نامه ی یک ستاره دار به رییس جمهور
یک پذیرفته شده در کنکور دوره ی دکتری که از تحصیل باز مانده است، در نامه ای به رییس جمهور به تشریح ادعای خود درباره ی روند طی شده پرداخته، به آن اعتراض کرده و خواسته است: محروم از تحصیل نمودن به دلایل سیاسی را یکبار برای همیشه از فضای دانشگاه برچینید.
به گزارش انصاف نیوز، پیمان عارف در نامه ی خود که در صفحه ی فیسبوک خود منتشر کرده، با اشاره به رای دادن خود به روحانی در سال 92، نوشته است:
«به شما رای دادم تا دیگر استاد اخراجی و دانشجوی ستاره دار و رد گزینشی نداشته باشیم»، … «شما وعده داده بودید که دیگر دانشجوی ستاره دار نخواهیم داشت و کسی بخاطر فعالیت سیاسی و دانشجویی محروم از تحصیل نخواهد شد»، … «بدین سان به شما رای دادم و دادیم تا شما رییس جمهور شدید و کابینه خویش تشکیل دادید؛ وزیر اطلاعات خویش برگزیدید و برایش رای اعتماد گرفتید و انصافا وزیر اطلاعاتی نیز برگزیدید که سوابق همه نشان از اعتدال در رفتار و منطق و عقلانیت در کردار داشت و انتخاب تان امیدها بر دلهای فسرده مان نشاند و امیدوار شدیم …»، «دکتر میلی منفرد را به مجلس معرفی کردید تا امیدمان به اصلاح فضای امنیتی و یخ زده ی دانشگاه بیشتر شود؛ به او رای اعتماد ندادند تا دکتر جعفر توفیقی را معرفی کنید. دکتر توفیقی کمیته ای برای حل فوری مشکل دانشجویان ستاره دار تشکیل داد؛ درخواستی را تسلیم اش کردم در رابطه با قبولی ام در دکترای سال 91 دانشگاه تهران با استفاده از سهمیه ی استعداد درخشان که نهایتا کاشف به عمل آمد که اساسا دانشگاه تهران و رییس وقتش بنده را به سازمان سنجش معرفی نکرده و در همان دانشگاه تهران باصطلاح ذبح شرعی مان کرده اند!»
«با خود اندیشیدم که چه باک؛ دوباره کنکور دکتری می دهم و با چراغ خاموش هم کنکور می دهم تا بلکه حساسیت برخی را برنینگیزم. بدین سان چند ماهی وقت گذاشتم؛ اسفند ماه کنکور نیمه متمرکز دکترای علوم سیاسی دادم و اردیبهشت ماه با رتبه ای خوب در مرحله ی اول پذیرفته شدم تا برای مصاحبه ی علمی در مرحله ی دوم به پنج دانشگاه تهران، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، خوارزمی و شهید بهشتی دعوت شوم. از اردیبهشت تا تیر در مصاحبه ها شرکت کردم و در تقریبا تمامی مصاحبه ها نیز نمره ای کمتر از 85 از 100 نگرفتم! روز موعود اعلام نتایج در 25 مرداد فرا رسید؛ با اطمینان از قبولی ام به سایت سازمان سنجش مراجعه کردم و در کمال ناباوری با “مردود به دلیل نقص پرونده؛ مراجعه به طبقه دوم سازمان سنجش” مواجه گردیدم! طبقه ی دوم سازمان سنجش اما جایی آشنا برایم بود: هیات گزینش استاد و دانشجو …، جایی که شش سال از ابتدای 85 تا انتهای 90 پله هایش را بالا و پایین رفته بودم تا بالاخره از تعداد ستاره هایم یکی کاسته شود و اجازه ی دفاع مشروط به اخذ تعهد از پایان نامه فوق لیسانس ام را پیدا کنم».
