موج توهین ایرانیان به داور بازی آرژانتین، چرا؟
بعد از امواج توهین آمیز تعدادی از ایرانیان در سال گذشته از جمله علیه لیونل مسی؛ این بار پس از پایان بازی ایران و آرژانتین این موج توهین آمیز علیه داور بازی به بدترین وجه ممکن شکل گرفته است.
به گزارش انصاف نیوز، در این موج تقریبا هیچ جای انتقادی به خطای احتمالی این داور مطرح نشده و اکثریت آنچه به زبان های فارسی و انگلیسی نوشته شده، فحاشی علیه اعضای خانواده ی اوست.
همچنین تصاویر مستهجنی در صفحه ی این داور به اشتراک گذاشته شده و نیز به سرعت صفحه ای با عنوانی بسیار زشت علیه نوامیس این داور ایجاد شده و متاسفانه با استقبال مواجه شده است.
یکی از ایرانیان برای میلوراد مازیچ صربستانی داور دیدار ایران با آرژانتین کامنت گذاشته است:
«چند گرفتی تا پنالتی رو نگیری؟ نه خدایی این چه کاریه با تیم آرژانتین هم تیمی شده بودی… حتما خوشت میاد بیان اینحا جوابت رو بدن؟ نه خوشت میاد؟ بدبخت بی خبری تا یه ساعت دیگه اینجا موجی از ایرانی ها حضور خواهند پیدا کرد … من جای تو بودم به یکی میگفتم صقحم رو ببندید سونامی ایرانی داره میاد»
البته متاسفانه این فرهنگ توهین به داور در مواردی مشابه در بازی های داخلی در ورزشگاه های فوتبال عادی است و بسیاری از داوران پس از قضاوت های مورد تردید یا حتی عجولانه، مورد هتاکی و توهین های بسیار رکیک قرار می گیرند.
در چند مورد در سالهای اخیر داورانی به خاطر اوج ناراحتی از این توهین ها، مدتی یا برای همیشه از داوری کناره گیری کرده اند.
یکی از نگرانی های کسانی که از اجازه ی ورود زنان به ورزشگاه ها حمایت نمی کنند یا با آن مخالفت می کنند، وجود فرهنگ فحاشی و بی ادبی در ورزشگاه های فوتبال است که بسیاری از حاضران مرد نیز ار شنیدن آن شرمگین می شوند.
برخی نیز بر این باورند که حضور زنان در ورزشگاه ها شاید بتواند باعث کنترل موج توهین هایی از این دست شود؛ اتفاقی که به نظر می رسد نیافتد، همچنان که در موج های فیسبوکی یک سال اخیر، زنان و مردان حضور دارند و مانعی برای آن نشده است.
حالا بعد از یک مصاف بین المللی، نمایش این فرهنگ توهین به خارج از کشور نیز صادر می شود و شبکه های اجتماعی ابزاری شده برای تسریع در این آبروریزی ملی که نشان دهنده ی سطح فرهنگ و ادب ایرانی است.
انتهای پیام