خرید تور تابستان

ضعف اطلاع رسانی “اقدامات دولت برای اقشار آسیب‌پذیر”

یک عضو مجمع زنان اصلاح‌طلب با بیان اینکه “توجه بیش از حد رسانه‌ها به مسائل سیاسی حاکی از عدم ارتباط این رکن جامعه مدنی با طبقات فرودست جامعه است”، گفت:‌ این طبقه بویژه پس از انتخابات هیچ نقشی در روند تصمیم‌گیری‌ها – با توجه به عدم شکل‌گیری نهادهای مدنی – نداشته است.
آذر منصوری درگفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه “متأسفانه نهادهای مدنی در کشور ما شکل نگرفته‌اند که حلقه واسط بین حاکمیت و مردم از طبقات مختلف اجتماعی باشند”، افزود: بخشی که پس از انتخابات بیشتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت، طبقه متوسط کشور است و این طبقه است که بیشتر مسائل سیاسی را رصد و پیگیری می‌کند.
وی در ادامه اظهار کرد:‌ عدم توجه به طبقات فرودست جامعه از سوی رسانه‌ها و مطبوعات موجب می‌شود که در کنار بی‌توجهی به این اقشار، به اقدامات دولت در جهت رضایتمندی این طبقات نیز بی‌توجهی شود.
منصوری افزود: یکی از مسائل اقتصادی کشور که از دولت گذشته باقی مانده بود، تورم افسارگسیخته بود که دولت آقای روحانی توانسته موفقیت‌هایی در جهت مهار تورم کسب کند و با تدابیر و سیاست‌های اقتصادی مناسب، رشد تورم را کاهش دهد و اقداماتی در جهت گسترش بیمه همگانی بویژه برای اقشار آسیب‌پذیر انجام دهد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به بخشی دیگر از اقدامات دولت در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر گفت: اینها امتیازات مناسبی برای دولت است ولی متأسفانه رسانه‌ها توجه لازم را به این اقدامات نداشتند و این بی‌توجهی موجب فاصله گرفتن اقشار کم‌درآمد از دولت و رسانه‌ها می‌شود؛ چراکه فکر می‌کنند مخاطب رسانه‌ها و دولت نیستند.
وی افزود: از سوی دیگر به خاطر این خلاء اطلاع‌رسانی و ضعف تبلیغاتی در مورد اقدامات مناسب دولت، رقبای دولت از این فضا استفاده می‌کنند و در جامعه این‌گونه القا می‌کنند که دولت در حل مسائل اقتصادی و توجه به اقشار آسیب‌پذیر اقدام چندانی انجام نداده و این تبلیغات در درازمدت می‌تواند موجب بروز شکاف بین بدنه اجتماعی با دولت شود. بدنه اجتماعی که در انتخابات سال 92 با امید به آقای روحانی رأی دادند و انتظار دارند که مشکلات اقتصادی آنها حل شود.
این عضو مجمع زنان اصلاح‌طلب اضافه کرد: در چنین فضایی، افرادی در عرصه سیاست کشور این طبقه خاص را مورد هدف خود قرار می‌دهند و با رفتارهای پوپولیستی سعی می‌کنند که این طبقه را به سمت خود جلب کنند و کشور را به روند نامناسب گذشته بازگردانند. رسانه‌ها با توجه به تأثیرگذاری‌شان باید این خلاء را پر کنند و اجازه ندهند چنین فضایی در کشور بار دیگر شکل بگیرد.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا