با پایان این قرارداد در سال گذشته، دیگر به اروپا پروازی نداریم و سیاست‌های آسمان تمرکز بر روی پروازهای داخلی است و بیشترین تعداد پروازهای داخلی را در کشور داریم.

تمرکز بر داخل کشور تا اروپا

او در پاسخ به این پرسش که «در حال حاضر شرکت آسمان به کدام کشورهای خارجی پرواز دارد و آیا به آمریکا، آمریکای شمالی یا جنوبی هم پرواز دارد؟»، گفت: در حال حاضر به کشورهای حوزه خلیج فارس، ترکیه، مالزی و در اعیاد به چین پرواز دارد، اما به آمریکا خیر، البته مقامات ارشد کشور از جمله رییس‌جمهور در سفرهایی که به آمریکا دارند از ایرباس 340 شرکت آسمان استفاد می‌کنند.

استاندارد هواپیمایی

فرودگاه مهرآباد تهرانمدیر روابط عمومی شرکت آسمان، ضمن تکذیب نداشتن استانداردهای لازم و فرسودگی هواپیماها، برای پرواز به اروپا گفت: استانداردهای هوایی به‌وسیله‌ی سازمان هواپیمایی کشور، سازمان ایکائو [سازمان هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی] و شرکت سازنده هواپیمایی اعمال می‌شود؛ به همین دلیل به تازگی از سوی شرکت سازنده، هشت کارشناس از فرانسه برای بررسی علت سقوط هواپیمای ATR به ایران آمده‌اند.

او افزود: چطور ممکن است که استانداردهای بین‌المللی را در اروپا رعایت کنیم، اما در داخل کشور خیر؟، هواپیماها بعد از بررسی‌هایی که الزامی و توسط شرکت سازنده انجام می‌شود، صلاحیتشان تأیید می‌شود و اجازه‌ی پرواز را پیدا می‌کند.

هواپیمای جدیدی وارد نشده

او درباره‌ی این که «بعد از برجام اتفاقی در زمینه‌ی نوسازی ناوگان هواپیمایی افتاده است؟ و تاکنون هواپیمایی جدیدی به کشور وارد کرده‌اید؟»، گفت: تاکنون هواپیمایی جدید از سوی آسمان وارد نشده است، اما مدیر منطقه‌ای بوئینگ سال گذشته به ایران آمد و قرارداد 60 فروند هواپیمای بوینگ 767 انعقاد شد که تا سال 2019 این هواپیماها تحویل داده می‌شود.

پرواز آسمان به اروپا ممنوع

«انریکو بریویو»، سخنگوی بخش حمل و نقل کمیسیون اروپا روز چهارشنبه در مورد آخرین به روز رسانی لیست سیاه پروازهای اتحادیه اروپا به خبرنگار یورنیوز گفت: «آخرین تصمیم در ماه نوامبر ۲۰۱۷ گرفته شده که بر اساس آن پروازهای ۱۷۸ شرکت از جمله «آسمان» در اروپا ممنوع است. شش شرکت دیگر هم محدودیت‌هایی برای پرواز دارند که «ایران ایر» یکی از آنهاست.»

بریویو در مورد ماهیت لیست سیاه پروازی اتحادیه‌ی اروپا گفت: «لیست سیاه امنیت پرواز اتحادیه‌ی اروپا شامل نام شرکت‌هایی است که فاقد استانداردهای جهانی پرواز هستند. بنابراین ما پرواز هواپیماهای این شرکت‌ها را از مبدأ و به مقصد اروپا ممنوع و در مواردی برای برخی هواپیماهای آن‌ها محدودیت وضع می‌کنیم. این به منظور آن است که شرایط ایمنی بالا برای مسافران اروپایی و مسافرانی که قصد سفر به اروپا را دارند تضمین شود».

پرواز هواپیماهای ATR72 متوقف شد!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. ظاهرا دوستان سایت هنوز در نیافته اند که تمام مجامع و مراجع بین المللی الت دست دشمن هستند !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا