خرید تور نوروزی

انتقاد مصطفی معین از تحریمی های 84

مصطفی معین، کاندیدای اصلاح طلبان پیشرو در انتخابات ریاست جمهوری سال 84، می گوید: نخبگانی که خود را «دیده بان دموکراسی و حقوق بشر» می دانستند نباید در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ شعار تحریم داده و دچار انفعال می شدند.

به گزارش انصاف نیوز، دکتر مصطفی معین در اینستاگرام برخی محورهای مصاحبه ی اخیرش با هفته نامه ی «صدا» را منتشر کرده که در پی می آید:

-اگر باور داشته باشیم که انسان ها از حقوق برابر و ازجمله حق انتخاب برخوردارند و می توانند خودشان براساس احراز صلاحیت افراد، کاندیدای خود را انتخاب کنند، مساله حل خواهد شد.

-من بر حضور جدی جوانان و زنان در عرصه سیاست و مدیریت تاکید دارم و بنظرم مردم در این زمینه جلوتر از مسوولان کشور هستند.

-انجام تحقیقات محلی در انتخابات بازگشت به گذشته است، موجب سوءظن و بدگمانی افراد به یکدیگر می شود، درصد خطا را بالا می برد و سرمایه اجتماعی را کاهش می دهد.

-اگر ردصلاحیت‌ها در سطح کلی گسترده باشد، خسارتی است که متوجه کل کشور خواهد شد.

-اما اگر موضوع ردصلاحیت خود من باشد، برای من هیچ اهمیتی ندارد. آنچه برایم اهمیت دارد، انجام وظیفه است. من تا همین جا هم وظیفه خود را با نگاه اخلاقی، انسانی و اعتقادی انجام داده‌ام.

– اگر ردصلاحیت شوم، بجای ردصلاحیت‌ کنندگان از مردم شیراز عذرخواهی خواهم کرد. گرچه من در این اتفاق، نقشی نخواهم داشت!

-نباید در هر صورت، سنگر صندوق‌های رای را ترک کرد!

-در انتحابات ۸۴ گفتم: «آمده‌ام به هر بهایی، اما نه به هر بهانه و شیوه‌ای». شیوه و شعار من در انتخابات، مبتنی بر رویکرد علمی، اخلاقی و غیرپوپولیستی به اداره کشور بود.

-نخبگانی که خود را «دیده بان دموکراسی و حقوق بشر» می دانستند نباید در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ شعار تحریم داده و دچار انفعال می شدند.

-تنها کاندیدایی که در انتخابات ۸۴ وعده یارانه به مردم نداد، من بودم.

– درچند سال گذشته کاری را که قرار بود جبهه دموکراسی و حقوق بشر در زمینه های اجتماعی و فرهنگی انجام دهد با تاسیس چند NGO پیگیری کرده ام.

-اگر اصولگرایان برمبنای معیار و اصول حرکت کرده بودند،نباید اینطور دچار تشتت می شدند، آنها از همراهی با تندروها ضربه خوردند.

-باحفظ چارچوب ها و هویت اصلاح طلبی، علاوه بر رقابت سالم می توان با اصولگرایان تعامل داشت. ازجمله در خصوص ایجاد شرایطی برای برگزاری انتخاباتی آزاد، رقابتی عادلانه و بدون قیمومیت مردم.

-اگر شما شرایط آزاد و مناسب را برای مردم فراهم کنید و به آنها حق انتخاب دهید، اکثریت مردم بهترین انتخاب را صورت خواهند داد. احتیاج به آن نیست که ما دست مردم را بگیریم و قدم‌به‌قدم آنها را وارد بهشت کنیم!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا