خرید تور نوروزی

«آقای ذوالنور! علاقه به سوییس را فراموش کنید»

علی صارمیان (آستانه) در یادداشت تلگرامی ارسالی به انصاف نیوز، با عنوان «آقای ذوالنور! علاقه به سوییس را فراموش کنید» ، درباره‌ی اظهارنظری از مجتبی ذوالنور، نماینده‌ی اصولگرای مجلس نوشت:

او در خلال سوال از رییس جمهور طعنه‌ای زد  که شاید خود به آن واقف نبود. او وضعیت را در دوران روحانی و  ضمن سوال از رییس جمهور با کشور سوییس مقایسه کرد. مقایسه‌ی دو ضد از نظر او اینگونه بود، سوییس بهشت است و ایران تحت ریاست جمهوری روحانی مگر سوییس (بهشت زمینی) است؟

می‌خواهم اطلاعاتی به آقای ذوالنور بدهم که شاید بتواند با گروه پایداری، روزی ایران را تبدیل به سوییس کنند. چناچه آقای حداد عادل می‌خواست ژاپن اسلامی‌اش کند و دیگران مالزی. اما هرکس، هر الگویی در ذهن دارد باید الزامات آن را رعایت و اجرا کند. قطعا حداد عادل در صورت شکست در ریاست مجلسش مثل یک مدیر ژاپنی هاراگیری (خودکشی) نمی‌کند. بلکه مثل قل دیگرش علی اکبر ولایتی، لشکر کشی به نهادها را شروع می‌کنند. عموما در ایران کسی که نمی‌خواهد کاری کند، زیاد حرف می‌زند.

اما آقای ذوالنور! من می‌دانم ما نمی‌توانیم سوییس شویم. فرهنگ و تاریخ استبدادی ما مهیای آزمون و خطایی بی پایان است. در واقع ما اگر رییس جمهور خوبی داشته باشیم، می‌تواند کدخدای خوبی در نظام ارباب رعیتی باشد … و انقلاب ایران برای برانداختن این نظام بود که البته چون نتوانست این نظام دیرپا را براندازد، افراد خوب را جایگزین افراد بد کرد. حالا اختلاف جزیی فقط در مصادیق است. کسانی می‌گویند قبلی‌ها خوب بودند و الان بد هستند. گروهی نیز می‌گویند نه ما خوبیم. وگرنه کسی به نظام ارباب رعیتی که با انقلاب باید تمام می‌شد عنایتی ندارد.

القصه مشخصات کشور سوییس را برایت ارسال می کنم. ما اصلاح طلبان که به سبب جور حریف و اخیرا به سبب فساد حاکم بر تصمیمات و کلنگی شدن اصلاحات نتوانستیم راهی برای بهبود ایجاد کنیم. شاید شما و گروه  احمدی نژادی ها ( انواع و شعبات مختلفش) توانستید  ایران را نه بهبود که سوییس کنید.

سوییس:  بالاترین سن امید به زندگی در اروپا را دارد. سوئیس دارای سابقه‌ی طولانی بی‌طرفی در مناسبات سیاسی و نظامی است. تنها کشوری است که به ازای هر کیلومتر مربع مساحت، بیشتر از یک کیلومتر مسیر پیاده‌روی دارد. این کشور از نظر شفافیت دولتی، آزادی‌های اجتماعی، کیفیت زندگی، رقابت‌پذیری اقتصادی و شاخص توسعه انسانی در میان تمامی کشورهای دنیا در صدر قرار دارد

سوئیس اولین کشوری است که دموکراسی مستقیم را که شامل دادخواست‌های عمومی و همه‌پرسی می‌شود، اجرا کرده است.  کشور سوئیس را می‌توان از جمله کشورهایی قلمداد کرد که سطح سلامت مردم بسیار بالاست. برخی این بالا بودن سطح سلامت را به امنیت روانی در جامعه ارتباط می‌دهند، و برخی دیگر سطح بالای اقتصادی را عامل ارتقای سطح سلامتی می‌دانند. سوئیس با ساختار دموکراسی مستقیم اداره می‌شود به این معنا که مردم حق انتخاب مستقیم در مورد قوانین دارند و اگر پارلمان قانونی را تصویب کند و مردم در همه‌پرسی به این قانون رای منفی دهند، آن قانون در کشور اجرا نخواهد شد. در قانون حقوق شهروندی در سوئیس، پارلمان تنها می‌تواند نیمی از کار قانونگذاری را انجام دهد و بقیه به دست مردم است.

حال یا رفراندومی برگزار می‌شود و مردم با رای خود در رفراندوم قانون تصویب‌شده در پارلمان را رد یا قبول می‌کنند و تصمیم نهایی بعد از مشخص شدن نتیجه‌ی رفراندوم اتخاذ می‌شود یا اینکه وقتی قانونی از سوی پارلمان تصویب شود مردم تا صد روز فرصت دارند تا حداقل ۵۰ هزار امضا علیه این قانون جمع کنند. در صورتی که ۵۰ هزار نفر مخالف آن قانون باشند یا رفراندوم برگزار می‌شود یا اینکه قانون رسماً کنار گذاشته می‌شود… بقیه را خودت بگرد. ما به همین حدش قانع هستیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. مرحوم احسان طبری در اولین صفحه کتاب کجراهه می نویسد که علت انحراف شرق و غرب این است که ولایت مطلقه فقیه را نمی شناختند ، لابد این حکم شامل سویس هم میشود !

  2. ارباب و رعیتی !خیلی خوب و عالی و متعالی گفتی . اینها خود را علاوه بر ارباب مومن و ایمان اوردگان میشمارند و رعیت را غیر مومن میشمارند اینها در هر رشته ناخوانده ای خود را عالم و بقیه را جاهل . اینها خود را ناجی و بقیه را غرق شده میبینند اینها خودشان را مظلوم و بقیه را ظالم ….در حالیکه واله بصیر بما تعملون تاحالا کسی اینگونه لپ مطلب را ادا نکرده بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا