خرید تور نوروزی

تصاویر رویترز از ورود اون به کره‌جنوبی و دست دادن تاریخی رهبران دو کره

رییس جمهور کره جنوبی و ‘کیم جونگ اون’ به منظور شرکت در اجلاس سران دو کره، وارد روستای مرزی ‘پانمونجوم’ روستای محل برگزاری اجلاس سران شدند.

ابتدا ‘مون جائه این’ رییس جمهوری کره جنوبی وارد این روستا شد و دقایقی بعد نیز  رهبر کره شمالی به او پیوست، رییس جمهور کره جنوبی در این نشست میزبان رهبر کره شمالی محسوب می شود.

مراسم استقبال و تشریفات از سران دو کره توسط گارد تشریفات، با لباس محلی و سنتی و در فضای باز ساختمان محل مذاکره برگزار شد رییس جمهور کره جنوبی با لباس رسمی اما رهبر کره شمالی با لباس سنتی در این مذاکرات شرکت کرده اند.

ایرنا در همین حال نوشت: رهبران دو کشور ابتدا در خاک کره جنوبی با یکدیگر دست دادند اما چند لحظه بعد ‘کیم جونگ اون’ از ‘مون جائه این’ رییس جمهوری کره جنوبی خواست با عبور از خط، وارد خاک کره شمالی شوند که این پیشنهاد با تبسم و لبخند رییس جمهور کره جنوبی، مورد استقبال قرار گرفت ولی بعد از چند ثانیه دوباره هر دو رهبر به خاک کره جنوبی بازگشتند.

ورود ‘کیم جونگ اون’ رهبر کره شمالی به خاک کره جنوبی، ورود نخستین مقام ارشد کره شمالی به کره جنوبی بعد از پایان جنگ دو کره در سال 1953 میلادی بود.

تمام لحظات این مراسم از ورود رهبران دو کشور تا مراسم استقبال و همچنین امضای دفتر یادبود در خانه صلح توسط ‘کیم جونگ اون’ رهبر کره شمالی، به صورت زنده پخش شد.

خبرنگاران تا پشت سالن مذاکره اجازه فیلمبرداری و عکاسی داشتند.
بر اساس اخبار منتشر شده گفت و گوی رهبران دو کره در این دیدار به بحث عاری سازی هسته ای و تضمین صلح پایدار در منطقه منحصر خواهد بود.

کیم جونگ اون در این سفر 9 همراه داشت که «کیم یو جونگ» خواهر او و «کیم یونگ نام» مرد شماره دو کره شمالی از آن جمله بودند.
رئیس پیشین اداره اطلاعات، رئیس اداره ورزش، یکی از اعضای پولیتبورو، رئیس ستاد ارتش، وزیر دفاع، وزیر امور خارجه و مسئول امور اتحاد دو کره، دیگر مقام های کره شمالی هستند که رهبر این کشور را همراهی خواهند کرد.

‘سونگ مونگ یو’ وزیر وحدت کره جنوبی، ‘کانک کیونگ وا’ وزیر خارجه، ‘جیونگ کیونگ دو’ رییس ستاد کل ارتش، ‘سونگ یونگ مو’ وزیر دفاع و ‘چونگ یویی یونگ’ مشاور امنیت ملی هم از اعضای هیات ‘مون جائه این’ رییس جمهور کره جنوبی بودند.

همچنین قرار است پس از این دیدار یک درخت کاج در منطقه مرزی دو کره به نشانه صلح و شکوفایی کاشته شده و سران دو کشور آن را آبیاری کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا