آقای زیباکلام؛ گشتیم نبود!
روزنامه ایران نوشت: دکتر «صادق زیباکلام»، استاد قابل احترام دانشگاه تهران بعد از سخنرانی رئیس جمهوری در جمع مدیران ارشد دولتی در توئیتی بر روحانی خرده گرفت که حکم سرکوب داده است!
او نوشت: «جناب آقای روحانی برای شما نه، اما برای من شرمآور است چون خیلیها که امروز برایشان بدون درنگ خواهان سرکوب و مجازات زندان و اعدام شدید، همانهایی هستند که 29 اردیبهشت پارسال صادقانه و با هزاران امید پای صندوق رأی رفته و به حضرتعالی رأی دادند.»
توئیت استاد ما را هم نگران کرد که واقعاً روحانی چنین سخنانی به زبان آورده و خواستار اعدام و زندان شده است؟ متن سخنرانی رئیس جمهوری را زیر و رو کردیم و چیزی حتی نزدیک به نگرانی دکتر زیباکلام نیافتیم. گفتیم شاید رئیس جمهوری در همایش قوه قضائیه مطلبی بیان کرده که استاد را مشوش ساخته است.
در آن متن هم چیزی جز این نکات خطاب به مسئولان قضایی نیافتیم که «شما قضات و دادستانهای محترم کشور پاسداران جامعه سالم هستید و باید کاری کنید که هیچ مجرمی احساس امنیت نکند و از سوی دیگر هیچ انسانی نیز حتی زمانی که به عنوان متهم در دادگاه حضور دارد، پیش از اثبات جرم نباید احساس ناامنی کند… اگر مردم ببینند که فضای کسب و کار فضای سالمی است و به هر تخلفی فوراً رسیدگی میشود، امنیت در این فضا ارتقا مییابد.»
انتقادهای استاد صریحاللهجه به سخنان روحانی را کاری نداریم و چه بسا با بخشی از آن هم همراهی کنیم اما این کجا و ادعای صدور حکم زندان و اعدام کجا؟ البته در روزهای اخیر برخی دیگر از مسئولان بیانی شبیه به آنچه زیباکلام گفتهاند، داشتند و یک روزنامه مخالف دولت هم در تیتر یک خود خواستار اعدام و مصادره اموال شده بود که قاعدتاً آنها را نمیتوان به پای دولت و رئیس آن گذاشت.
انتهای پیام
سخنرانی را برای چندبار هم شده مرور کن اگر به فهم استاد نرسیدی با استاد تماس بگیر ازش بپرس. اگر بوی زندان و اعدام از سخنان روحانی به مشامت نرسید بوی تهدید مخالفان را حتما خواهی شنفت و گرنه لازم الدکتری.
والله تواین حال واوضاع کیو دیدید حواسش جمع وجور باشه……
شاید منظور ایشان این گفته های رئیس جمهور در جمع قضات بوده است:
«دکتر روحانی با بیان اینکه امروز نیاز به امید داریم، تصریح کرد: سیاهنمایی اساساً و در ذات خود نیز کار نادرست و غلطی است و در برخی اشکال، اقدامی مجرمانه نیز به حساب میآید. تهمت زدن و شخصیت و آبروی افراد را زیرپا گذاشتن گناه بزرگ و نابخشودنی است.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: امروز قضات باید سیاهنمایی را همچون همیشه سیاهنمایی ببینند و اجازه ندهند که سیاهنماییها درباره نظام مردم را از آینده ناامید کند، دادستانهای کشور، امروز وظیفه سنگینتری برعهده دارند. رسیدگی به تخلفات کسانی که آشکارا درباره آینده سیاهنمایی کرده و تلاش میکنند امید مردم را از بین ببرند و در این راستا به دشمن کمک میکنند،نیازی به شکایت خصوصی ندارند.»
البته ایشان این سخنان را با یک صغری ـ کبری بیان می کنند، اما اینگونه نیز نیست که خبرنگار روزنامه ایران «گشته باشد»، و «نبوده باشد»!