خرید تور نوروزی

مساجد مونیخ میزبان افراد بی خانمان در سرما شدند

در اقدامی نوآورانه از سوی مرکز اسلامی اهل سنت ترکهای مقیم مونیخ (MFI) در زمان افت دمای بی سابقه در این شهر، اتاق های مسجد در خیابان هوتردر اختیار افراد بی خانمان قرار داده شد.

به گزارش مهر، در هفته های گذشته آلمان سرمای بی سابقه ای را پشت سر گذاشت. در بسیاری از ایالات آلمان تحمل هوای سرد بسیار دشوار بود مخصوصاً برای افرادی که سقفی برای سپری کردن شب نداشتند. بر اساس آمار رسمی در کشور آلمان حدود ٥٠٠٠٠ نفر بی خانمان وجود دارند که چیزی حدود ٦٠٠ نفر از این افراد در حوالی مونیخ که یکی از شهر های ثروتمند آلمان محسوب می شود زندگی می کنند.

در اقدامی نوع آورانه از سوی مرکز اسلامی اهل سنت ترکهای مقیم مونیخ (MFI) در زمان افت دمای بی سابقه در این شهر، اتاق های مسجد در خیابان هوتر(Hotter Straße)  در اختیار افراد بی خانمان قرار داده شد. امام این مرکز بنجامین ادریس اعلام کرد که در روز های آتی ماه رجب نیز در مسجد پذیرای  افراد بی سرپناه خواهند بود و آمادگی های لازم را در این زمینه فراهم کرده اند. او می افزاید در این مکان نه تنها سقفی برای خوابیدن وجود دارد  بلکه کوشیده شده تا غذا، پوشاک و برخی اقلام بهداشتی و یا هر وسیله اولیه دیگری که مورد نیاز می باشد فراهم گردد.

امام مرکز اسلامی مونیخ در ادامه، احسان را به نوعی ادای دین معرفی می کند. او اینگونه از دین اسلام سخن می گویددر دین ما همواره به احسان و انجام اعمال خیر از جمله کمک به همنوع توصیه اکید شده است. این امر خود جزئی از آموزش های لاینفک مذهبی ما بوده است. ما خواستیم با این کار به وظیفه دینی و انسانی خود عمل کنیم تا بتوانیم در این زمستان سرد و طولانی، حداقل یک شب راحت را برای نیازمندان فراهم کنیم. ریشه دین ما در جای دیگری است اما ما در مونیخ آن را با انجام کار نیک گسترش میدهیم.

در این خصوص هیئت مساجد مونیخ در اقدامی جالب با رستورانی در مونیخ با نام آشپزخانه مادر در ارائه سرویس رایگان غذا برای افراد نیازمند انجام وظیفه می کند. این رستوران غذای گرم خود را در طول شبانه روز به کمک نیروهای داوطلب مسلمان به دست افراد نیازمند میرساند و همواره در تلاش است تا در یک شب به تعداد زیادی از نیازمندان ارائه خدمات شود. در این آشپزخانه که فضایی سنتی دارد زنان مسلمان با پخت غذایی گرم برای نیازمندان (به توصیف خود) دین خود را ادا می کنند. تعهد به این کار انسان دوستانه و خیر قلبی بوده و به صورت داوطلبانه انجام می شود.

چندی پیش وزیر کشور آلمان طی بیانیه ای ابراز داشت که اسلام به آلمان تعلق ندارد. گرچه در مقابل این قبیل گفته ها افرادی چون شویبله، رئیس مجلس آلمان، بر تعلق اسلام به کشور آلمان تاکید کرده اند اما از طرفی نیز گوشزد شده باید برای مسلمانان نیز این موضوع روشن باشد که در کشوری زندگی می کنند که از فرهنگ اسلام تاثیر نخواهد گرفت.

طی آمارهای منتشر شده توسط برخی سازمان های تحقیقاتی مشخص شده است که تا سال ۲۰۵۰ شمار مسلمانان ساکن در اروپا دو برابر خواهد شد که در میان کشورهای اروپایی آلمان بزرگترین جامعه پذیرای مسلمانان خواهد شد. روشن است که این قبیل فعالیت های انسان دوستانه از سوی انجمن های اسلامی در فضای امروز آلمان که جو مخالفت با اسلام در سطح سیاسی نسبت به سالیان گذشته پر رنگ تر شده است در شناساندن اسلام واقعی بی تاثیر نخواهد بود.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا