تریدینگ فایندر

تجمعی که با سلاح و مخل مبانی اسلام نباشد، قابل برگزاری است

یکی از خواسته‌های مهم احزاب، برگزاری تجمعات است که تاکنون با وجود صراحت اصل 27 قانون اساسی اجازه برگزاری بسیاری از تجمعات به احزاب داده نمی‌شد، دکتر مسعود پزشکیان در این زمینه گفت: بر اساس قانون وقتی تجمعی با سلاح و مخل مبانی اسلام نباشد قابل برگزاری است و همه در این امر آزادند،
به گزارش انصاف نیوز، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس در گفت‌وگو با آنا، درباره طرح «نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی» گفت: طرح نحوه فعالیت احزاب نمی‌تواند مشکلات احزاب را برطرف کند، چون ایرادات اساسی نسبت به احزاب وجود دارد که با تصویب قوانین جدید برطرف نمی‌شود.
وی در پاسخ به این سوال که این ایرادات اساسی چیست؟ اظهار کرد: نوع نگاه و نحوه گفت‌وگوی ما نسبت به احزاب یکی از چالش‌های مهم است. گاهی خیلی راحت به حزب و یا گروهی که مخالف ما حرف می‌زند، برچسب ضد ولایت، ضدانقلاب و ضداسلام می‌چسبانیم. اینگونه نمی‌شود در کشور حزب به وجود آورد؛ چراکه هر زمان یکی از این برچسب‌ها به یکی از اعضای حزب چسبانده شود، بقیه اعضا نیز دچار مشکل می‌شود.
این نماینده مجلس درباره یکی از بندهای این قانون مبنی بر این که “کسی که محکومیت کیفری از نوع اقدام امنیت ملی داشته باشد نمی‌تواند بنیانگذار حزب شود”، ادامه داد: اگر تبرئه شده و جرمش را گذرانده باشد، دیگر این حرف منطقی نیست و نباید چنین قیدی در قانون گنجانده شود. مگر اینکه دلیل روشنی باشد که یک نفر اجازه فعالیت سیاسی در این کشور ندارد.
یکی از خواسته‌های مهم احزاب، برگزاری تجمعات است که تاکنون با وجود صراحت اصل 27 قانون اساسی اجازه برگزاری بسیاری از تجمعات به احزاب داده نمی‌شد و در این قانون نیز این قید به نوعی وجود دارد، پزشکیان در این زمینه گفت: بر اساس قانون وقتی تجمعی با سلاح و مخل مبانی اسلام نباشد قابل برگزاری است و همه در این امر آزادند، مشکل ما این است که در کشور قانون اجرا نمی‌شود.
وی افزود: این استناد، استناد غلطی است که بر اساس اصل 27 قانون اساسی اجازه تجمع داده نشود، وزارت کشور فقط می‌تواند درباره مکان و زمان با احزاب وارد مذاکره شود و مشکلات احتمالی این دو مولفه را به برگزارکنندگان تجمعات بگوید و  برگزاری تجمع را به وقت و یا مکان دیگری انتقال دهد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: در قانون به صلاح دانستن و یا ندانستن برگزاری تجمعات اشاره‌ای نشده است از این رو کسی و یا مسئولی نمی‌تواند با این استدلال تجمعی را لغو کند.
وی همچنین درباره یارانه احزاب، گفت: یارانه داده شود یا نه، جای سوال است. چراکه وقتی قرار باشد یارانه داده شود روزی صد حزب می آیند و می‌گویند که ما هم یارانه می‌خواهیم.
پزشکیان خاطرنشان کرد: توجهی که برای احزاب لازم است از طریق این طرح ایجاد نمی‌شود و فکر نمی‌کنم که تصویب این طرح و تبدیل آن به قانون بتواند مشکلات احزاب را حل کند.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا