خرید تور تابستان

مطایبه هفته نامه یا لثارات با رئیس جمهور

اگر اسلام و آموزه های دینی را برحق و علمی می دانیم دیگر ساختن دکانی به اسم علم در مقابل دین با کدام توجیه ؟! البته اگر منظور از علم ، آن علم سکولاری می باشد که مبنا و اساس آن در ضدیت با خدا و معنویت شکل گرفته است ، قهراًچنین علمی مفت چنگ سینه چاکانش … و به ما دخلی ندارد!

به گزارش انصاف نیوز به نقل از پایگاه خبری انصار حزب الله، مدیرمسئول هفته نامه یالثارات الحسین(ع) در آخرین شماره این نشریه در مطلبی با عناون “سخنی مطایبه‌آمیز با رئیس‌جمهور محترم” نوشت: اظهارات رئیس جمهور محترم در سفر خراسان رضوی حائز نکات تأمل‌برانگیز و بعضاً مطایبه آمیزی به ویژه در حوزه فرهنگ و رفتارهای اجتماعی است که برخی ملاحظات مرتبط با موضوع در پی می آید . پیشاپیش تأکید کنیم از آنجا که طاقت جهنم رفتن نداریم و مایل نیستیم وزارت ارشاد هم قصد جان یالثارات کند و همانند بار اول از کردار خودش شرمسار شود ، بهتر است این قلمفرسایی نوعی مطایبه تلقی شود تا موجب تکّدر خاطر احدی نشود.

الف – دوست عزیزی داشتیم اهل نیم جهان ، نزدیک وسط ایران! که هروقت ناملائمی از ما یا کسی می دید می گفت :«آدِم باید آدِم باشِد» نشان به آن نشان که ما آدم نشدیم که نشدیم و این جسارت قلمی پیش‌رو، گواه آن است ؛ رئیس جمهور محترم هم فرموده اند: «باید آدم ها عالم شوند تا مشکل جامعه را حل کنند.»

لابد سخن آقای روحانی متین است، زیرا ایشان هم حقوقدانند و هم تحصیلکرده کشور مالک کلّ جهان! اما سخن بر سر این است که « چه کسی باید زنگوله را به گردن گربه ببندد؟!»

علما و محققین و اساتید دانشگاه می گویند وفق تعالیم مکتب و قانون اساسی، دولت اسلامی سهم عمده واساسی در رشد و تعالی فرهنگی و آدم شدن افراد دارد . البته سایر مردم نیز با ساز وکار امربه معروف و نهی از منکر نسبت به یکدیگر مسئولیت دارند، به شرط آنکه دولت در ایفای وظایف قانونی و شرعی خود جدّیت کند و در حوزه های مرتبط با وظایف شرعی و انقلابی مؤمنان با صبر و حوصله، هم افزایی و مساعدت کند و احیاناً از لوث کردن مسئله بپرهیزد.

ب- همان «علما» که مورد اشاره رئیس جمهور محترم می باشند، بارها و بارها به صراحت گفته اند: «در شیوه های اصلاح اجتماعی هم موعظه و ارشاد و آموزش لازم است و هم منع و بازدارندگی».

آقای روحانی وقتی در دوره ریاست شما به تحریک فتنه گران فراری ضدانقلاب بنا بود در روز معینی از همین تابستان در «طرح بوسه علنی» دختران و پسران در مرآ و منظر و ملأعام یکدیگر را ببوسند و قبل از این، انجام فضاحت‌ها و وقاحت های دیگری را هم در نظر داشتند چاره چیست؟ یک راهکار همان است که نظامهای لیبرالیستی توصیه می کنند یعنی در قبال سعادت و شقاوت مردم هیچ احساس مسئولیتی نباشد . راهکار دیگر آن است که همان «علما و محققان و اساتید دانشگاه» را جمع کنیم تا ماتم بگیرند و خاک برسر بریزند. و بالاخره راهکار مؤثر و مفید «منع و بازدارندگی» است که به لطف وظیفه شناسی و احساس مسئولیت خواهران و برادران ناجا و حضور در صحنه هوشمندانه حزب‌الله،همواره امثال این نمایش های تهوع آور مستأصل و منکوب شده است.

ج- تکرار مکرر و توضیح واضح است ولی از باب تنبّه عرض می شود : «ون» اتومبیلی است آرام و کم وسر وصدا و شاسی کوتاه و سر به زیر و برخلاف اتومبیل‌ها ی شیشه دودی و شاسی بلند، چموشی ندارد. پس روا نیست در حق این موجود خدمتگزار و بی آزار خصومت و بی انصافی روا داریم، برادران و خواهران ناجا هم نه پاسبان هستند و نه گناهکار ، بلکه مفتخر به ایفای وظیفه عبادت گونه در نظام ولایت و کشور امام زمان (عج) می باشند -زهی شرافت و سعادت.

ناجائیان فهیم و باشرف جز بر مبنای قانون رسمی کشور عمل نمی کنند. اگر کسی با قانون مشکل دارد برود سراغ مجلس و شورای نگهبان
«گر تو نمی‌پسندی تغییر ده قضا را !»

برخلاف برخی کوته بینان که فریب تبَرجّ و جلوه فروشی عرِوسکان پرنقش و نگار را خورده اند و این بیچارگان را زنانی شاد و شنگول می پندارند برادران و خواهران نیروی انتظامی روزانه باچندین و چند نعش بی جان همین زنان به ظاهر شاد و سرخوش مواجهند که دقیقاً به دلیل افراط در لاابالی گری و جلوه گری بی جا در جامعه، مورد تجاوز واقع شده و سپس یا کشته شده اند و یا خودکشی کرده اند.

« ای بسا شاها که کشته فرّ او
دشمن طاووس آمد پرّ او»

خدمتگزاران ناجا به خود حق می دهند در دفاع از نوامیس و برقراری امنیت اخلاقی و خدای حّی ناظر و وجدان خود را حَکَم قرار داده و در قبال سرزنش کوته بینان مدّعی ، خم به ابرو نیاورند.

د- از کسی که می گوید: «برای نحوه رفتار دختر و پسر در جامعه راه علمی می خواهیم» می پرسیم دامن زدن به تقابل موهوم دین و علم چرا؟

اگر اسلام و آموزه های دینی را برحق و علمی می دانیم دیگر ساختن دکانی به اسم علم در مقابل دین با کدام توجیه ؟! البته اگر منظور از علم ، آن علم سکولاری می باشد که مبنا و اساس آن در ضدیت با خدا و معنویت شکل گرفته است ، قهراًچنین علمی مفت چنگ سینه چاکانش … و به ما دخلی ندارد!

و- خدا خفتگان را بیدار کند . امام (ره) و سخن و روش او هنوز در میان ما زنده و رواج است. برقراری نظامات عفت و حیا و حجاب و نفی فساد و بی‌حجابی و «آزادی به شکل غربی آن» ، از مواریث گرانسنگ امام است و در متن وصیتنامه الهی آن احیاگر دین و معنویت مضبوط.

قطعاً طرح یکی دو مثال مخدوش و مصحّح و مجوّز تهمت های ناروا به ایشان ، و توجیه و جوازی برای اختلاط لجام گسیخته و هرج و مرج اخلاقی موجود نخواهد بود!

ی- یکی می گفت «اول بنا نبود بریزند خون عاشقان!» رندی هم گفت: «بعداً بنا شد بریزند خون عاشقان!» . این که « اول باید معروف را در جامعه معروف کنیم و بعد امر کنیم» از آن حرف هاست و به قول همان «محققین و اساتید دانشگاه»، جامعه واجد حرکتی دینامیک و پویاست و منتظر تعلّل و امّا و اگر و ان قلت و قلت کسی نمی‌ماند.
آن یکی خر داشت پالانش نبود یافت پالان،گرگ خر را در ربود(۱)

مع الاسف چه بسا این سخن توّهم کسانی باشد که مشاور آنها مردم عادی و لبو فروش را از درک مسائل سیاسی و اجتماعی عاجز می پندارد ، والّاچرا راه دور برویم موضوع بحث، عفت و حجاب است و قرآن ما مسلمانان ، کشف عورت پدر و مادر بنده و شما در بهشت را مکر و توطئه شیطان می داند. آدم و حوا نیز سریعاً با همان هوش و درک فطری خدادادی زشتی کشف عورت را دریافتند و بی درنگ از برگ درختان بهشت حجاب و ستر عورت کردند.

متاسفانه اوضاع فعلی تهران و برخی از شهرهای کشور دست کمی از وضعیت آدم و هوا ندارد، با این تفاوت که آدم و حوا توسط شیطانِ ابلیس اغوا شدند و به سرعت بازگشتند امّا شیاطین عصر ما (صهیو نیسم و آمریکا ) زنان -با عرض پوزش و در مؤدبانه ترین بیان- ساپورت پوش بی مانتو غافل را به تزئین و جلوه فروشی شرمگاه و تبرج و نمایش حجم عورت فریفته‌اند و نام آن‌را هم آزادی و مسائل شخصی و حقوق شهروندی نهاده و از تخدیر شیطان هم به هوش نمی‌شوند و منتظرند شخص علّافی پیدا شود و به توجیه و ماله کشی فضاحت آنان بپردازد!

برادری می گفت آقای روحانی با اینگونه اظهارات یا شوخی می کند و یا حزب اللهی ها را قلاب سنگ کرده و به دنبال نخودسیاه می فرستد. عرض کردیم . نگران نباش ؛ ان‌شاءالله گربه است!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا