رحیمپور ازغدی در تجمع طلاب معترض: ریشه سکولاریسم در حوزه است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است: علیرغم اینکه برخی از افراد ریشه سکولاریسم را در دانشگاه دنبال میکنند، باید گفت که ریشه سکولاریسم در حوزه علمیه بوده و در حوزه علمیه به مسائل روز کشور و مسائل حل نشده توجه نمیشود و در زمینهٔ فقه بانکی و اقتصادی بیسوادی حوزه و دانشگاه موج میزند.
به گزارش تسنیم حسن رحیمپور ازغدی ظهر امروز در تجمع بزرگ علما، اساتید و طلاب حوزه علمیه قم که در مدرسه فیضیه برگزار شد، اظهار داشت: پیام این تجمع در وهله نخست این است که حوزه و روحانیت خود را از طبقات محروم و مستضعف جدا ندانسته و بخشی از خود روحانیون از خود طبقات محروم هستند.
وی افزود: پیام دیگر این تجمع این بوده که روحانیت، نظام و انقلاب را جدا از خود ندانسته و در صورت مشاهده تخلف از قوای سهگانه بدون تعارف در مقابل آنها میایستد و وجدان عمومی حوزه قم در کنار فقرا است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حوزه علمیه قم از مسئولانی که در مسیر اسلام قرار دارند حمایت کرده و از مسئولان فاقد قدرت حمایت میکند.
رحیمپور ازغدی با اشاره به نقشههای دشمن برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی، عنوان کرد: این تجمع برای جنجال برگزار نشده و هدف از بنای آن تلاش برای برقراری عدالت است.
وی تصریح کرد: هدف اصلی دشمن برهم زدن بنیان نظام اسلامی بوده و به دنبال برهم زدن ذهنیت جوانان راجع به اصول انقلاب اسلامی است، درحالیکه معیار مشروعیت این نظام از ابتدا بر محور عدالت بوده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ابراز تأسف از مفاسد موجود در بین برخی مسئولان خاطرنشان کرد: بعد از 40 سال متأسفانه وزیری وجود دارد که بهراحتی میگویدکه من بیش از هزار میلیارد تومان ثروت دارم درصورتیکه در دهه 60 کسی جرات بیان اینگونه سخنان را نداشت و در این بین دشمن سعی میکند مردم را به اسلام سیاسی بدبین کند.
رحیمپور ازغدی بیشترین شهید به لحاظ صنفی در جنگ را از صنف روحانیت دانست و تأکید کرد: دشمنان القا میکنند که نظام جمهوری اسلامی به دلیل مفاسد موجود در بین مسئولان، از ریشه مشکل دارد.
وی ابراز کرد: همانطور که مشاهده شد، اقتصاد برجامی به یاس مردم منتهی شد و کسانی که وعدههای خوش به مردم میدادند، باید پاسخگوی اوضاع اقتصادی و قیمت ارز و سکه در کشور باشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در شرایط کنونی وظیفه ما همین کارهایی است که از تجمع شروعشده و نباید به همین منتهی شود.
رحیمپور ازغدی بیان کرد: هر کس در این حکومت طوری رفتار کند که نسل جوان ما به این نتیجه برسند که یک طبقه اشرافی مذهبی در داخل حکومت تشکیل شده و شکاف طبقاتی عادیسازی شده است، در مسیر تعیینشده از طرف دشمن حرکت میکند.
وی عنوان کرد: زمانی که مشکل مدیریتی وجود دارد، یا مافیا موجود بوده و یا افراد سفیه و نادان در مسئولیت هستند که هر دو این موارد دچار مشکل میکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ملاک را مأیوس نکردن مردن از این نظام دانست و تأکید کرد: کسانی که سکهها و وامهای کلان را به محتکرین میدهند، در برخورد قانونی در اولویت بوده و در وهله نخست باید با آنها برخورد شود.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد:کسانی که علیه آنها اتهامات مالی مطرح است، باید در مقابل ملت پاسخگو باشند تا مردم به نظام اسلامی بدبین نشوند.
وی با تأکید بر وجود مسئولان شریف در برخی نهادها، خاطرنشان کرد: رئیس قوه قضائیه گفتند که لیست قضات فاسد را اعلام میکنیم اما سؤال اینجاست که چرا اعلام نمیکنند، باید با مفسدان برخورد علنی شود تا مردم به عملکرد قوه قضائیه شک نکنند، زمانی که مسئولان با مفسدان برخورد قاطع نمیکنند، مردم در فضای مجازی و در مواجهه با سؤالات بیجواب به مسئولان بدبین شده و خشم عمومی ایجاد میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز کرد: دهه چهارم انقلاب اسلامی پیچ انحراف بوده و این اتفاقی است که در صدر اسلام نیز جانبازان اسلام به جنگ با امیرالمؤمنین برخاستند.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: ضربه اصلی باید به فساد در درون حکومت وارد شده و اگر اشرافیت مذهبی در کشور شکل گرفته، باید از بین برود، نمیشود شعار مرگ بر آمریکا داد و فرزندانمان در آمریکا به تحصیل و خوشگذرانی بپردازند.
وی بیان کرد: هرزمانی از مواضع انقلابی خود عقب نشستیم توهینهای امریکا شدت گرفت و این در زمان طرح بحث گفتوگوی تمدنها و امروز نمایان شده و در برجام نظام به تمامی وعدههای خود به آمریکا عمل کرد اما از داخل برای برخی افراد درس عبرت نشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: رهبر معظم انقلاب اخیراً اعلام کردند که در جریان مذاکره اشتباه صورت گرفت، در حال حاضر نیز عدهای به وعدههای اروپاییها دلخوش کردهاند.
رحیمپور ازغدی گفت: علیرغم اینکه برخی از افراد ریشه سکولاریسم را در دانشگاه دنبال میکنند، باید گفت که ریشه سکولاریسم در حوزه علمیه بوده و در حوزه علمیه به مسائل روز کشور و مسائل حل نشده توجه نمیشود و در زمینهٔ فقه بانکی و اقتصادی بیسوادی حوزه و دانشگاه موج میزند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در دهه 60 این مرفهین بیدرد و جهادگریزان ترسو وجود نداشتند و امروزه عقلانیت اقتصادی مفهومی است که در تصمیمگیریها مجهول مانده است.
انتهای پیام
قافیه چوتنگ اید شاعر به جفنگ اید ……گفتگوی تمدن ها شروع فاصله از انقلاب بود……..
خب پورازغدی هم همین رو گفته. چرا با دقت مطالعه نمی کنی؟
مطالب ایشان قابل تحسین است، ولی زمان گفتن آنها دیر است. حکم نوشداروی بعد از مرگ سهراب را دارد.
تریبون ها دردست امثال ازغدی هاست! صداو سیما، حوزه ، انقالب فرهنگی و…. بیشترین ادعا هم این حضرات!!
سلام-من یک زمانی جمله ای از حضرت امام خمینی (ره) یادم آمد که به نقل قول از یک عالم دیگر می فرمود ملا شدن چه آسان آدم شدن چه مشکل آنسان شدن محال است به نظر من معیار روحانی شدن باید سخت شود و کسیانی روحانی شیعه اسلام شوند که با هر مصلحتی جهت توجیه اربابان زر وزور ورود نکنند
پس بالاخره خیاط هم در کوزه افتاد!
هرکسی پنج روزه نوبت اوست
می کَنَند عاقبت ز جسمش پوست!
من اصلا سخنان دور از منطق، نظریات سخیف و شخصیت [… و …] رحیم پور را که نه بر اساس شایستگی های عقلی و هلمی و تخصصی که با رانت های حکومتی به موقعیت و شهرت و آب و نانی رسیده تایید نمی کنم ولی سوال من این است که اگر حوزه ها و مدارس علمیه ، یکسال که نه، ده سال کلاً تعطیل شوند، چه صدمه و خسارتی به اقتصاد، صنعت، تولید، کشاورزی، فرهنگ، سیاست، دانش و حتی دین و ایمان مملکت و ملت وارد خواهدشد؟! […]
همین دو ریال دینی هم که دست مردمه و امثال شما در موردش صحبت میکنید از همین حوزه ها ی علمیه ست، وگرنه کسی که نمیتونه یک خط قرآن رو ترجمه کنه و دو تا روایت رو سبک سنگین کنه چه جوری میخواد در مورد دین صحبت کنه ؟ اگر این عالمان دین نبودند که شما الان نماز صبحتون رو ده رکعت و به صورت خوابیده میخوندید و پسرها با مادرهاشون هم ازدواج میکردند و از هیچ چیز حکمی و معرفتی دین خبری نداشتید . شاید هم بگید که خب اصلا دین رو بذاریم کنار چی میشه؟ اینجا دیگه نمیشه با شما دیالوگ کرد و باید چند قدم بریم عقب تر و ضرورت دین رو برای شما توضیح بدیم. این سوال شما از بی سوادی خودتون نیست بلکه از این فرهنگی هست که چندین ساله که در جامعه باب شده که هر کسی از مکانیک و پزشک و باربر و کاسب و ……. در مورد دین حرف میزنه و امثال شما هم تایید میکنند و به به و چه چه میکنید . حالا من همین سوال شما رو در مورد دانشگاه میکنم ، دانشگاه ما چه کلی به سر جامعه زده که اگر تعطیل بشه از منافعش ما محروم میشیم ؟ همیشه قسمت اعظم مملکت دست کراواتی ها و کت و شلواری ها بوده . اینهایی که اختلاس میکنند و می دزدند چند تاشون حوزوی هستن؟ این پزشکان و مهندسانی که پولهای آن چنانی میگیرن محصول دانشگاه هستن یا حوزه / اینکه آخوند فاسد خیلی مشکل ایجاد میکنه و ضرر میزنه حرف درستیه ولی نکته ای که فراموش شده اینه که این کسانی که الان فساد میکنند کت و شلواری هستن یا آخوندن؟
به نظرم اول برو سخنان ایشون رو کامل گوش بده، این دو ریال دینی که شما میگی دین حداقلیه ما میخواهیم که تمدن اسلامی تشکیل بدیم ما باید به قله برسیم . دانشگاه و حوزه هر دو مسئول اند و هر دو کم کاری میکنند.
انسان شریف یه ذره ادب هم خوب چیزی است..
اگر وجود تو هم نباشد چه خسارتی به کشور وارد میشه؟؟بقول سیف تقریبا هیچچچچچچ
دوستان به جای نقد اسم و مشخصات افراد و توهین و فحاشی که کار افراد عاقل و منصف نیست؛ اگر به مطالب ایشان نقدی دارید بیان کنید…
به حق که مطالب خوبی گفتند و من تعجب میکنم به جای توجه به این سخنان برخی با جنجال و ملتهب کردن فضای کشور کانون توجهات رو به شمت یک شعار بردن و پیرهن عثمانی برای هگخودشون علم کردند….
به هوش باشید که در زمانه ای زندگی میکنیم که رشانه می تواند جای شهید و جلاد رو عوض کنه…