خرید تور تابستان

افزایش تولید کیف فروشان در سال 97

/ رییس اتحادیه‌ی سراجان (کیف فروش‌ها) مطرح کرد/

محسن خردمند، رییس اتحادیه‌ی سراجان (کیف فروش‌ها) تهران با عنوان اینکه امسال واردات کیف بسیار کمتر بوده است، گفت: تولیدکنندگان داخلی در سال 97 نسبت به سال گذشته افزایش تولید داشتند.

خردمند درباره‌ی وضعیت تولیدکنندگان کیف به خبرنگار انصاف نیوز گفت: تولیدکنندگان امسال نسبت به گذشته تولید بیشتری داشتند اما از طرفی خیلی اذیت شدند.

رییس اتحادیه‌ی سراجان با اشاره به مشکلات پیش روی تولید کنندگان گفت: بیشتر مشکلات مربوط به خرید مواد اولیه و بی‌ثبات بودن قیمت ارز بود؛ به طوری‌که صبح قیمت ارز یک چیز بود و عصر یک قیمت دیگر، کاری هم نمی‌توانستیم بکنیم.

از طرفی تولید کننده باید جنس خام را به صورت نقدی خریداری می‌کرد، این موضوع با توجه به شرایط، خوشایند و مناسب نبود.

خردمند با اظهار اینکه چسب از تولیدات داخلی ماست و نمی‌دانم چرا اینقدر نوسان قیمت دارد، گفت: تولیدکننده‌ برای خرید چسب مراجعه می‌کرد، چسب را صبح یک قیمت و فردای آن روز با دو برابر قیمت باید تهیه می‌کرد. قیمت همه‌ی مواد اولیه چند برابر شده است.

او درمورد کیف‌های وارداتی که به صورت ساخته شده و آماده هستند، گفت: امسال به دلیل اینکه گمرکات مشکل داشتند کالای ساخته کم و دیر آمد؛ در حال حاضر هم دیگر از فصل فروش گذشته است و وقتی به ماه پایانی تابستان می‌رسیم، مغازه‌داران خرید ندارند و بیشتر برای رفع کمبودهایشان مراجعه می‌کنند.

او افزود: تولیدات داخلی امسال خیلی خوب بود، اما مشکلاتی داشتند. همچنین وضعیت تولید و فروش چمدان نسبت سال قبل خیلی بهتر بود.

خردمند درباره‌ی تاثیر وارد نشدن کالای خارجی گفت: اگر مواد اولیه‌ی ما تامین بشود، کم شدن واردات کالاهای ساخته شده کار بسیار خوبی است. به این صورت که به مرور واردات را کم کرده و از طرفی هم اسباب کار تولید داخل را بیشتر فراهم کنند.

او در مورد تفاوت سود کالای ایرانی و خارجی گفت: وضعیت سود کالای خارجی خیلی بهتر از کالای ساخت داخل نیست، با این تفاوت که کالای ایرانی وقتی که در بازار می‌آید مشابه آن را دیگران هم می‌سازند و در آن رقابت وجود دارد اما کالای خارجی این‌گونه نیست.

به طور مثال یک جنس را به اشکال گوناگون وارد می‌کنند و فروشنده می‌تواند بر روی قیمت آن مانور بدهد و قیمت آن را بالا و پایین کند.

خردمند گفت: به طور مثال فروشگاه‌های پایین شهر کالا را مناسب‌تر از فروشگاه‌های بالای شهر می‌فروشند و این تفاوت قیمت هم به دلیل هزینه‌های جانبی از جمله اجاره‌ی مغازه و … است.

او افزود: در برخی محیط‌ها کالای ایرانی را نمی‌خرند و فروشنده مجبور است که کالاهای خارجی عرضه کند. بعضی هم فقط به دنبال کالا با قیمت مناسب هستند و خیلی با خارجی و داخلی بودن آن کاری ندارند. اما در کل این‌گونه نیست که سود کالاهای داخلی و خارجی تفاوتی داشته باشد.

رییس اتحادیه سراجان با اشاره به اینکه حدود 40 درصد از  مواد اولیه داخلی است و مابقی آن وارداتی است گفت: اگر مواد اولیه‌ی امسال بهتر به دست تولیدکننده می‌رسید خیلی بیشتر از این هم می‌توانستیم تولید داخلی داشته باشیم اما خیلی از واردکنندگان اجناسشان در گمرک گیر کرده بود.

او افزود: یکی از مشکلات ما اجناسی است که در گمرکات گیر می‌کند که به تازگی دولت ترخیص کالاها را آزاد کرده است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا