خرید تور تابستان

عضو اتحاد از آشتی ملی گفت

محمد کیانوش‌راد عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در دیدار با هاشمی رفسنجانی از آشتی ملی گفت و تاکید گرد: بی تردید راه شما و نگاه مردم گرایانه، در امروز و فردای این جامعه ماندگار خواهد بود.

 

به گزارش انصاف نیوز، وی در دیدار شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان و شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان خوزستان با آیت الله هاشمی رفسنجانی، گفته است: سخن گفتن از مشکلات نزد شما، که خود دلی پرخون از جفاها بر خود و خانواده دارید، شاید اضافه باشد. شما که از گذشته‌های دور و پیش از انقلاب رنج‌ها و مرارت‌ها را دیده‌اید و امروز هم همچنان آماج حقد و کینه و دشمنی‌ها قرار دارید.

 

وی به درس گرفتن از وضعیت مشروطه برای امروز اشاره کرد و گفت: بدون تردید و حتا به گفته‌ی مخالفان روحانیت، مشروطه با حضور روحانیت به پیروزی رسید. اما روحانیت هم مشروطه را به پیروزی رساند و هم روحانیت خود، باعث شکست نهضت شد. … پس از پیروزی مشروطه، جنگ تکفیر آغاز شد. به نحوی که آقا نجفی قوچانی در کتاب سیاحت شرق می‌نویسد که نسبت به برخی علما از جمله آخوند از هیچ تهمت و بهتان و نسبت بابیت و ارتداد فرونگذاشتند و حتی گفتند فرنگی و ختنه نشده و امروز نیز متاسفانه چنین شده است و دروغ و تهمت به یاران امام و انقلاب تبلیغ می‌شود. اختلاف و تکفیر میان روحانیتِ صدر مشروطه تا جایی رفت که یکی به دار آویخته و دیگری ترور شد و بقیه سرخورده و کناره گرفته و بقول «بهار» تنها یکی خستگی نمی‌شناخت، یک نظامی، آمد و آمد تا همه چیز را گرفت و بساط مشروطیت را برانداخت.

 

کیانوش راد با تاکید بر این که صدا وسیما و برخی نهادها باید به آشتی ملی کمک کنند و از گذشته عبور کرده و به آینده نگاه کنند و موجب التیام بخشیدن به زخم‌ها باشند، گفت: شهید مدرس یک الگو برای سیاستمداران واقع بین در میان روحانیت است. مدرس به عنوان یک روحانی آگاه به مقتضیات زمان و مکان و سیاستمداری واقع بین، به آینده نگاه می‌کرد. مدرس علی رغم مخالفت جدی با قرارداد ۱۹۱۹ وثوق الدوله و اینکه می‌گفت برای لغو آن جنگیدم، اما می‌گفت من با جمعی بر آن شدیم تا کابینه‌ی وثوق الدوله سر کار بیاید تا رسید به قرارداد و ما هم مخالفت کردیم، اما یک لفظ توهین آمیز نسبت به وثوق و موافقان قرارداد نگفتیم، به هر حال عقیده‌ی سیاسی بود. با او جنگیدیم ولی، صلاح آتی مملکت را هم باید در نظر گرفت.  مدرس در مورد داستان جمهوری خواهی رضا شاه هم همین برخورد را داشت. می‌گوید، عده‌ای گفتند جمهوری و ما هم مخالف بودیم. طرفین زور زدند. دیدند صرفه ندارد ول کردند. حالا همه جا بنشینیم و تنقید از موافقین آن بکنیم. موافقین جمهوری یک نظر سیاسی داشتند، مساله به کلی از بین رفته است. به عقیده‌ی مدرس، هرکس باید عقیده‌ی خود را بگوید و حاکم ما قانون اساسی است.

 

وی تصریح کرد: حالا هم همین برخوردها را باید داشت. نه اینکه برجام با نظر همه‌ی مسولان انجام شده و حالا عده‌ای هی ادامه می‌دهند و تخریب می‌کنند. باید به آینده نگاه کرد و به آشتی ملی و حل مسایل اندیشید.

 

کیانوش‌راد بنا بر گزارش ارگان حزب اتحاد، در پایان سخنان خود با اشاره به محدودیت موسوی، کروبی، رهنورد و خاتمی، گفت: انتخابات در پیش است و مردم قدردان شما و یاران امام خواهند بود. مردم در انتخابات با رأیشان نشان خواهند داد که از چه اندیشه‌ای حمایت خواهند کرد. بی تردید راه شما و نگاه مردم گرایانه، در امروز و فردای این جامعه ماندگار خواهد بود.

 

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا