تصمیم سرنوشتساز وزیر بهداشت: با مردم یا جبهه مخالف؟
زهرا خوشحالی، فعال رسانه ای حوزه ی سلامت در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت: این روزها وزیر بهداشت بیش از هر زمان دیگری زیر ذره بین قرار دارد. اما این همه نکته سنجی تنها به خاطر عدم اجرایی کردن برنامهی پزشک خانواده یا حتی نقایص طرح تحول سلامت نظیر اعتراضات گستردهی پرستاران و پیراپزشکان و… نیست بلکه به دلیل چینش اطرافیان وی که شامل چندین نفر از اعضای نزدیک به جبههی پایداری نظیر زارعنژاد در پست روابط عمومی وزارت بهداشت و حضور پررنگ سخنگوی جبههی پایداری، امیر حسین قاضیزاده هاشمی یا دکتر ایازی که قبلا معاون قالیباف، کاندیدای شکست خوردهی دورهی قبلی ریاستجمهوری که حتی کمپینی هم برای عدم پست گرفتن او در دولت روحانی در شبکههای مجازی شکل گرفته بود است.
منتقدان معتقدند که وزیر بهداشت از سوی جبهه پایداری و اصولگرایان احاطه شده و آنها تلاش دارند با کار کردن روی او، او را با تبدیل کردن به گزینهی مناسب برای انتخابات ریاستجمهوری آینده، رو در روی حسن روحانی کنند.
منتقدان از طرف دیگر، نزدیکی معاونت سیاسی صداوسیما با جبههی پایداری و رویکرد خلاف قاعدهی صداوسیما در حمایت از حسن قاضیزاده هاشمی را نکتهی دیگری بر صدق این مدعا میدانند. صدا و سیمایی که از هر کاهی برای دولت کوهی میسازد و او را همهجانبه در همهی شبکهها مورد آماج شدیدترین انتقادات قرار میدهد این روزها در رویکردی دو گانه از وزیر بهداشت همهجانبه حمایت میکند.
این در حالی است که با اجرای طرح تحول سلامت عدهی زیادی از پزشکان عمومی، پرستاران و پیراپزشکان که حامی دولت فعلی در انتخابات پیشین بودند نظر خود را عوض کرده و به صف منتقدان جدی این دولت و وزیر بهداشت پیوستهاند چرا که معتقدند حقوق آنها در این طرح نادیده انگاشته شده است.
باید دید آیا تصمیم حسن قاضی زاده، وزیر بهداشت چیست؟ انتخاب او جبههی پایداری و اصولگرایان است که در انتخابات ریاستجمهوری پیشین با مخالفت شدید مردمی که رای خود را به نفع حسن روحانی به صندوقها انداختند است؛ یا روی مواضع همین دولت تکیه کرده و با همهی توان برای به ثمر نشستن سیاستهای حسن روحانی میماند؟
انتهای پیام