امید دانشگاه اصفهان به تدبیر شورای انقلاب فرهنگی
هشت ماه قبل در اواسط آبان ماه سال 92 بود که موجی از امید و رضایت از انتخاب دکتر طالبی به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان، فضای دانشگاه اصفهان را متحول کرد؛ دانشگاهیان اما امروز منتظر تدبیر شورای انقلاب فرهنگی در تایید وی و بی توجهی به افراطیونی هستند که موج تخریبی خود را مدتهاست شروع کرده اند.
یکی از دانشگاهیان دانشگاه اصفهان در این باره یادداشتی را در اختیار انصاف نیوز قرار داده که متن آن در پی می آید: ابراز رضایت و شادمانی آشکار دانشگاهیان اعم از اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کارکنان از این انتخاب به خوبی مشهود بوده و هست و هر کسی که اندک ارتباطی با این فضا داشته و دارد این مهم را کاملا حس کرده و شهادت خواهد داد آقای دکتر طالبی که خود از شخصیت های شناخته شده ی علمی مطرح در کشور است و سابقه ی چند سال استاد نمونه، پژوهشگر نمونه و ده ها عنوان علمی و پژوهشی درخشان را در کارنامه ی خود دارد، سابقه ی مدیریت 8 ساله بر دانشگاه اصفهان را نیز در کارنامه خود دارد و همین خاطره ی شیرین مدیریت علمی و کارآمد ایشان هست که امید را در دل دانشگاهیان صد چندان کرده است.
مع الاسف در این فاصله ی 8 ماهه، متقارن با موج رضایت و امیدی که در بدنه ی دانشگاهیان اصفهان شکل گرفته، اما جریانی شناخته شده و آشنا که از مسیری غیر شایستگی، مناصب مدیریتی و علمی برای خود دست و پا کردند و صد البته اندک ارتباطی با اکثریت قریب به اتفاق بدنه ی علمی و اجرایی دانشگاه اصفهان ندارد و هنوز پیام انتخاب تاریخی مردم در 24 خرداد 92 را درنیافتند مسیر تخریب “بای نحو کان” را در پیش گرفت و برخی رسانه ها را هم در این مسیر با خود همراه کرد.
دانشگاهیان اما از همان روز تودیع و معارفه نیک دریافتند که قرار است دانشگاه با متانت و به دور از دعواهای سیاسی اداره شود. برخورد متین و توام با نجابت دکتر طالبی که یادآور دوران قبلی مسوولیت شان بود در مراسم معارفه همراه با تشکرهای چند باره و مکرر از تیم مدیریت قبلی و پرهیز از تسویه حساب، تخریب و یا حتی نقدی کوچک با همه ی کاستی های موجود، عزم جزم ایشان برای پرهیز از تنش را می رساند.
با همه ی اتفاقات امید بخش، همان عده ی قلیلی که منافع شخصی و باندی خود را در خطر می دیدند هیچ فرصتی را برای تخریب از دست ندادند و از بع کار بستن هیچ ابزاری فرو گذار نبودند و تا همین اواخر نیز جریان رسانه ای مبنی بر عدم تائید دکتر هوشنگ طالبی برای ریاست دانشگاه اصفهان در شورای عالی انقلاب فرهنگی که متاسفانه از طریق تنی چند از نمایندگان اصفهان نیز حمایت و تایید می شوند، وزارت علوم رل بر آن داشت تا با صدور بیانه ای به تاریخ 20 خردادماه سال جاری به تکذیب خبر منتشره بپردازد و عنوان کند که پرونده ی ایشان در این شورای محترم مطرح نشده و به رای گذاشته نشده است. ولی باز متاسفانه برخی شروع به راه اندازی موج جدیدی از فضا سازی و اتهام زنی بر علیه ایشان در فضای رسانه ای کردند و سعی دارند دلسوزان کشور و به ویژه عزیزان شورای انقلاب فرهنگی را نیز تحت تاثیر قرار دهند، که به هیچ روی زیبنده ی نظام و کشور آن هم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال فرهنگ مزین شده است، نیست.
لذا اینجانب بر حسب وظیفه و دلبستگی به دانشگاه اصفهان، لازم دیدم نکاتی را برای تبیین حقایق امر مطرح کنم. البته بنده بیشتر روی سخنم با اعضای محترم شورای انقلاب فرهنگی است که دغدغه ی شایسته سالاری برای ریاست دانشگاهها مد نظرشان هست. عزیزانی که اگر دغدغه و انتقادی دارند از سر دلسوزی و نگرانیست و هیچ دلبستگی و تعلق حزبی را در تصمصیم خود دخیل نخواهند کرد.
بزرگواران شورای انقلاب فرهنگی! یقین بدانید عملکرد تیم مدیریت فعلی دانشگاه اصفهان در حوزه های مختلف اعم از مالی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی نوید بخش فضایی آرام همراه با توسعه ی متوازن و مستمر همه جانبه را می دهد چرا که نشانه های امید بخش این همه سعی و تلاش شبانه روزی و با برنامه ی منسجم ایشان در همین مدت کوتاه جوانه های امید را در دل یکایک دانشگاهیان رویاند. انظباط مالی و تسویه حساب بدهی بعضا چند ساله ی اعضای هیات علمی و کارکنان در این مدت کوتاه موجی از رضایت و امید را در بدنه ی دانشگاه به وجود آورده است.
شایان ذکر است این اتفاق خوب و امید بخش، بدون هیچ تزریق مالی فوق العاده و تنها با مدیریت موثر ایشان و مجموعه ی تحت مدیریتشان با هدایت منابع موجود به وقوع پیوسته است. برنامه ی مدون توسعه در حوزه ی تحصیلات تکمیلی از سوی معاونت آموزشی کارآمد منتخب ایشان بنا به نظر اکثر صاحبنظران این حوزه نشان از فکر بکر برنامه ریزی استراتژیک آموزشی دارد که در این فرصت کوتاه چند ماهه به جد شاهکار محسوب می شود.
در حوزه ی پژوهش نگاه کیفی به تولید علم و توسعه ی دانش موجود در دانشگاه اصفهان در این فرصت کوتاه چیزی نیست که از نظرها پنهان مانده باشد، به نحوی که حتی منتقدان نیز به آن نیک واقفند. در حوزه ی استفاده از فنآوری های اطلاعاتی و ارتباطی دانشگاه اصفهان سرآمد همه ی دانشگاههاست و این پیشتازی خود در این عرصه را مدیون نگاه استراتژیک همین تیم مدیریتی و پیاده سازی زیر ساخت های قدرتمند و کارا مبتنی بر فیبر نوری در سال 1382 – 1383 می داند که در زمان خود به جد شاهکاری در توسعه ی زیر ساخت های ارتباطی بود.
اهتمام در برنامه ریزی های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت، استفاده از ابزارهای نوین مدیریتی، نگاه کیفی به آموزش و پژوهش و پرهیز از تولید آمارهای صرفا کمی کم اهمیت تر، اهمیت و بها به نظرات اعضای محترم علمی و کارکنان سطوح مختلف سازمان و مشارکت آنان در تصمیمات، بخش کوچکی از سوابق درخشان مدیریت فعلی دانشگاه است و بی شک تنها برشمردن فهرست وار همه ی اتفاقات خوب و سوابق مثبت این تیم مدیریتی مجالی مستقل می طلبد.
مخلص کلام اینکه دانشگاه اصفهان این روزها حال و هوای خوبی دارد. انتظار ما از شما اعضای محترم شورای انقلاب فرهنگی که دل در گرو اعتلای علم و فرهنگ این مرز بوم بسته اید این است که نگذارید این موج نشاط و امید بازگشته به دانشگاه که میل به ماندن و خدمت به کشور را نوید می دهد اسیر غوغا سالاری عده ای قلیل که صدایشان از قضا بلند است شود.
امروز اکثر قریب به اتفاق دانشگاهیان دانشگاه اصفهان میل به ادامه ی خدمت مدیریت فعلی دارند و اینجانب به نمایندگی جمع کثیری از دانشگاهیان اصفهان از شما می خواهم این فرصت را در اختیار این عزیزان قرار دهید.
انتهای پیام