خرید تور نوروزی

«بسیاری حزب‌الهی‌ها تصور می کردند که شهید بهشتی مظهر اشرافیت و دروغ است»

سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی گفت: بعد از شهادت شهید بهشتی متاسفانه هنوز بسیاری از بچه مسلمانها و حزب الهی ها تصور می کردند که آن شهید بزرگوار، مظهر اشرافیت و دروغ است

به گزارش ایسنا وزیر بهداشت در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: انتقادی از سوی برخی دانشجویان به ما شده مبنی براینکه که ارتباط‌مان با دانشجویان کم است؛ این انتقاد به‎حق و درست است.

وزیر بهداشت افزود: کار در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سنگین و حیطه مسئولیت‎ها وسیع است؛ چراکه در وزارت بهداشت با موضوعات مختلفی همچون بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماری‌ها، دارو، درمان، آموزش و پژوهش سر و کار داریم و درواقع این وزارتخانه حاصل ادغام بخشی از وزارت علوم با وزارت بهداری سابق است. بنابراین در این شرایط هر قدر هم تلاش شود، مشکلات و نقایص وجود دارد که یکی از این نقایص ارتباط با دانشجویان است.

دکتر هاشمی با بیان اینکه بخشی از ارتباط کم با دانشجویان مربوط به معاونت‌های آموزشی و دانشجویی، دانشگاه ها و ادارات کل است و تصور می کنم در این بخش ها نیز کاستی هایی وجود داشته است، به بیان خلاصه ای از خاطرات دوران تحصیل خود پرداخت و گفت: بنده در سال 56-1355 وارد دانشگاه شدم و این افتخار را داشتم که در شهری و در همسایگی شخصیتی پرورش پیدا کنم که یکی از تئوریسین های بزرگ انقلاب اسلامی بود و افسوس که گروهک تروریستی فرقان، ایشان را از کشور و انقلاب گرفت.

وزیر بهداشت دراین خصوص توضیح داد: گروهک فرقان با ظاهری اسلامی که بیشتر اعضای آن، قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را از حفظ بودند و تفسیر می کردند، شکل گرفت؛ افراد معمم هم در بین آنها وجود داشت و جزوات آنها هنوز موجود است. آنها به نام دین و اسلام، شهید مرتضی مطهری را از کشور گرفتند.

دکتر هاشمی درمورد نحوه آشنایی با دکتر شریعتی هم تصریح کرد: در دوران دبستان با مرحوم دکتر شریعتی آشنا شدم، چراکه پدر بنده و پدر ایشان (مرحوم محمد تقی شریعتی) با یکدیگر دوست بودند و به دیدار هم می رفتند. درهنگام زندگی ما در مشهد، بزرگان دیگری از جمله مقام معظم رهبری که آن زمان 3-32 سال سن داشتند، در آن شهر زندگی می ‎کردند؛ ایشان طلبه ای آگاه، مطلع، شجاع و مبارز بودند. فاصله بین دبیرستان ما با مسجد ایشان و همچنین فاصله بین محل سکونت ما و منزل ایشان، کوتاه و در حد 200 متر بود.

وزیر بهداشت ادامه داد: با این مقدمه که بیان کردم، پیش از انقلاب وارد دانشگاه شدم و در آن دوران از جمله افرادی که با ایشان آشنا شدم، شهید حسین علم الهدی بود که مدتی نیز هم اتاق بودیم.

دکتر هاشمی با بیان اینکه ما مبارزه با ظلم، ظالم، جرم و جنایت را در حوزه دین از دوران کودکی، از پدر، مادر و بزرگان در خانواده، آموخته بودیم و ورود ما به دانشگاه، در بلوغ این بخش از شخصیت مان موثر بود، افزود: در زمان دانشجویی، بخش عمده وقت ما صرف درس خواندن می شد.

وظیفه اصلی دانشجو در دوران تحصیل، درس خواندن است

وزیر بهداشت تاکید کرد: وظیفه اصلی دانشجو در دوران تحصیل، درس خواندن است، چراکه کشور برای این دانشجو از محل بیت المال، سرمایه گذاری می کند تا تربیت شود و باید به خوبی درس بخواند و ما نیز اگر به مسجد می رفتیم و در مبارزات پیش از انقلاب شرکت می کردیم، سعی داشتیم که الگو باشیم و این کار را به نوعی تبلیغ دین می دانستیم تا نگویند که ما بی ‎سواد، سهمیه‎ ای، فرصت طلب و در پی استفاده از رانت هستیم. با این کار دنبال این بودیم که نشان دهیم دانشجوی مذهبی، کسی است که با تمام وجود و اعتقادش سعی می‎ کند، فرصت ایجاد کند نه اینکه فرصت دیگران را از آنها بگیرد.

دکتر هاشمی افزود: در آن زمان گروه اصلی مقابل ما بچه مذهبی ها در زمان دانشجویی، فرقانی ها بودند که اطلاعات دینی شان از ما بسیار بیشتر بود و شعارهای تندی در مبارزه با امپریالیسم می دادند؛ طرفداران مجاهدین خلق هم در کنار آنها بودند و در قالب انجمن دانشجویان مسلمان فعالیت داشتند.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: در زمان دانشجویی ما، بیش از 60 گروه با گرایشات چپ، در دانشگاه ها فعالیت داشتند و شعارهای پر طمطراقی می دادند که محور تمام آنها، مستضعفان بود و اگر به آیات قرآنی که به آن استناد می کردند، توجه کنید، می بینید که زیباترین آیات را به اسارت گرفته بودند و عمده مشکل ما نیز با همین جماعت بود.

دکتر هاشمی سپس به بیان خاطراتی از شهید بهشتی پرداخت و گفت: بیشترین تخریب در مورد شخصیت شهید بهشتی را افرادی انجام دادند که به ظاهر مسلمان بودند و به جای پرداختن به دیدگاه‎ های ایشان، اظهاراتی نظیر این که منزل وی در قهلک است یا فلان ماشین را سوار می شود و یا فلان مدل قالی در منزل‎ شان است، مطرح می کردند.
وزیر بهداشت در ادامه سخنانش، بیان داشت: بعد از شهادت شهید بهشتی، متاسفانه هنوز بسیاری از بچه مسلمانها و حزب الهی ها تصور می کردند که آن شهید بزرگوار، مظهر اشرافیت و دروغ است و حتی سبب شده که مرحوم طالقانی از دنیا برود و در شعارهای روز تشییع پیکر مرحوم طالقانی می گفتند “بهشتی، بهشتی، طالقانی را تو کُشتی”.

دکتر هاشمی با اشاره به اینکه اولین حکم مسئولیت خود را از شهید بهشتی دریافت کرده است، عنوان کرد: شهید بهشتی، شخصیتی بسیار منظم و مسلط بودند و مانند ایشان را در جمهوری اسلامی ایران ندیدم. مقام معظم رهبری نیز از مریدان ایشان بودند و شهید بهشتی را بسیار قبول داشتند.

وزیر بهداشت به نقل قولی از دکتر اژه‎ای، داماد شهید بهشتی، اشاره کرد و گفت: به خاطر دارم، روزی آقای اژه‌ای، داماد شهید بهشتی گفتند، زمانی شهید بهشتی به دندانپزشک مراجعه کرد و دندانپزشک به ایشان توصیه می کند که باید روزانه سه بار به مدت 15 دقیقه مسواک بزند و ایشان به دلیل دقت‌ شان، از روی کورنومتر در هر وعده 15 دقیقه مسواک می زد. در آن همان زمان منافقین هجمه سنگینی علیه شهید بهشتی به راه انداخته بودند؛ روزی من از موقعیت مسواک زدن ایشان استفاده کردم و گفتم، الان که بالا و پایین شهر یکی شده (قلهک، آن زمان از شمالی ‌ترین نقاط تهران بود و کسانی که مبارزه می کردند، دوست داشتند سفیر گلوله شان در خیابان و کوچه های منطقه قلهک شنیده شود) بیایید منزل را بفروشید و در خیابان ایران، نزدیک منزل آیت الله طالقانی ساکن شوید که هجمه‎‌ها کمتر شود و تا آن‎ جا که می‌ توانستم تلاش کردم ایشان را متقاعد کنم. شهید بهشتی بعد از اینکه مسواک زدن شان به اتمام رسید و آب دهان خود را در روشویی ریخت به من گفت: “آقا جواد، این آب دهان چقدر ارزش داشت؟” من هم پاسخ دادم: هیچ، و ایشان گفت: “این دنیا نیز به همین اندازه ارزش دارد؛ حالا چنین دنیایی، ارزش آن را دارد که من بخاطر حرف مردم، رفتاری را انجام بدهم که خودم قبول ندارم؟ این به معنی نفاق است. من قبلا هم در این منزل زندگی کرده‎‌ام؛ حالا برای اینکه دیگران در مورد من قضاوت خاصی داشته باشند، ظاهر سازی کنم؟ نه، من در همین منزل می‎مانم”.

یکی از خطرات بزرگ انقلاب اسلامی حضور فرقانیسم است

دکتر هاشمی با اشاره به سخنرانی خود قبل از انتخابات ریاست جمهوری در مشهد، تصریح کرد: قبل از انتخابات، در جمع روسای دانشگاه‏های علوم پزشکی صحبتی در مورد گروهک فرقان داشتم و گفتم که فرقانیسم هنوز زنده است و به اعتقاد بنده، یکی از خطرات بزرگ انقلاب اسلامی حضور فرقانیسم است و معتقد هستم که اینها هنوز هستند و وجود دارند و هیچ تفاوتی هم بین آنها، گروه رجوی، کاخ سفیدی‎ها و جان بولتون‌ها، قائل نیستم و معتقدم که برای همه آنها، هدف، وسیله را توجیه می کند.

وزیر بهداشت درخصوص دیدار با همسر و فرزند شهید مطهری در پی این سخنرانی نیز گفت: بعداز آن سخنرانی و نشر آن کلیپ، همسر شهید مطهری به همراه فرزندشان آقای علی مطهری برای عمل جراحی نزد من آمدند و ایشان تا مرا دید، اشک از چشمانش سرازیر شد و گفت: خدا پدرتان را بیامرزد و مادرتان را نگه دارد. بعد هم گفت که هیچ کسی چنین صحبتی در مورد فرقان نکرده بود؛ همسر شهید مطهری می‎گفت: فردی ملبس به لباس روحانیت که از رهبران گروه فرقان بود، در مشهد زندگی می‎کرد؛ هر وقت او به منزل ما می آمد، شهید مطهری بعد از این که برای وی چای می ‎برد و برمی‌‎گشت، تمام بدنش می‎لرزید و می‎گفت، این شخص بر روی فرش نمی‎نشیند؛ فرش را کنار می‎زند و روی زمین می‎نشیند. او به شهید مطهری اعتراض کرده بود که چرا قند را در قندان می‎گذارید، این نماد اشرافی گری است.

استفاده فرقانی‎ها از روحانیت، ولایت فقیه، امام راحل و مقام معظم رهبری، ابزاری است

دکتر هاشمی با بیان این‎که فرقانیسم همچنان ادامه پیدا کرده است، تصریح کرد: اعتقاد دارم که استفاده این افراد از روحانیت، ولایت فقیه، امام راحل و مقام معظم رهبری، ابزاری است و تا جایی روحانیت و ولایت فقیه را قبول دارند که با آن‎ها همراه باشند و همین که ذره‌ای به آنها اشکال بگیرند، روی گردان می‌شوند. مگر همین افراد نمی‌گویند ماموم باید پشت سر امام حرکت کند؟ کمتر از دوماه پیش رهبری فرمودند بذر ناامیدی را در جامعه منتشر نکنید که این کار خیانت به کشور است؛ ولی اینها دائم در حال انتشار ویروس بدبینی در جامعه هستند و در پازل دشمن در حرکت هستند.

تا قبل از 92، از نظر پرداخت از جیب مردم برای هزینه‎های بهداشت و درمان، جزء بدترین کشورهای دنیا محسوب می‌شدیم

وزیر بهداشت با اشاره به هزینه‎های بهداشتی و درمانی قبل از دولت یازدهم اظهار داشت: زمانی که در دولت یازدهم مسئولیت وزارت بهداشت را پذیرفتیم، به استناد گفته‎های وزیر وقت، مردم 70 درصد از هزینه‎های بهداشتی و درمانی را از جیب پرداخت می کردند؛ امروز این شاخص به 35 درصد کاهش یافته و خوب است بدانید برای هر یک‎درصد کاهش پرداختی، باید 790 میلیارد تومان هزینه کرد.

دکتر هاشمی با بیان اینکه تا قبل از سال 92، از نظر پرداخت از جیب مردم برای هزینه های بهداشت و درمان، جزء بدترین کشورهای دنیا محسوب می‎شدیم، عنوان کرد: در دورانی که بیشترین منابع حاصل از فروش نفت در اختیار دولت بود، چند تخت بیمارستانی در کشور ایجاد شد؟ خجالت آور نیست؟ امروز دو بیمارستان دولتی در استان خوزستان پس از 46 سال افتتاح شد؛ همچنین صدها پروژه بهداشتی و درمانی در حال اجرا است و رضایتمندی مردم بسیار افزایش یافته است.

وزیر بهداشت به اقدامات حوزه سلامت در طول دولت یازدهم و دوازدهم اشاره کرد و گفت: در طول دولت یازدهم، پزشکان زیادی به مناطق مختلف کشور اعزام شده و تجهیزات مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی تامین و بالغ بر 7 هزار خانه بهداشت و مرکز بهداشتی در کشور ساخته شد، همچنین در حوزه دندانپزشکی، برای بیش از 40 میلیون نفر خدمات پیشگیرانه به انجام رسید و برای تمام دانش آموزان تا مقطع دبیرستان سه نوبت، وارنیش فلوراید انجام شد.
دکتر هاشمی دراین خصوص ادامه داد: در کشوری که مجموع تعداد تخت‏های بیمارستانی آن از زمان مادها تا قبل از دولت تدبیر و امید، 85 هزار تخت بود، در طول 4 سال، بالغ بر 24 هزار تخت بیمارستانی بر آن تعداد افزوده شد.

وزیر بهداشت گفت: اینکه از هر ابزاری برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنید، انصاف نیست و تفاوتی بین این شیوه و برخی کارهای جناح‎های چپ دوران انقلاب وجود ندارد؛ آنها آن روزها از صدام برای اهداف خود استفاده کردند و امروز از بولتون، ترامپ و پمپئو برای رسیدن به مقصودشان استفاده می‎کنند.

دکتر هاشمی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان در اهواز گفت: می‌گویند که ما به دنبال رابطه با آمریکا و اروپا هستیم! سابقه همگی ما مشخص است و امروز هم دلیلی به جز خجالت از شهدا، خون شهدا و خانواده های آنها، برای خدمت کردن به مردم نداریم. به آنها توصیه می‌کنم که دست بردارید، با این کارها کشور را نابود می‌کنید و اگر ایران تجزیه شود، ننگ آن به نام شما ثبت می‌شود؛ در شرایط فعلی، تمام دشمنان با هم متحد هستند؛ اگر دین ندارید، ذره‎ای عقل داشته باشید و حداقل به خودتان رحم کنید.

در کشور 7 دانشکده طب سنتی ایجاد شده و بالغ بر 300 نفر متخصص طب سنتی تربیت شده‎اند

وزیر بهداشت در ادامه و در خصوص طب سنتی گفت: ما موافق ترویج طب سنتی هستیم و بیشترین حمایت از طب سنتی را در این دوره داشته‌ایم.

اما کسی که به اسم دین در لباس پیامبر، به دنبال شیادی باشد، حتما با او برخورد می کنیم. کسی که اطلاعی از طب ندارد، چه حقی دارد نسخه بنویسید و سلامت مردم را به خطر بیندازد؟

دکتر هاشمی در این مورد افزود: ببینید که برخی افراد به نام طب اسلامی چه بلاهایی بر سر مردم آورده‌اند و برخی از مردم به خاطر اعتقادات شان، بازیچه دست این عده شده‎اند؛ حتما با این جمعیت برخورد می کنیم و از مقام معظم رهبری، مدیریت حوزه علمیه قم و مراجع بزرگوار تقلید تشکر می‎کنم که از طب و طبابت عالمانه حمایت می‎کنند؛ در غیر اینصورت حریف این عده خاص نمی‌شدیم.

وزیر بهداشت در تکمیل سخنانش درمورد حمایت از طب سنتی اظهار داشت: در کشور 7 دانشکده طب سنتی ایجاد شده، بالغ بر 300 نفر متخصص طب سنتی تربیت شده‎اند و بخش‎ها و سلامتکده‎های زیادی در این حوزه راه اندازی کرده‎ایم و برای ترویج طب سنتی، نماینده ویژه منصوب شده است.

وقتی صحبت ها را تقطیع و منتشر می‎ کنند؛ متوجه می شویم که عده ای خواب و خیالات دیگری در سر می پرورانند
دکتر هاشمی درخصوص انتقاد یکی از دانشجویان عنوان کرد: یکی از دوستان به من انتقاد می‎ کرد که نگاه بنده از بالا به پایین بوده و اشرافی‎ گری را توسعه می دهد، درصورتی‌که چنین نیست.

وزیر بهداشت با اشاره به سفر به نیشابور و سخنرانی در این شهر و به دنبال آن انتشار حواشی مختلف در خصوص آن سخنرانی، گفت: زمانی که به یک شهرستان سفر می‌ کنید و صحبت‎هایت را تقطیع و منتشر می‎ کنند؛ متوجه می شویم که عده‎ای خواب و خیالات دیگری در سر می‌پرورانند.

دکتر هاشمی درمورد سخنانی که در نیشابور منجر به ایجاد حواشی و هجمه‎های زیادی شد، گفت: در نیشابور گفتم که اگر جمهوری اسلامی در سیاست داخلی و خارجی خودش تجدید نظر نکند و به اخلاق، که آخرین پیامبر خدا برای تحکیم آن مبعوث شد، برنگردد، قطعا رو به اضمحلال خواهد رفت و امکان ندارد که بدون اخلاق، این راه ادامه پیدا کند و جمهوری اسلامی ایران نیز برای همین متولد شده و هر مولودی که تولد خودش را نفی کند، یعنی اینکه نیست شده است؛ در ادامه آن سخنرانی گفتم، با دروغ و تهمت و غیبت نمی توانید ادامه دهید؛ اعصاب خودتان را خرد نکنید یا دموکراسی را قبول دارید یا ندارید. عده ای کاندید شدند و پس از کسب رای و تایید شورای نگهبان، به مجلس و دولت راه یافته‎اند و همان‎‎‌ها انتخاب‎های مختلفی کرده‎اند؛ تمام صحبت بنده این بود که اگر دوباره فرصت پیدا کردید، انتخاب خود را اصلاح کنید؛ اما پس از این صحبت‎ها، در رسانه‎های نیابتی، از قول بنده تیتر زدند که “همینی که هست، میخواهید بخواهید و نمی‎خواهید نخواهید” تا در ذهن جوانان القا کنند که ما مظهر اشرافی‎گری هستیم و نگاه از بالا به پایین داریم.

مردم عملکرد وزیر، قاضی، نماینده مجلس و روحانیت را به حساب نظام اسلامی و مقام معظم رهبری می‏نویسند

وزیر بهداشت با بیان این‎که نباید فراموش کرد که دولت، به معنی کل نظام جمهوری اسلامی است؛ ادامه داد: تعریف دولت، روحانی، احمدی نژاد، خاتمی و یا مرحوم هاشمی رفسنجانی نیست و هر چه غیر این گفته می‎شود، آدرس اشتباه است. مردم هم می فهمند و عملکرد وزیر، قاضی، نماینده مجلس و روحانیت را به حساب نظام اسلامی و مقام معظم رهبری می‎نویسند و همه ارکان نظام نیز از این مسیر پیش می رود؛ شورای نگهبان، پس از کسب رای، نماینده و رییس جمهور را تایید می کند و پس از آن، حکم رییس جمهور باید توسط مقام معظم رهبری تنفیذ شود و این به معنی دولت شرعی است و نمایندگانی که شورای نگهبان آنها را تایید کرده‎اند، وزرا را انتخاب می کنند. بنابراین فکر نکنید که اگر آدرس غلط بدهید، مردم باور می کنند.

دکتر هاشمی با اشاره به دوران تحصیل در دانشگاه، اظهار داشت: زمانی که ما وارد دانشگاه شدیم، مگر کسی جرات داشت، حرفی بزند؟ سال اول دانشگاه، بچه ها گفتند که روز 16 آذر، کلاس را بهم بریزید و کلاس بهم ریختن و انقلابی بودن ما در دوران پهلوی، این بود که هیس می‎کشیدیم و پای خودمان را روی زمین می‏زدیم و بعد هم استاد ما را از کلاس بیرون می انداخت، اما امروز، بسیاری از دانشجویان، در همین جمع، من و استاندار خوزستان را متهم کردند.

وزیر بهداشت افزود: این سفر هجدهمین سفرکاری ما به استان خوزستان است؛ اما شخصا علاقه دارم هر سال در زمان دفاع مقدس به این استان سفر کنم و اگر به دولت آمدم، هیچ هدفی غیر از خدمت نداشتم؛ آن موقع هم دکتر روحانی سه بار جلسه گذاشتند و به ایشان گفتم که استخاره کنید؛ چون به بهانه‎های مختلف می‎خواستم این پست را قبول نکنم؛ برخی افراد را هم خودم به دکتر روحانی پیشنهاد دادم؛ چراکه من از سال 62 به بعد با سیاست خداحافظی کرده بودم، از آن زمان که مسئول مهندسی جنگ بودم؛ یادم هست آن موقع هر شب 2هزار کمپرسی را در استان خوزستان، جابجا می‌کردیم و این یکی از ظایف ما بود؛ کارهای دیگر مانند آماده سازی لودرها و ایجاد خاکریز و امثال اینها بماند.

دکتر هاشمی با بیان اینکه 33 ماه در جبهه حضور داشتم، یادآور شد: یک بار قبل از انقلاب، پای راستم در یک تظاهرات مجروح شد و دوبار هم بعد از انقلاب مجروح شدم و برادرم شهید شد؛ اما پرونده جانبازی و ایثارگری ندارم؛ بنابراین فرزندانم هم برای رفتن به دانشگاه از سهمیه جانبازی و ایثارگری بنده استفاده نکرده‎اند؛ و تا امروز که در وزارت بهداشت مشغول خدمت هستم، حتی یک نفر از بستگانم پست و مسئولیت نگرفته و ارتقاء پیدا نکرده و در خیلی از موارد، محروم هم شده‎اند.

وزیر بهداشت با بیان این مطلب که حاضرم زندگی خودم را با هر مسئولی در جمهوری اسلامی، مقایسه کنم، تصریح کرد: من چشم پزشک هستم و رزومه بنده قابل رویت و مشاهده است، زمانیکه دکتر روحانی، پست وزارت را به من پیشنهاد داد، هم بیمارهایم و هم وضعیت درس و دانشگاهم مشخص بود.

دکتر هاشمی درباره دور دوم پست وزارت خود در دولت تدبیر و امید نیز خاطر نشان کرد: در دوره دوم به دکتر روحانی گفتم که بنده بار دیگر پست وزارت را نخواهم پذیرفت و همان 4 سال اول برای انجام هر نوع خدمت و اقدامی کافی بود؛ دکتر روحانی دلخور شد، دکتر لاریجانی وساطت کرد و از طریق عزیزی برای من پیغام آوردند و نقل قول کردند، که باعث شد امروز هم وزیر باشم.

از تتلو حمایت و ما را تخریب کردند؛ آیا این انسانیت، انصاف و مسلمانی است؟

وزیر بهداشت با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در اهواز گفت: در اهواز، افرادی آمدند و اسلحه به دست گرفتند و به اسم دین و برای رفتن به بهشت، هم استانی ‎های‎شان را به گلوله بستند و آنها را شهید کردند و خودشان ذلیل و مزدور اسراییل، عربستان و دار و دسته منافقین و کاخ سفید شدند. اما این افرادی که با روش‎های خصمانه سعی در تخریب دارند، چقدر در این ماجرا سهم داشتند، در این چند سال، چه کار کرده‎اند؟ چقدر مردم را مایوس و افرادی را بی آبرو کرده‎‎اند و تهمت زده‎‎اند و در فضای مجازی، مطالب خلاف واقع نوشته‎‎اند؟ این افراد از تتلو حمایت و ما را تخریب کردند؛ آیا این انسانیت، انصاف و مسلمانی است و آیا این رفتار، تفاوتی با فرقانیسم دارد؟

دکتر هاشمی با اشاره به هجمه‎ها و حواشی اخیر در رسانه‎های ضدانقلابی، خاطر نشان کرد: امروز مشاهده کردم که دو سایت ضد انقلاب مطلبی را منتشر کرده‎اند و آن خبرگزاری هم آن را نشر داده بود، (چون خوراک رسانه‎های بیگانه را برخی رسانه‎های داخلی تهیه می کنند) مبنی براین که “وزیر میلیاردر اشرافی در برنامه زنده تلویزیونی گفته که جان مردم ارزش ندارد”. اما اصل موضوع این است که تعدادی بیمار در کشور هستند که طول عمر کوتاهی دارند و مبتلا به نوعی بیماری هستند که هر دوره درمان آنها حداقل چند میلیارد تومان هزینه دارد، ما منکر تامین دارو برای آنها نیستیم، اما دولت باید این اعتبارات را اختصاص دهد تا ما بتوانیم پرداخت کنیم؛ ما باید بودجه را بین بیماران دیابتی، فشار خونی، بیماران صعب العلاج، مصدومان تصادف‎های جاده‎‏ای و… تقسیم کنیم، پس اعتبار برای تامین داروهای میلیاردی این بیماران را هم باید بدهند چنانچه اعتبارات لازم و کافی را به وزارت بهداشت اختصاص دهند، ما نیز داروهای این بیماران را تهیه می‏کنیم.

فرض کنید، ما را تخریب کردید یا مظهر اشرافیت یا دارای نگاه بالا به پایین نشان دادید، به کجا می رسید؟

وزیر بهداشت در ادامه سخنان خود خطاب به افرادی که سعی در تخریب شخصیت ها دارند، گفت: فرض کنید، ما را تخریب کردید یا مظهر اشرافیت یا دارای نگاه بالا به پایین نشان دادید، به کجا می‎رسید؟ مگر ما پست وزارت را با اجبار و زور گرفته‏ایم؟ اگر بهتر مدیریت می کنید، آن را دو دستی به شما تحویل می‏دهیم. شما هم زمانی، کشور را اداره کردید، چه بلایی سر کشور آوردید؟ شعارهای پرطمطراق دادید و هنوز هم به این کارها ادامه می دهید.

دکتر هاشمی با اشاره مجدد به دوران تحصیل خود در دانشگاه افزود: وقتی دوره پزشکی عمومی را به اتمام رساندم، وارد دوره دستیاری شدم آن هم با درس خواندن، نه اینکه از سهمیه استفاده کرده باشم.

وزیر بهداشت به اعتراض برخی از دانشجویان مبنی بر اینکه عده ای کنکور را دور زده‎اند، اشاره کرد و گفت: اعلام کرده ایم که از سال 2019 هر کسی برای تحصیل در رشته‎های پزشکی به خارج از کشور رفت، باید تا پایان مقطع، درس خود را ادامه دهد و در حین تحصیل، دیگر امکان انتقال به داخل وجود ندارد، اما آیا هر کسی برای تحصیل به خارج از کشور برود، بی‏سواد است و یا دنبال مسائل دیگر است؟ مگر چقدر سهمیه آزاد در کنکور برای افراد عادی وجود دارد؟ چقدر فضا برای افرادی که از سهمیه آزاد استفاده می‎کنند، فراهم کرده‎ایم؟ مگر اینها ایرانی نیستند و حق تحصیل ندارند؟ هم سهمیه آنها را می‎گیرید و هم تحقیرشان می‎کنید؟ با سهمیه و حق آنها در دانشگاه، فارغ‎التحصیل و عضو هیات علمی می‎شوید و بعد هم هر طور دل‎تان می‎خواهد شعار می‎دهید؟ بعد آنها را به بی‎سوادی متهم می‎کنید؟

دکتر هاشمی خطاب به دانشجویان ادامه داد: من بیشتر از شما دانشجویان، نقاط مختلف کشور و مناطق محروم را دیده‎ام و مربوط به دوران وزارت هم نیست؛ یک سال قبل از انقلاب، تعدادی جوان بودیم که با جمع‎آوری 10 هزار تومان، یک روستا را آبرسانی و لوله کشی کردیم؛ آغاز این فعالیت‎ها از مشهد بود و بعد ادامه و گسترش پیدا کرد و جهاد سازندگی شکل گرفت.

وزیر بهداشت با بیان اینکه امروز ارتباط دانشجویان با مردم کم است، به آنها توصیه کرد: بهتر است به نقاط مختلف کشور رفته و با مردم از نزدیک آشنا شوید، برداشت من این است که شما دانشجویان جوان، تماس و ارتباط کمی با مردم دارید؛ همچنین یادتان باشد، غیر از خدا، هیچ وقت بندگی هیچ کس را نکنید و هیچ چیزی پیش چشم شما بزرگ نباشد به جز خداوند؛ چون همه انسان‏ها کوچک هستند کافی است به آنها نزدیک شوید، می‎بینید که فاصله زیادی بین انسان‎های زمینی و مسائلی که به عنوان آرمان قبول دارید، وجود دارد.

دکتر هاشمی گفت: در  سال 63-62 که تعداد دندانپزشکان کشور بیشتر از 5 تا 6 هزار نفر نبود، قانونی تصویب شد که برطبق آن جوانان روستایی و محلی می‎توانستند پس از دو سال تحصیل در رشته بهداشتکار دهان و دندان، برای مردم روستای‎شان به مدت 6 سال، اقدامات اولیه دندان شامل کشیدن دندان و پر کردن آن را انجام دهند و بعد از آن، در امتحانی که مشابه برد دندانپزشکی است شرکت کنند و در صورت قبولی و تحصیل 4 ساله، تبدیل به دندانپزشک شوند. این موضوع با اعتراضات شدیدی از سوی دانشجویان مواجه شد. ما همه دم از عدالت می زنیم اما رفتار خودمان، ضد آن است. حاضریم کسانی را که در برخی کشورها که اسم‎شان را نمی‎برم، تحصیل می‎کنند و بعد از 4 سال تحصیل و بدون کار عملی می‎خواهند به کشور برگردند، تحمل کرده و از آنها حمایت کنیم، اما از بچه‎های روستاها حمایت نمی‎کنیم و امروز بعد از اینکه 30 هزار دندانپزشک در کشور تربیت شده‌اند، باز هم شاهدیم که دختران ده ساله در برخی روستاها، دندان سالم ندارند، دختری که می‎خواهد 70 سال عمر کند. بعد اینها طرفدار علم می‎شوند و من به فردی ضد علم تبدیل می‎شوم.

دکتر هاشمی گفت: ما در زمینه‎ای فعالیت می‎کنیم که زمان جنگ، وقتی نیروهای صدام، شهرهای استان خوزستان را بمباران و پدران و بستگان شما را شهید می‏کردند، اگر به دست ما می‏افتادند، به حکم دین از آنها مراقبت و درمان‌شان می‎کردیم؛ در درمان بیماران، مسلمان یا غیرمسلمان و یا دشمن بودن، تفاوتی ندارد، چراکه برای لباس سپیدی که بر تن داریم، قسم خورده‎ایم و دین ما هم حکم کرده باید به همه بیماران، خدمت کنیم.

وزیر بهداشت معاونت دانشجویی و آموزشی را در آموزش و بالندگی دانشجویان سهیم دانست و خطاب به دانشجویان افزود: معاونت دانشجویی باید به درس خواندن و معاونت آموزشی به عالم شدن دانشجویان کمک کند؛ آن چنان که دانش شما در سطح آرمانی باشد و مهارت شما در حدی باشد که مثل گوهر در عالم علم نه تنها برای ایران بلکه برای کل بشریت بدرخشید.

متاسفانه برخی از دانشجویان پزشکی هم علیه جامعه پزشکی، کف می زنند

دکتر هاشمی با بیان اینکه معاونت دانشجویی باید به دانشجویان، نگاه عدالت محور داشته باشد، مطرح کرد: متاسفانه برخی از شما دانشجویان هم علیه جامعه پزشکی کف می‎زنید؛ اگر زنده باشم خواهم دید که کدام یک از شما برای خدمت کردن به سیستان و بلوچستان می‎روید. شما هم 10 سال دیگر، وقتی خودتان را در آینه می‎بینید، از خودتان بپرسید آیا مصداق ادعایی که امروز می‎کنید هستید یا نه.

وزیر بهداشت با بیان اینکه ادعاهایی خلاف واقعی را  که برخی دانشجویان علیه جامعه پزشکی مطرح کردند، اصلا قبول ندارم؛ خطاب به دانشجویان گفت: در  تمام اقشار از جمله وکلا، روحانیت، مهندسان و دانشجویان، افراد متخلف وجود دارند و کم هم نیستند؛ آیا فقط باید چند نفر را که لباس ما را دزدیده و این لباس مقدس را بر تن کرده‎ و آن را وسیله کسب و کار و خدای نکرده ظلم به مردم قرار داده‎اند، ببینیم؟

اگر در حادثه تروریستی اخیر پزشکان نبودند آمار شهدا، چند برابر شده بود. متوجه هستید که به چه کسانی توهین می کنید؟
دکتر هاشمی به حادثه تروریستی اخیر اشاره کرد و افزود: روزی که در خوزستان حمله تروریستی رخ داد و گلوله باران شد، چه کسانی زیر رگبار گلوله فرزندان و زنان مردم را به بیمارستان‎ها منتقل و آنها را درمان می‎کردند؟ اگر پزشکان و پرستاران نبودند، آمار شهدا چند برابر شده بود. متوجه هستید که به چه کسانی توهین می‏کنید؟

به دروغ عنوان می کنند که طرح تحول سلامت، برای جیب پزشکان بوده است

وزیر بهداشت با اشاره به نظام پرداخت مبتنی برعملکرد گفت: متاسفانه به دروغ عنوان می‎کنند که طرح تحول سلامت، برای جیب پزشکان بوده است. نظام پرداخت در حوزه بهداشت و درمان از 30 سال پیش ایجاد شده که البته اشکالاتی هم دارد، اما براساس آن هر پزشکی که تعداد بیشتری بیمار ویزیت و یا جراحی کرد، پول بیشتری می‎گیرد، مثلا ممکن است درآمد یک پزشک 2 یا 5 میلیون تومان باشد و پزشک دیگری درآمد چند برابری داشته باشد.

