خرید تور نوروزی

نظر انتظامی و فاتح درباره‌‌ی بازداشت مدیرمسوول «شرق»

«حسین انتظامی» نماینده‌ی مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات، در واکنش به بازداشت مهدی رحمانیان مدیر مسوول روزنامه‌ی «شرق» در توییتی نوشت:

«مدیرمسوول روزنامه شرق در مشهد بازداشت شد. آیا نمی‌شد شکایت در شهری دیگر را به محل سکونت او نیابت قضایی داد؟ واقعا امکان صدور قرار التزام یا کفالت وجود نداشت؟ بیم فرار می رفت؟ در زمانه غوغاسالاری شبه رسانه‌ها و ضد رسانه‌ها این رفتار با مدیر یک رسانه‌ی شناسنامه‌دار و پرمخاطب درست نیست».

«ابوالفضل فاتح» موسس و اولین مدیر عامل ایسنا هم در یادداشتی در باره‌ی بازداشت مهدی رحمانیان نوشت:

«بسمه تعالی. خبر بازداشت آقای رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق، همچون صدای شکستن یکی دیگر از استخوان های اسکلت رسانه در ایران تاسف برانگیز بود.
غم انگیز است که راه رفع و رجوع اختلاف بر سر محتوای یک روزنامه شکستن حرمت مدیر مسوول و بازداشت او دانسته می‌شود. قطعا راه‌های بهتری برای گفت و گو بر سر متون مورد مناقشه وجود دارد.

آقای رحمانیان از شخصیت های دانشگاهی محترم با سابقه، خیرخواه و پر تلاشی است که در طی سال ها با دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و موانع بسیار روزنامه ای صاحب سبک و متشخص به نام شرق را بر پا نگاه داشت. رحمانیان گرچه یک شخصیت منتقد است اما همواره تلاش داشته است با مراقبت نسبت به خطوط قرمز ترسیم شده از سوی نهادهای ناظر بر رسانه و دیگر نهادهای قضایی با ادبیاتی قابل تحمل به طرح مفاهیمی بپردازد که روزنامه ی شرق را بر اساس آن بر پا داشته است. امثال آقای رحمانیان سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام رسانه‌ای و مغتنم برای حفظ اعتدال و اصلاح در فضای سیاسی کشور هستند.

امید است مشکل پیش آمده برای ایشان در اسرع وقت فیصله یابد و تدبیری اتخاذ گردد تا بیش از این چهره رسانه در ایران مجروح نگردد.

ابوالفضل فاتح، 8 اردیبهشت 1397»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. عیبی نداره ما عادت کردیم به این شکستن استخوانها خیلی از مردم اصلا نمی دونن رسانه چیه جومونگ و مختارشون حاضر باشه بقیه فرمالیته ست

  2. هان ای دل عبرت بین….
    گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
    رسانه ها دیدهای تیزبین حاکمیت هستند باید با قدرت و صلابت تمام مورد حمایت حاکمیت قرار گیرند تا غده های چرکین جامعه را به وضوح و به موقع افشا نمایند تا در جای خودش درمان گردد . به قول سعدی علیه الرحمه :
    درختی که اکنون گرفتست پای
    به نیروی شخصی برآید ز جای
    و گر همچنان روزگاری هلی
    به گردونش از بیخ بر نگسلی
    سر چشمه شاید گرفتن به بیل
    چو پر شد نشاید گذشتن به پیل
    اما عده ای نمی خواهند ضعف های خود را ببینند و از آگاهی مردم ترس و واهمه دارند سعی می کنند ابزار آگاهی را محدود نمایند . آگاهی مهمترین سلاحی است که با آن می توان با تاریکی ها جنگید و به روشنایی رسید . مطبوعات اگر به وظایف خود عمل نمایند نمایندگان افکار عمومی می شوند و می توانند افکار عمومی را با خود همراه سازند این همان ترسی است که خیلی ها دارند و نمی خواهند افکار عمومی را از دست بدهند .
    نباید بگذاریم را دهقان را خواب بگیرد که در غیر این صورت ……..مزرعه را آب خواهد برد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا