فعال اصلاح طلب مازندران: استاندار نسبتی با اصلاح طلبان ندارد
به گزارش انصاف نیوز، حجت الاسلام والمسلمین موسی رجایی از چهره های شاخص و تاثیر گزار اصلاح طلب استان مازندران، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت اصلاحات؛ مدیر کل اوقاف و امور خیریه ی دولت اصلاحات و هم اکنون مدیر حوزه علمیه امام حسن عسگری (ع) آمل در گفتگو نگاه نیوز در استان مازندران در انتقاد از عملکرد استاندار مازندران و نزدیکان وی گفت:
– پس از پیروزی دکتر روحانی در انتخابات 92 فرصتی دوباره برای اصلاح طلبان رقم خورد تا پس از سالها مجددا احیا شوند و بدنه ی خود را بازسازی کنند ؛ اما ساماندهی اصلاح طلبان در مازندران کار بسیار دشواری میباشد چرا که گروه های مختلف اصلاح طلب استان در چند گروه مشغول به فعالیت میباشند که همگرایی ندارند. برای نمونه در مورد استاندار مازندران هم اختلاف نظر بسیار است و جز یک گروه ؛ اکثریت اصلاح طلبان استان با ایشان اختلاف نظر دارند و گاها ایشان را تایید نمیکنند ؛ نظر شما چیست؟
پس از پیروزی دکتر روحانی در خرداد 92 یک شبیه سازی با سال 76 انجام شد و گروه های اصلاح طلب با همان انگیزه دور هم جمع شدند تا یک تغییر و تحول اساسی بوجود بیاورند. بنده با اصل تمرکز دوستان موافق بودم در دو جلسه هم شرکت کردم. متاسفانه در مازندران کارها آنطور که باید درست انجام نشد و تصمیمات دولت در استان مردم را به جان هم انداخت؛ گروه های سیاسی در بحث انتخاب فرمانداران و مدیران با هم در گیر شدند.
از اولین انتخاب دولت در استان مازندان که همین استاندار محترم هستند معلوم بود پیگیری امور کار اشتباهی است. چرا که این استاندار با هیچ جناحی سازگاری ندارد خصوصا اصلاح طلبان!
در شرایط فعلی اصلاح طلبان با هم مشکلات بسیاری دارند و مدتهاست که باهم جلسات مشترکی ندارند. برای مثال دکتر کشاورزیان و کریمی مله یک طرف هستند و گروه دیگر آقایان رحمانی ؛ خلیلی و احمدی فولادی هستند. آقای رحمان زاده هم با هر دو گروه هستند و در بین تمام این گروه ها طیف نشست جماران (زراعتی و رحمانی) بیشترین حمایت را از استانداری ربیع فلاح انجام میدهند.
– به همین دلیل آقای زراعتی در همایش اصلاح طلبان ساری که با حضور حجت الاسلام والمسلمین یونسی برگزار شد از استاندار حمایت کردند؟
همایش ساری را بسیاری از گروه های اصلاح طلب تحریم کردند و به عبارتی نرفتند.
– انشقاق اصلاح طلبان مازندران در تصمیم گیری روحانی برای انتخاب استاندار چقدر تاثیر گزار بود؟
اول گفتند آقای ناطق نوری ؛ ربیع فلاح رابرای استانداری انتخاب کرده ؛ ولی آقای ناطق این مساله را تکذیب کردند و گفتند بنده ایشان را نه تایید کردم و نه تکذیب! تصمیم خود دولت بود و اشتباهات اصلاح طلبان در سطح کلان نیز بی نقش نبود.
– گزینه های اصلاح طلبان چه کسانی بودند؟
آقایان کشاورزیان رحمانزاده نریمان و طاهرنژاد مطرح شدند ولی به توافق نرسیدند البته در انتخاب ربیع فلاح حرف و حدیث هایی مظرح است که فعلا نمی خواهیم به آن بپردازیم
– ایراد اصلی شما به عملکرد استاندار مازندران چیست؟
اصلا پیگیر نیستم که ایشان آدم موفقی است یا نه! انگیزه ای هم ندارم. وقتی در ابتدای کار دیدیم که ایشان به پیشنهادها گوش نمی کنند و حاضر به مذاکره نیستند ما هم دیگر دخالتی نکردیم و دنبال کارهای ماندگار فرهنگی رفتیم.
– آقای آجدانی مشاور رسانه ای استاندار مازندران و مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری مازندران طی سخنانی در نوشهر برخی از اعضای ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی و اصلاح طلبان استان را متهم به سهم خواهی و فرصت طلبی های نا مشروع کردند ! نظر شما در این مورد چیست؟
حرف ایشان دچار پارادوکسی آشکار است و ایشان بی ثبات و دچار تناقض رفتاری هستند؛ آقای آجدانی را زیاد جدی نگیرید چرا که بیانیه دادن امثال آقای آجودانی پوچ و الکی است؛ یک روز بر علیه یک نفر مینویسند و حرف میزند و فردا در ستایش او تعریف و تمجید میکند! ایشان یک ساختار منظم قوی ندارد.
اما در مورد سهم خواهی و فرصت طلبی! آقای آجدانی که سهم خود را از دولت گرفتند. اگر سهم خواهی بد بود پس چرا ایشان به دنبال سهم خود رفتند و چرا اصرار داشتند چون از اعضای ارشد ستاد انتخاباتی بودند باید پست میگرفتند؟ ما به تصمیم آقای استاندار احترام گذاشتیم و از ابتدا هم بنا بر این بود که دخالت نکنیم به هر حال مسئولین باید آزاد باشند تا از همکاران همراه و نزدیک به خود استفاده کنند تا بهانه ای نداشته باشند.
– نظر شما در مورد عملکرد مدیرکل ارشاد مازندران آقای ابراهیمی چیست؟ آیا به صلاح است یک مدیر احمدی نژادی با توجه به سیاستهای فرهنگی متفاوت دو دولت در این مسئولیت بماند؟
بنده شناخت زیادی از عملکرد ایشان ندارم. ولی مدیر باید هماهنگ با دولت باشد و گرنه توفیقی نخواهد داشت. دردولت گذشته در بعضی کارهای فرهنگی دخالتها و دست اندازی های بسیاری شد و عملکرد دولت ایشان در این بخش چندان مطلوب نبود (خنده).
– در مورد نامه آقای خاتمی به رهبر انقلاب چه نظری دارید؟
همه جناح ها به دیدار رهبری رفتند و این اتفاق خوبی بود؛ اما در مورد آقای خاتمی نمیدانم تقاضا کردند برای دیدار پذیرفته نشد یا خودشان نرفتند. ولی به هر حال همه نمی توانستند بروند ظاهرا ایشان در آن زمان اردکان بودند؛ اما نامه ی ایشان به رهبری حامل پیامی مثبت بود.
انتهای پیام