خرید تور تابستان

باز یک بمب خبری دیگر

.
علی علیزاده پر صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت:

«باز یک بمب خبری دیگر. باز انگشت گذاشتن روی نقطه حساس عواطف ملی ایرانیان. باز تزریق این احساس که نه فقط آزادی از بین رفت بلکه استقلال و «ناموس» و «غیرت» هم از بین رفت.

جنسیتی کردن نفرت از دیگری، جنسیتی کردن دیگر-هراسی و دیگر-ستیزی، یکی از تکنیکهای شناخته شده همه نژادپرستان است. هیتلر میگفت زنان آلمانی توسط یهودیان اغفال میشوند و کوکلس کلانها در آمریکا برای مشروع ساختن سوزاندن سیاهان میگفتند بعضی زنان سفیدپوست به آنها تمایل پیدا میکنند و با آنها رابطه دارند.

اما این بار در کنار این جنگ روانی، اتفاقی جدید هم افتاد. بخشی از فضای مجازی بلافاصله واکنش نشان داد. پرسید چرا روزنامه‌هایی که بعد منبع آمدنیوز و منوتو شدند روی واژه «مردان عراقی» و «زنان ایرانی» تاکید کردند؟ کاربران فضای مجازی پرسید براساس چه آماری رییس هتلداران کشور نتیجه‌ گرفته افزایش مهمانان فقط برای خدمات جنسی است؟ پرسیدند آیا از بقیه کشورها کسی به مشهد نمی‌آید؟

بخشی از فضای مجازی تردید کرد. پرسشگری کرد و فهمید این سیر اخبار طبیعی نیست. این اخباری که یکباره در عرض چند هفته به ما میگویند شیلات را چین غارت کرده و خزر را روسیه و بازار داخلی را هند با اجناس بنجلش و هیرمند را افغانستان برده و حالا زنان ایرانی را هم عراقیها. اینها خبر نیست. اینها بمباران است. اینها جنگ است.

فضای مجازی اینبار تردید کرد، تامل کرد و پرسید یکباره چه شد که در اخبار رنگارنگ این روزها آب خرمشهر به بصره میرود و بازارهای مرزی توسط عراقیها غارت میشود و حیدر العبادی هم به ایران خنجر میزند؟

فضای مجازی وقتی تلویزیونها و رسانه‌های عراقی را دید بیشتر شک کرد. چون دقیقا برعکس این اخبار در انها جریان داشت: از سلطنت ایران بر عراق میگفتند. میگفتند رییس واقعی عراق قاسم سلیمانی است. عراق را مستعمره ایران و بازارش را در انحصار اجناس ایرانی و پروژه‌هایش را در انحصار شرکتهای ایرانی و منافعش را در جیب ایرانیان میخواندند.

فضای مجازی پرسید آیا دستی در کار نیست که مهمترین همسایه و شریک و متحد ما که تازه یک سال است با اتحاد با ما از شر داعش خلاص شده را مقابل ما بگذارند؟ و ما را مقابل آنها؟ پرسید آیا بوی دلارهای بن‌سلمان نمی‌آید؟

ماه‌های سخت اخیر دارد تدریجا از رخوت بیدارمان میکند. در حالت دفاعی قرار میگیریم. به تکنیکهای جنگ روانی آگاهتر میشویم.

‏ایمان دارم با ⁧‫موج آگاهی بخشی‬⁩ ملی، جنگ روانی در اینده نزدیک قدرتش را از دست میدهد. بی‌بی‌سی و منوتو هم روزی مثل تلویزیونهای سلطنت‌طلب لس آنجلس باعث خنده میشوند نه آزار.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. انصاف، منظورت آيت الله عليزاده بود!!؟ من خودم بارها و بارها به عتبات رفته ام و مي روم، نه بخاطر تجارت، صرفا” براي زيارت، در سنوات اخير، کالاهاي ايراني را نمي خرند، به ويژه برخي کالاهايي مانند رب گوجه و عمدتا” محصولات کنسروي!! جناب آيت الله عليزاده بجاي اينکه تلويزيون نگاه بکني، يکبار هم شده که به عراق رفته باشي و از نزديک برخورد مردم کوچه و بازارشان را با ايراني ها ببيني!!؟ چرا اينقدر دروغ ميگوئي؟ براي حل يک مشکل، اولين قدم قبول اين موضوع است که مشکل وجود دارد، وقتي شماها نميخواهيد بپذيريد مشکل وجود دارد، يعني اينکه بايد دروغ بگوئيد و چاره اي بجز گفتن دروغ نداريد!

    2
    1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا