در انتخاب شهردار چند نفر بر دیگران نفوذ دارند
محمدحسن ملکمدنی، شهردار اسبق تهران میگوید که عامل شورا نبوده است و برای عناوینی چون «توقف فروش تراکم، ارتباط با سرمایهگذاران و انبوهسازان، اختلافهای سیاسی و چوب گذاشتن لای چرخ شورای اول و تلاش برای انحلال آن« دلایل قانعکننده»یی دارد و بسیاری از آنها را «بهانههایی برای دشمنی عدهیی» میداند.
گزیده گفتوگوی او با ایسنا را در ادامه بخوانید:
شهرداری نباید سیاسی باشد. درهای شهرداری باید به روی هر کسی که دغدغه بهتر کردن محیط زندگی مردم را دارد، باز باشد. هنر مدیریت شهری است که هنرمندان و ورزشکاران و نخبگان و دانشگاهیان و… را سهیم کند تا احساس علقه نسبت به این محیط پیدا کنند، نه اینکه بیگانه باشند.
درست است که دوران مسئولیت من بیشتر درگیر اختلافنظرها شد و هرچند اختلافها از قبل بود اما در نهایت همین اختلافها به انحلال شورا هم انجامید! ما نمیتوانیم معجزه کنیم و من ترجیح دادم با هماهنگی شورا جلوی فروش شهر را بگیرم.
معنی سرمایهگذاری خارجی متاسفانه 35 سال است که در تهران تعطیل شده. در گذشته شرکتهای فرانسوی در تهران ساختمان میساختند و یادگارهای خوبی نظیر ساختمانهای «سامان» و «اسکان» را به جا گذاشتند. روزی با کیفیتترین ساختمانهای دنیا در تهران ساخته میشد که هنوز هم روی پا هستند. اما بعد از40 سال به جای اینکه آن الگوها ادامه پیدا کند همه مردم و مالکین در شهر را بسازوبفروش کردهایم.
باید به سمتی برویم که احزاب شکل بگیرند، قوی شوند، یک نفر در تهران کاندیدا شود و بالا بیاید و وارد شورا شود و در مقابل حزب و گروهی که از آن بالا آمده پاسخگو باشد. بعد اینطور نباشد که اگر به وعدههایش عمل نکند، من و شما که به او رای دادهایم دستمان به پاره تختهیی بند نباشد و اگر به قولهایش عمل نکرد پشتش را به ما کند و انگار نهانگار. اگر حزب شکل بگیرد، با هر تخلف و ایراد در کار فرد، بهای کارش را پشتسریهای آن فرد در حزب باید پرداخت کنند و مردم و مخاطبان حزب هم دفعه دیگر به کاندیدای این حزب رای نمیدهند و او را مواخذه میکنند.
در همین موضوع انتخاب شهردار که مهمترین تصمیم یک شوراست شنیدههای من حاکی از نفوذ چند نفر بر دیگران است ومسایلی که گفتهمیشود . شما هم نباید از این مسائل ساده بگذرید؛ چرا که پشت هر حرف و حدیثی حتما خبری هست!
انتهای پیام