با مراجعه به هیات گزینش متوجه شدم که قبول قطعی دانشگاه تربیت مدرس هستم و به واسطه ی نامه ای که معاونت “تعیین صلاحیت” […] طی همان روز به هیات گزینش ارسال داشته است به استناد بند 3 آیین نامه ی گزینش که درباره ی “معاندان با نظام” است؛ از تحصیل محروم شده ام و دوباره ستاره ها بر دوشم بنشسته! به نظر هیات گزینش لایحه ی اعتراضی نوشتم و تسلیم شان کردم؛ … نامه نوشتم و معنای معاند و محارب را یادآور شدم؛ به مجلس رفتم و اعضای کمیسیون آموزش عالی را دیدم؛ به وزارت علوم رفتم و نامه ی اعتراض به این تصمیم تسلیم سرپرست و معاونین محترم کردم و البته همگی – از دکتر توفیقی تا دکتر میلی منفرد تا اخوی محترم ناب دکتر فریدون- مرقوم فرمودند که “جناب نوربخش مشکل را بررسی و حل و گزارش دهید”. هیات گزینش به تاریخ دهم شهریور طی مکاتبه ای با معاونت تعیین صلاحیت ضمن انعکاس لایحه ی اعتراضی بنده، با ارائه ی نظر خود مبنی بر بلامانع بودن ادامه ی تحصیل بنده خواهان تجدیدنظر وزارت اطلاعات در نظرش شد».
وی سپس به مصاحبه ای از خود در دفاع از فرجی دانا اشاره می کند که ارایه ی متن آن به همراه متنی دیگر منتسب به او توسط یکی از اعضای کمیسیون، باعث می شود «تا نظر و رای دو عضو دیگر کمیسیون را نیز جلب نماید و رای گیری با نتیجه 3 – 3 پایان پذیرد؛ در پی آن آقای وزیر با ارجاع نامه ی بنده بدیشان از سوی یکی از نمایندگان فرهیخته و شجاع مجلس دستور صریحی مبنی بر حل مشکل و تایید صلاحیت و اجازه ی تحصیل ام صادر می کنند که متاسفانه هیچگاه تاکنون توسط معاونت تعیین صلاحیتها مورد توجه و اهتمام قرار نمی گیرد و آن معاونت به سبب همان رای گیری برآمده از بولتن سازی دیگر نه امکان پاسخ مثبت به استعلام گزینش را میابد و نه پاسخ منفی! وضعیتی که تا به امروز نیز ادامه دارد و وزارتخانه پس از 40 روز کماکان از پاسخ به استعلام گزینش خودداری کرده و می کند، این در حالیست که طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی هیات گزینش در صورتی که وزارتخانه تا مدت یک ماه از پاسخ به استعلام خودداری کند قانونا امکان و اجازه ی این را دارد که راسا تصمیم مقتضی بگیرد و بر اساس تصمیم خود اقدام کند که متاسفانه هیات گزینش علیرغم این امکان قانونی به واسطه ی واهمه از عواقب چنین اقدامی از این امکان چشم پوشیده و امر را به پاسخی از اطلاعات احاله می دهد که معلوم نیست فردا بیاید یا تا پایان ریاست جمهوری شما نیز نیاید! و در این میان آنچه میرود گذر عمر و جوانی بنده است و آنچه می ماند تداوم رفتارهای مغایر اصل 30 قانون اساسی در دولت شماست».
«… جناب آقای رییس جمهور متاسفانه آسمان دانشگاه ایرانی هنوز و در دولت شما هم ستاره دار است و غمگین! شما وعده نشاط به جامعه و دانشگاه دادید؛ شما در دانشگاه تهران فرمودید که پیگیر وعده هاتان به دانشگاهیان و مطالبات ایشان هستید؛ شما در برابر وعده هاتان به مردم مسئولید! … آقای رییس جمهور! … محروم از تحصیل نمودن به دلایل سیاسی را یکبار برای همیشه از فضای دانشگاه برچینید…»
انتهای پیام