صفارهرندی: سخنان روحانی با اعتدال فاصله دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سخنرانیهای تند رئیس جمهور خطاب به منتقدان با معنای اعتدال فاصله دارد و اینکه به منتقدان بگویید بروید به جهنم درست نیست.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از مهر، محمدحسین صفارهرندی، سه شنبه شب در افتتاحیه دوره آموزشی تشکیلاتی خط امام در رواق شیخ حر عاملی حرم رضوی، اظهار کرد: رئیس جمهور دهه حاضر را دهه اعتدال نامگذاری کرده اند و سخنرانیهای تند رئیس جمهور خطاب به منتقدان نشان می دهد که یا ادبیات مشکل دارد و یا اینکه مفهوم اعتدال از منظر ایشان با آنچه که اهل ادب میپندارند تفاوت دارد.
وی ادامه داد: رئیس جمهور به افرادی که برای همکاری دعوت کرده می گوید بروید به جهنم و جای گرم پیدا کنید؛ به نظر میرسد بیان این جمله با معنای اعتدال فاصله دارد.
نگرانیهایی که در زمینه وزارت علوم وجود دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با وزارت علوم، عنوان کرد: امروز نگرانیهایی که در زمینه وزارت علوم وجود دارد به شیوه مدیریتی این وزارتخانه بازمی گردد و ما فکر می کنیم رشد علمی کشور با روند فعلی و اقدامات وزیر علوم با مشکل مواجه میشود.
وی ادامه داد: دانش یکی از پایههای الگوی پیشرفت اسلامی است و رهبری بارها در سخنان خود اعلام کرده اند که نخستین وظیفه در دانشگاه کسب علم است.
صفار هرندی یادآور شد: امروز به صراحت میتوانم اعلام کنم، پیشرفت در فضایی که برخی آقایان به دنبال آن هستند ممکن نیست و بیتردید در این نظام شعائر دینی ظرفیت پیش برنده در نظام اسلامی است و غفلت از ظرفیتهایی همچون زائرپذیری بارگاه مطهر امام هشتم (ع) منجر به ندیدن واقعیتها و برخی مشکلات می شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه الگوی پیشرفت ما تابع ارزشهایی است که از شریعتمان گرفته شده، افزود: مبانی ما با نظامهای لیبرال متفاوت است و نمیتوان مدل توسعه را با الگوبرداری از این نظامها تعریف کرد و در قانون اساسی ما نیز به صراحت تاکید شده که هیچ اقدامی در صورت نداشتن حجت شرعی نباید انجام شود.
وی با اعلام اینکه توسعه به معنای ایدئولوژیک آن یک مفهوم فکری است، افزود: الگوی پیشرفت برای نظام ما تابع گفتمان متکیبر ارزشهایی نظیر عدالت است و این مقوله ممکن است در بسیاری از نظامها مفهومی نداشته باشد اما اگر در منظومه تدابیر و اقدامات ما وارد شود موجب پیشرفت میشود.
وی عنوان کرد: توسعه معادل و هم معنی با پیشرفت نیست و حتی صندوق بینالمللی پول که یک نهاد بینالمللی است به کشورها سفارش می کند که بر اساس مدل بومی خود به برنامهریزی اقتصادی اقدام کنند.
صفارهرندی عنوان کرد: پیشرفت نباید میان حالت گذشته و حال ما یکی باشد و رهبری فرمودند اگر میخواهید دچار رکود و ذلت و عقبگرد نشویم و به وضعیت دوزخی قبل از انقلاب بازنگردیم باید در هر زمان پیشرفت کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: در دورههای گذشته ما متاثر از دیدگاههایی بودیم که توسط صاحبنظرانی به صورت وارداتی در جامعه ما وارد میشد و آنان در حوزه قدرت نیز امکان میدان داری داشتند و به همین دلیل آنان با ورود به جامعه ما ترجمههایی از توطئه مطرح کردند که باب میل نبود.
انتهای پیام