«با حضور روحانی در مجلس، نسخهی جدید از مناظرههای۹۶ را تماشا خواهیم کرد»
محمد هاشمی، عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است که با حضور روحانی در مجلس ماجرایی شبیه مناظره های انتخابات 96 را شاهد خواهیم بود. به گفته او، این حضور بر خلاف آنچه بسیاری می گویند، فرصتی محسوب نمیشود بلکه یک تهدید است.
محمد هاشمی در گفت و گو با خبرنگار «انتخاب» درباره نامه روحانی به لاریجانی برای حضور در مجلس و بیان حقایق گفت: در نامه آقای روحانی آنچه که من دیدم دو تا مطلب دیگر هم وجود دارد. یکی اینکه گفته اند سوال از رییس جمهور در چارچوب قانون اساسی نبود و دوم اینکه گفتند در این شرایط حساس کشور، مناسب نیست. بعد گفته اند به احترام مجلس و برای پرهیز از اختلاف بین روسای قوا می آیم و حقایق را هم برای مردم می گویم.
او ادامه داد: ما تجربه این نوع موارد را در مناظره های انتخاباتی داشتیم از جمله در مناظره های سال 96، آن مسائلی که رخ داد و حرف هایی که رد و بدل شد، تنها نتیجه ای که داشت، دود آن به چشم مردم و نظام جمهوری اسلامی رفت و نظام زیان کرد و دشمنان و مخالفین از این بحث هایی که انجام شد و حرف هایی که زده شد، سوءاستفاده کردند به طوری که آقای بنی صدر در پاریس گفت ما از اول هم این مسائل را گفته بودیم. الان هم خودشان می گویند.
هاشمی افزود: الان هم شرایط همین طور است. با حضور روحانی در مجلس، نسخهای جدید از مناظرههای انتخاباتی ۹۶ را تماشا خواهیم کرد. مثلا آقای روحانی حرف هایی را بزند و آن طرف هم نماینده ای سوالی یا صحبتی را مطرح کند. در این دعوا و اختلاف هیچ چیزی عاید کشور نمی شود بلکه به زیان ملت و کشور است و چیزی از آن درنمی آید.
رییس پیشین سازمان صداوسیما ادامه داد: بعضی ها گفته بودند این یک فرصت است؛ فرصت برای که و چه؟ من گفته بودم نه، این یک تهدید است زیرا هیچ نفعی در آن وجود ندارد. الا اینکه اختلافاتی که وجود داشته و بحث های انتخاباتی مثل شکست و پیروزی و اینکه کسی می خواهد جبران کند یا انتقام بگیرد دوباره مطرح می شود. این ماجرا شبیه مناظره هاست. آنجا هم همین وضع بود. نتیجه این کار جز زیان به انقلاب و بازی کردن در زمین دشمن و دشمن شاد کردن هیچ چیزی نیست.
بیشتر بخوانید: رییسجمهور روحانی: به مجلس میآیم و حقایق را بازگو میکنم
هاشمی تصریح کرد: بالاخره در نظام ما مسائل خیلی زیاد است. اینکه چرا روحانی نمی گوید، یک بحث است اما اینکه چه زمانی و چگونه بگوید هم بحث دیگری است. اصلا چقدر ضرورت دارد هر حرفی گفته شود؟ مگر زمانی که در یک خانواده اختلافی بین والدین، اولاد و برادر و خواهر اتفاق می افتد، آن را بلافاصله در بوق می کنند؟ بالاخره سعی می کنند ان را با کدخدامنشی رفع کنند.
انتهای پیام