وزیر بهداشت گفت: زمانی که بحث فیش های حقوقی و نجومی مطرح شد به محضر مقام معظم رهبری رفتم و شکایت کردم و گفتم که بالاترین پرداختی ما مربوط به یک پزشک ارتوپد در سراوان سیستان و بلوچستان است و ایشان پرسیدند مگر سراوان پزشک هم دارد که بنده پاسخ دادم، امروز این شهر 18 پزشک متخصص دارد، در حالی‎که سراوان، نقطه صفر مرزی است و طبق اعلام وزارت اطلاعات در آن منطقه هر ماه، تیم های ترویستی شناسایی و معدوم می‎شوند و به ایشان توضیح دادم که این پزشک، برای وزارت بهداشت 500 میلیون تومان درآمد ایجاد می‎کند که حدود 180 میلیون تومان (٣٠درصد) آن به پزشک پرداخت می‎شود و یک خانم دکتر هم در خاش فعالیت دارد که 280 زایمان در ماه انجام می‎دهد و فرد دیگری حاضر نیست برای فعالیت به خاش برود و اگر سه نفر به این شهر بروند، درآمد آنها تقسیم بر 3 می‎شود؛ این خانم دکتر هم 140 میلیون تومان دریافتی دارد.

مقام معظم رهبری بر احترام به جامعه پزشکی تاکید بسیاری دارند

دکتر هاشمی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر احترام به جامعه پزشکی تاکید بسیاری دارند، ادامه داد: شما دانشجویانی که مقلد مقام معظم رهبری هستید و در این تریبون، حرف‎هایی را علیه جامعه پزشکی مطرح کردید و فردا هم در فضای مجازی کلیپ‎ها را منتشر و تصور می‎کنید که قهرمان هستید، سخنان مقام معظم رهبری بعد از ترخیص از بیمارستان قلب شهید رجایی را شنیده‎اید؟ چقدر ایشان جامعه پزشکی را احترام کردند و گفتند که باعث افتخار است که در کشوری زندگی می‎کنم که این پزشکان و پرستاران با این سطح از علم را دارد. شما مقلد هستید یا جلوتر از ایشان می‎دوید؟

وزیر بهداشت خطاب به دانشجویان ساکن اهواز ادامه داد: شما در شهری زندگی می‎کنید و درس می‏خوانید که تا امروز برای آن، هزینه‎های زیادی پرداخت شده و شاید درک آن برای شما سخت باشد. ما روز چهارم جنگ به اهواز آمدیم و من هیچ کسی را پیدا نکردم که آدرس جهاد سازندگی را از او بپرسم؛ بعد که با فرماندهان جلسه گذاشتیم، گفتند که اهواز سقوط می‎کند و محور عملیاتی باید سوسنگرد باشد، اما در رامهرمز استقرار داشته باشید. آن زمان، حتی کسی نمی‎توانست در شب لامپ روشن کند. اهواز و خوزستان شهیدان زیادی هم داده و در هر کوی و برزنی که می‏روید، عکس شهدا نصب است؛ بنابراین مراقب رفتار و صحبت‏های‎تان باشید.

دکتر هاشمی با بیان این مطلب که بسیاری از انتقاداتی شما دانشجویان را باور دارم، افزود: باید پذیرفت که به مردم وعده داده شد و به آن عمل نشد یا بد رفتار شد یا تصمیمات اشتباهی گرفته شد و بعد از 40 سال هنوز صحنه‎هایی می‎بینیم که دردناک است.

وزیر بهداشت خطاب به دانشجویان گفت: اگر بخواهیم سوز دل‎مان را بگوییم، خیلی بیشتر از شما است؛ من و دوستانم از کلاس سوم دبستان، آرمان‎هایی داشتیم که می‌بینیم هر چه به سمت آن می‎دویم گویا از ما دورتر می‎‎شوند؛ امروز اما بحث ایران مطرح است نباید در این مقطع به ویژه در این استان، اشتباه کنیم.

شرایط امروز کشور با شرایط گذشته، بسیار متفاوت است

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت در پایان سخنان خود در جمع دانشجویان علوم پزشکی اهواز تاکید کرد: شرایط امروز کشور با شرایط گذشته، بسیار متفاوت است چون شرورترین و خبیث‌ترین افراد دنیا دست به دست هم داده‎اند که ایران را تجزیه کنند؛ البته در داخل هم، چنین افرادی را داریم که عمل آنها با ندانم‎کاری، قدرت طلبی، خود محوری و خودشیفتگی در راستای توطئه‎های دشمنان است؛ مبادا که ما هم به اهداف دشمنان کمک کنیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا