خرید تور تابستان

معاون استاندار، استاندار قم است!

اعتراضات به انتصاب فرماندار جدید قم ادامه دارد و اخبار رسیده از عملی شدن این انتصاب حکایت دارد؛ انتصابی عجیب در استانداری که به گفته ی یکی از فعالان سیاسی قم، معاون استاندار در واقع استاندار آن است.
به گزارش دربیافتی انصاف نیوز از قم، دو عضو شورای هماهنگی جبهه ی اصلاحات قم از انتصاباتی اینچنینی ابراز گلایه کرده اند.
مهندس علی محمد فراهانی، عضو شورای هماهنگی جبهه ی اصلاحات استان قم درباره ی روند انتصاب ها در این استان گفت: دولت تدبیر وامید به تبعیت از سیاست اصلی خود مبتنی بر حل مشکلات خارجی و گره گشایی از مذاکرات هسته ای و رفع تحریم ها در عمل توجه لازم را به دستگاه اداری و بوروکراسی دولت در سطوح میانی و پایینی را نداشته است. این عدم توجه در استان قم مشهودتر است. استانداری قم یکی از دو استانی بود که در آخرین انتصاب ها تعیین تکلیف شد. استاندار محترم قم ضمن داشتن سجایای اخلاقی و صداقت بالا، فاقد ویژگیهای مدیریتی و سیاسی است. دوگانگی مدیریتی در سطح عالی استان قم کاملا مشهود است و آگاهان سیاسی نکته های بسیار ظریفی در این مورد می دانند.
وی افزود: جناب صالحی منش در ظاهر استاندار قم هستند اما استاندار واقعی، معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری است. دوگانگی در مدیریت عالی استان، نمودهای غیر اخلاقی و غیر منطقی بسیاری را بروز داده و می دهد. با یک بررسی میدانی در سطح انتصابات مدیران استانداری و دیگر سازمانها و شرکت های دولتی، بدون هیچ گونه دید جناحی، آشفتگی دستگاهها و ناکارآمدی آنها کاملا مشخص است. اینجانب ضمن اعتقاد به سیاست های کلان دولت تدبیر و امید و امیدواری به حل مشکلات خارجی، به شدت از ادامه ی روند مدیریتی موجود چه در سطح عالی استان و استانداری و چه در سطح سازمانها و دستگاههای اداری به خاطر ناکارآمدی بعضی مدیران و نیز مدیران به جای مانده از دولت نهم و دهم که همچنان ارادتمند و وفادار به آن دولت هستند، ابراز نگرانی می کنم که در واقع این وضعیت پاشنه آشیل دولت تدبیر و امید در استان قم است.
همچنین سید حسن کاویانی، عضو اتحادیه انجمن های اسلامی اصناف استان قم و عضو شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان قم نیز گفت:
در مورد تغییر در استان که مردم قم با حمایت بی نظیر از ایشان و با رای 210000 نفر به ایشان خواستار تغییرات در مدیریت استان شدند و متاسفانه به غیر از تعداد انگشت شمار بقیه ی مسوولین همان افراد با همان افکار و سلیقه های گذشته در صدر مسوولیت ها قرار گرفته اند و حتی بعضی از مسوولین نه تنها دیدگاهها و نظرات ایشان را قبول ندارند بلکه در هنگام شمارش آرا موقعی که متوجه می شوند که آرای جناب آقای روحانی از دیگر نامزدها پیشی گرفته ناراحت و خشمگین می شوند و مطالبی را بر زبان می آورند که مفهوم آن این است که مردم نمی فهمند و نمی دانند به چه کسی باید رای بدهند. حالا سوال از شما این است که چنین فردی با این دیدگاه چگونه می تواند پیاده کننده ی نظرات و مصوبات جناب روحانی باشد؟
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا