واکنش روزنامهی «جوان» به مصاحبهی غلامعلی رجایی
روزنامهی اصولگرای «جوان» به مصاحبهی «غلامعلی رجایی»، مشاور مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی با انصاف نیوز [لینک] در متنی با عنوان «راز نانآور مشاور غلامعلی رجایی» واکنش عجیبی نشان داد.
آیت الله هاشمی زمستان سال 95 درگذشت. او پس از انقلاب مسوولیتهای بسیاری داشت از جمله عضو شورای انقلاب، امام جمعهی تهران، رییس جمهور، رییس مجلس، فرمانده جنگ، رییس مجلس خبرگان و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.
رجایی که یکی از نزدیکترین شخصیتها به هاشمی در سالهای پایانی عمر او بود، در مصاحبه با انصاف نیوز دربارهی درگذشت او به ادعاهای مطرح شده از سوی خانوادهی آن مرحوم اشاره کرده است.
متن روزنامهی جوان، شمارهی 20 خردادماه 97:
راز نانآور مشاور غلامعلی رجایی
«مشاور سابق مرحوم هاشمي رفسنجاني كه هنوز از آن هويت ارتزاق ميكند كه گم نشود، درباره فوت هاشمي گفته است: « من اشرافي بر چيزي از آنچه بچهها گفتهاند، ندارم. حتي اطلاعات آنها را هم ندارم، ولي ميدانم اتفاقي افتاده است و آن اتفاق مرگ طبيعي و سكته نيست. نه من آدم امنيتي هستم كه بتوانم جزييات واقعه را تجزيه و تحليل كنم و نه اطلاعات لازم را دارم، تنها ميدانم اتفاقي افتاده است. »
طرف ميگويد اشراف ندارم، اطلاعات ندارم، امنيتي هم نيستم؛ اما صرفاً ادعا ميكنم كه اتفاق افتاده است !
مرحوم احمد خميني هم كه فوت شد، برخي اصلاحطلبان امروز مسئول فوتش را هاشمي اعلام كردند و جامعه را نيز پر كردند، اما هنوز روشن نشده است. گويا رازآلود كردن پدیدهها در جامعه ما خريدار دارد. خصوصاً كساني كه ارتزاق شخصيتي از جايي ميكنند دوست دارند ابهام سازي نمايند. تا خود را نيز در ملا ببينند.
عجيب است كه مدعیالعموم درباره اين ادعا و اعتراف به عدم اشراف و اطلاع ورود نميكند. اين مصداق تشويش اذهان عمومي نيست كه خود طرف به بیاطلاعی اعتراف اما مدعي رازگونه باشد؟»
انتهای پیام
به متولیان روزنامه جوان هم باید گفت شما هم بهتره در باره شخصیت عزیز و دوست داشتنی آیت الله هاشمی رفسنجانی رحمت الله علیه تعبیر محترمانه ای به کار ببرید. خیال می کنید وقتی می نویسید مرحوم هاشمی از شخصیت آن عزیز راحل کم می شود؟
متاسفانه سایت ها و رسانه های اصول گرا اصرار دارند وقتی می خواهند از آیت الله هاشمی رفسنجانی نامی ببرند بدون رعایت ادب این کار را می کنند که لازم است به آن ها گوشزد شود این نوع رفتار ها از منزلت اجتماعی شما می کاهد نه از ارزش شخصیتی که امام بیشترین اعتماد را به او داشت.
اگر جریان همفکر “جوان” قایل به هالو بودن همه ملت ایران غیر از خودشان نبودند حتما و قطعا استراتژی سیاسی و تبلیغاتیشان همواره و در تمام مسایل بر دو ستون “انکار و فرار به جلو” استوار نبود