انتصاب یک فرماندار و معضل دولت روحانی
کردستان بی مشکل ترین استان برای هر دولتی است، چون اصولگرایان در اینجا جایگاه چندانی ندارند، هرچند اصلاح طلبان نیز چندان قدرتی ندارند اما با این وصف افکار عمومی با اندیشهی اصلاح طلبی است.
به گزارش انصاف نیوز، جلال جلالیزاده، نمایندهی اسبق سنندج در مجلس، در این باره در صفحهی شخصی خود نوشت:
«از این نظر مشکلی برای مسوولین در تغییر و تحولها وجود ندارد، زیرا نمایندگان هم بیشتر تابع خواستههای مردمند که استفاده از نیروهای بومی است. اما مشکل لاینحل مسوولین همانگونه که از افاضات وزیر کشور استفاده میشد شایستهای نیست! و یا اگر باشد بحث سنی بودن مطرح میشود!
با اینکه برای اهالی استان این بحثها مطرح نیست، اما تلقینات دلواپسان هم در این استان در ایجاد نابرابری و تبعیض بی تأثیر نبوده است. به عنوان مثال پس از یک سال واستعفای فرماندار شهر کوچکی مانند کامیاران، استاندار نمیتواند در مورد معرفی یک فرماندار کرد سنی و حتی شیعهی بومی برای شهری که نود وپنج در صد آن اهل سنتند تصمیم بگیرد، چون با سیاست دلواپسان مغایرت دارد و وقتی که اهالی این شهر مطالبات خود را مطرح میکنند مسوولان در پاسخ میگویند: یک نفر کامیارانی در استان ایلام فرماندار شده است!
واقعا باید متاسف بود برای دولت روحانی و وعدههای توخالیش و آنگونه که گفتهاند یکی از اعضای ستادهای مخالفش در سالگرد پیروزی ایشان به نمایندگی کردها و اهل سنت و ستادهایش سخنرانی کردهاند.»
بنا بر این گزارش، دکتر روحانی در روزهای اخیر درباره ی منصوب کردن فرمانداران و تعلل و اشتباهات احتمالی استانداران در انتصابات، دستور صریحی صادر کرده است اما هنوز از اجرایی شدن آن خبری در دست نیست؛ حتی در برخی موارد از جمله انتصاب اخیر مدیرکل سیاسی استانداری قم که جهت گیری سیاسی کاملا متفاوتی با دولت از خود نشان داده، نشانه ی کم توجهی یا بی توجهی به دستور دکتر روحانی به نظر می رسد.
انتهای پیام