خرید تور نوروزی

بیلبوردهایی که موجب ناامنی پل عابر پیاده می شود

مدیرعامل خانه خورشید گفت: با چه تفکری روی پل عابر پیاده که در برخی نقاط تهران حتی مردان جرات نمی‌کنند، از آن عبور کنند بیلبوردهایی نصب می‌کنند که به ناامنی آن پل دامن می‌زند.

«لیلا ارشد»، ( مددکار اجتماعی و مدیرعامل خانه خورشید) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با وضعیت شهر برای فعالیت زنان بیان داشت: در سال‌هایی که کار کرده‌ام جای خالی نگاه کارشناسانه و تخصصی در نگاه نهادهایی که در حوزه شهری فعالیت می‌کنند احساس می‌شود؛ یعنی در شهرداری ارتباط مناسبی با نهادهایی که کار می‌کنند وجود ندارد، هر گروهی در شهرداری کارهای متفاوتی را انجام می‌دهد اگر در سال‌های اخیر همگام فعالیت می‌کردند، اتفاق بهتری رخ می‌داد تا زنان در شهر حضور بهتری داشته باشند.

وی افزود: دختر بچه‌هایی را در کانون اصلاح و تربیت می‌بینم که به دلیل شرایط و اوضاع شهری در کانون هستند و به نظر می‌رسد؛ در آینده نیز شرایط بهتری نخواهند داشت. هنوز در کلانشهر تهران خانه‌های کوچکی برای زنانی که به هر دلیلی در معرض آسیب‌ هستند و متاسفانه دچار مشکلات پیچیده‌ای هستند وجود ندارد؛ همچنان نگاه به زنان اردوگاهی است، به طور مثال این تفکر وجود دارد که اگر ۵۰۰ نفر آنها را به جایی منتقل و در آنجا از آنها نگهداری کنیم شرایط بهتر می‌شود.

ارشد تاکید کرد: نگاه اردوگاهی و جمع‌آوری و نگاهی‌که همچنان به کودکان و زنان آسیب دیده وجود دارد مشکل‌ساز است، باید این امکان فراهم شود که معاونت‌های اجتماعی در کنار کمیسیون اجتماعی و حتی کمیسیون شهرسازی اقداماتی انجام دهند که شهر دوستدار زنان و کودکان باشد.

مدیرعامل خانه خورشید در ادامه گفت: در شهر هیچ پیاده‌رو مناسبی برای زنان وجود ندارد، شرایط شهر برای زنان مسن یا مادری که بخواهد با کالسکه فرزند خود را بیرون بیاورد به هیچ عنوان مناسب نیست؛ بنابراین فضای بی‌دفاع شهری وجود دارد که موجب می‌شود زنان بیشتر از مردان از این مساله آسیب ببینند؛ همچنین بدلیل وضعیت شهر، شرایط فیزیکی، عاطفی روانی و اجتماعی زنان نیز آسیب می‌بیند.

ارشد گفت: حضور زنان در فضای بی‌دفاع شهر و مشکلاتی که می‌تواند برای آنها ایجاد کند از مسائل مهمی است که باید مطرح شود. با چه تفکری روی پل عابر پیاده که در برخی نقاط تهران حتی مردان جرات نمی‌کنند  از آن عبور کنند بیلبوردهایی نصب می‌کنند که به ناامنی آن پل دامن می زند. شهرداری بیلبوردهایی را روی این پل‌ها نصب می‌کند پولش را می‌گیرد؛ اما به عنوان یک مددکار زنان بسیاری را دیده‌ام که تجربیات بسیار ناخوشایندی از پل عابر پیاده که از پایین دید چندانی ندارد برای آنها پیش آمده است.

وی افزود: شهرداری باید یک مرکز مطالعات و پژوهش بسیار بزرگ داشته باشد که این مسائل را بررسی کند. باید با متخصصان حوزه شهری این مساله را حل کرد.

این مددکار اجتماعی در ادامه با ارائه پیشنهادی برای خدمات به زنان آسیب‌دیده در محلات حاشیه نشین بیان داشت: با توجه به آماری که در رابطه با ساخت مساجد وجود دارد، می‌توان در بخش‌هایی از شهر که حاشیه‌نشین هستند و شرایط نامناسبی دارند از مساجد به عنوان مامنی برای بهداشت افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب استفاده کرد.

ارشد تاکید کرد که بهتر است مساجد حمام‌هایی را برای مردم در نظر بگیرند.

وی در پایان از مساجد درخواست کرد رسیدگی به زنانی را که در محلات حاشیه‌نشین دچار مشکل شده‌اند را نیز در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا