چرا آقازادهها این قدر طلبکار هستند؟
روزنامه شهروند دربارهی «آقازادهها» نوشت: «مدتی است فضای مجازی به عرصهای برای انتشار تصاویر یا فیلمهایی از زندگی لاکچری، خودرو، مسافرتهای رنگارنگ، خانههای آنچنانی یا حتی ساعت مچی آقازادهها تبدیل شده است. تا همین چند وقت پیش خیلی از این تصاویر نه با رضایت خود آقازادهها بلکه به دست این و آن منتشر میشد و آقازادههای لورفته سعی میکردند یا موضوع را تکذیب یا یک جوری آن را رفع و رجوع کنند اما اخیرا رفتار آنها وارد فاز جدیدی شده است. همزمان با حساسیت بیشتر روی وضعیت مالی بستگان مسئولان که حاصل نوسانات اقتصادی است، عدهای از آنها نه تنها بیمحابا تصاویری از زندگی لاکچریشان منتشر میکنند یا از سمتهای مختلفی که به دست آوردهاند، میگویند بلکه رو به کریخوانی، توهین، به رخ کشیدن زندگی و ثروت خودشان هم آوردهاند. آنها دیگر ابایی از پنهان کاری ندارند و حتی آشکارا برای کسانی که به زعم خودشان (آقازادهها) در زندگیشان سرک میکشند، آرزوی مرگ میکنند، به همین راحتی.
ژن خوب از اینجا گر گرفت
بدون تردید مبدع سبک طلبکاری بین آقازادهها، فرزند محمدرضا عارف بوده است. او در گفتوگویی، وقتی که داشت از علل موفقیتهای علمی و دانشگاهی خود سخن میگفت، پای ژنتیک را به میان آورد و گفت: «پدر و مادر من هر دو جزو شاگرد اولهای کنکور در کشور بودند، مادر من رتبه ١٥ کنکور داشته؛ این ژن منتقل میشود. ما سه برادر، هر سه درسهایمان خوب بوده و خوب تحصیل کردیم؛ من خودم بعد از این که تحصیلاتم در دانشگاه صنعتی شریف به اتمام رسید، در سال ٨٥ رفتم آمریکا و با رزومه و نمرات خوبم (من زبانم همیشه خوب بود) در دانشگاه جرج واشنگتن پذیرش گرفتم و PHD روابط بینالملل را در دانشگاه فلوریدا خواندم.»
این سخنان فرزند عارف بازتاب وسیعی در رسانهها و شبکههای اجتماعی داشت و بعد از آن بود که واژه «ژن خوب» به عنوان مفهوم یا تعبیری برای آقازادهها به کار گرفته شد.
یکی خون داد، یکی هم پول
چند وقت پیش هم مهدی مظاهری، پسر طهماسب مظاهری، رئیس پیشین بانک مرکزی حرفهای عجیبی زد. طهماسب مظاهری، در دولت اصلاحات وزیر اقتصاد و در دولت احمدینژاد رئیس بانک مرکزی بود. مدتها بود که شخصی به نام مهدی مظاهری در یکی از برنامههای تلویزیون به عنوان منتقد اقتصادی و در برخی دیگر از برنامههای خاص به عنوان شاعر ظاهر میشد، بعدها مشخص شد او پسر طهماسب مظاهری است. تصاویری از او با خودرو و ساعت و گوشی موبایل لوکس منتشر شده که نقدهایی را متوجه این آقازاده کرد. او در پاسخ به این نقدها، یک تعداد ویدیو منتشر کرد که به شدت توهینآمیز تلقی شد. در یکی از این ویدیوها به کسانی که جانشان را برای این مملکت دادهاند، توهین کرد و گفت: «جان چه باشد که فدای قدم دوست کنم این متاعیاست که هر بی سروپایی دارد.» و در ادامه گفت: «به اموالهم و انفسهم، بعضیها جان و بعضیها هم پول دادهاند.» فرزند مظاهری حتی حاضر نشد از این سخنانی که به زبان آورد، عذرخواهی کند.
مورد عجیب فرزند سفیر پیشین
ضربه آخر را همین روزها ساشا سبحانی به حیثیت آقازادهها زد، نام او را زیاد در فضای مجازی شنیدهایم. ساشا سبحانی فرزند «احمد سبحانی» سفیر سالهای قبل ایران در مکزیک و ونزوئلا است. شواهد و دست کم عکسهای منتشر شده توسط خودش نشان میدهد که هنوز هم به ایران رفت و آمد دارد. عکسهای زندگی لاکچری و روابط او با دختران خارجی این سوال را در اذهان مخاطب متبادر میکند که چطور چنین تناقضی بین زندگی پدر و پسر میتواند وجود داشته باشد؟
در روزهای اخیر، انتشار فیلمی از ساشا سبحانی که مخاطب این سخنان، کاربران اینستاگرامی است که به پیج او رفتهاند، میگوید: «تا کی میخواهید انقد حسادت کنید، تا کی میخواهید سرتون رو بکنید تو زندگی مردم، به جای این که وقتتون رو بگذارید و بیایین پیج من و بد و بیراه بگید، فکرتون رو بزارید تو کار، برید یه پولی در بیارید، اگر نمیتونید پول در بیارید و نمیتونید زندگی کنید، برید بمیرید، تمام!»
اما دیروز در آخرین لحظهها بود که حکم جلب ساشا سبحانی صادر شد و خبر آن در تلکس خبرگزاریها قرار گرفت.»
انتهای پیام
آقازاده ها طلبکارند، چون پدرانشان (آقاها) طلبکارند. نبينيد که آقاها برخلاف آقازاده ها اتوکشيده حرف ميزنند، اعمال و رفتارشون رو ببينيد اونوقت متوجه خواهيد شد که چقدر اين آقازاده ها شبيه پدرانشون (آقاها) هستند.