معاون رییس جمهور: تا به حال غیرت دینی کجا رفته بود؟
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تفکیک جنسیتی کارمندان، اظهارکرد: چرا پس از گذشت 9 سال از شهرداری آقای قالیباف تفکیک جنسیتی اجرا شده است؟ تا به حال غیرت دینی کجا رفته بود؟ چرا در سه سال اخیر این طرح به اجرا در نیامده است؟ که اینها پرسشهای موجود در جامعه است.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از ایسنا، شهیندخت مولاوردی در نشست هماندیشی با خبرنگاران که صبح امروز یکشنبه در معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: اگر به پرسشهای مطرح شده در زمینه بخشنامه تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران پاسخ داده شود میتوانیم به راهکارهایی دست یابیم. اگرچه ناهنجاریهایی ممکن است در روابط زنان و مردان وجود داشته باشد؛ اما نباید استثناها را به قاعده تبدیل کنیم.
وی با اشاره به موضعگیریهای خود در زمینه تفکیک جنسیتی، اظهارکرد: در ابتدا مصاحبه کوتاهی با ایسنا داشتم و با انجام لابی چند تن از اعضای شورای شهر در این زمینه موضعگیری کردند. رییس جمهور نیز در شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری صحبتهای خوبی در زمینه تفکیک جنسیتی کردهاند و تکلیف اعضای دولت را در این زمینه روشن کردهاند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: تفکیک جنسیتی ابلاغیه کمیته صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب مستقر در شورای اجتماعی کشور است و این موضوع سه سال پیش ابلاغ شده بود و از اردیبهشتماه در شورای معاونین شهرداری تهران مطرح شد.
مولاوردی در ادامه گفت: شورای انقلاب فرهنگی نیز در سال 84 مصوبهای در این زمینه داشته و شورای فرهنگ عمومی متولی آن بوده است که پس از مدتی به شورای اجتماعی سپرده شده و بخشنامه تفکیک جنسیتی نوشته شده است و شورای اجتماعی کشور طبق روال موجود بازرسهایی دارد که این بازرسها اجرای بخشنامهها را بررسی میکنند.
وی افزود: رییس کارگروه تحکیم خانواده شورای اجتماعی کشور، معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری است و تاکنون دو جلسه برگزار کردهایم.
معاون رییس در امور زنان و خانواده با اشاره به دیدگاههای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در زمینه تفکیک جنسیتی گفت: اعضای این فراکسیون اظهار کردند که اگر از نظر ما قانون ایراد دارد برای اصلاح آن لایحهای را به مجلس ارائه کنیم. ما نیز بررسی این قانون را آغاز کردهایم چراکه لازم است در قانون مربوط به تفکیک جنسیتی در محل کار بازنگری شود.
وی با بیان اینکه امکان ورود به عرصه اجرا را نداریم، اظهارکرد: عملکرد گذشتگان موجب شده که از معاونت امور زنان انتظار ورود به عرصه اجرا وجود داشته باشد، این در حالی است که وظیفه ما نظارت بر حسن جریان امور، گزاردهی و پیگیری است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اقدامات امور زنان و خانواده در زمینه حضور دختران در ورزشگاهها، اظهارکرد: قصد داریم به صورت منطقی در این زمینه عمل کنیم و در حال حاضر با مشارکت وزارت ورزش و جوانان به ویژه حراست این وزارتخانه و معاونت ورزش بانوان به یافتههای آنان در زمینه حضور زنان در فدراسیونها بپردازیم و به ساز و کار و مناسب در این زمینه دست یابیم. علاوه بر آن پیگیریهایی برای ادامه پیدا نکردن برخوردهایی با زنان متقاضی حضور در ورزشگاهها مانند گذشته انجام دادهایم.