خرید تور نوروزی

ایستگاه اتوبوس جلوی مدرسه پاتوق خرده‌فروشان مواد مخدر

سوم اردیبهشت‌ماه 97 رییس اداره‌ی مبارزه با مواد مخدر ناجا طی نشست خبری با اهالی رسانه اعلام کرد که مواد مخدر جمع‌آوری شده از شعاع پانصدمتری مدارس در سال ۹۶ نسبت به سال گذشته چهارده درصد افزایش یافته و به ۱/۹ تن رسیده است این درحالی است که بیشتر مدارس از این آمار مطلع نیستند. معاون یکی از مدارس منطقه‌ی ۶ تهران در این‌باره می‌گوید:« ما اطلاعی از این آمار نداشتیم باید تعاملی بین پلیس و شهرداری و آموزش و پرورش و حتی رسانه‌ها در این مورد صورت بگیرد تا اطلاع‌رسانی درست به مدارس انجام شود اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد»

به تبع این عدم اطلاع‌رسانی درست، مدارس و خانواده‌ها نیز توجه کافی به امکان ابتلای دانش‌آموزان به مواد مخدر ندارند. به گفته‌ی مدیر یکی از مدارس کرج حتی وقتی مدرسه روی موضوع حساسیت دارد ارگان‌های ذی‌ربط همکاری لازم را با آن‌ها ندارند او می‌گوید:«جلوی مدرسه‌ی ما یک ایستگاه اتوبوس وجود دارد که تبدیل به پاتوق خرده‌فروشان مواد مخدر شده است‌. حتی بعضی از آنها وارد مدرسه شده و از سرویس بهداشتی مدرسه هم استفاده می‌کنند و ما تا حد کمی می‌توانیم جلوی آن‌ها را بگیریم وقتی چیزی به آنها می‌گوییم خیلی راحت می‌گویند که منتظر اتوبوس نشسته‌اند. هرچقدر هم که از شهرداری می‌خواهیم این ایستگاه را از اینجا بردارد همکاری نمی‌کند»

خانواده‌ها نیز گاهی به علت اعتماد کاذب و بیش از اندازه به فرزندان، نظارت کافی روی آنها ندارند و یا حتی جلوی نظارت مدرسه را می‌گیرند. مدیر یکی از مدارس کرج در این‌باره می‌گوید: «ما معمولا در این موارد ورود نمی‌کنیم، چون اولیا در برابر این موضوعات جبهه می‌گیرند خانواده‌ها از قبول این موضوعات بیم دارند و گاهی حتی فکر می‌کنند ما دنبال راهی برای اخراج دانش ‌آموز هستیم و بهانه می‌گیریم»

مساله وقتی بغرنج‌تر می‌شود که متوجه می‌شویم مشکل به مواد مخدر محدود نمی‌شود؛ به گفته‌ی یکی از مسوولین سابق یک مدرسه در ملارد کرج در بعضی از مدارس این ناحیه بعضی از دانش‌آموزان مسلح هستند و به راحتی به سلاح‌های مختلف دسترسی دارند‌. اگرچه این اتفاقات وجهه‌ی قانونی ندارند اما نظارت درستی روی این دانش‌آموزان صورت نمی‌گیرد. در شمال تهران هم این مشکل به شکل دیگری وجود دارد؛ یکی از معاونین سابق مدرسه‌ای در شمال تهران می‌گوید: « در مناطق جنوبی تهران، خانواده‌ها قدرت نظارتی کافی ندارند اما در مناطق شمالی بعضا دانش‌آموزان با اطلاع خانواده اقدام به مصرف این‌گونه مواد می‌کنند. البته اکثر خانواده‌ها در هر منطقه‌ای حساسیت کافی دارند و نظارت درستی انجام می‌دهند.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا