خرید تور نوروزی

وزیر بهداشت: تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی به حوزه سلامت بلاتکلیف است

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی درباره محل مصرف مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی برای تخصیص اعتباری از صندوق توسعه ملی به بخش دارو و سلامت، اظهار کرد: هنوز این موضوع ابلاغ نشده و بلاتکلیف است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه جلسه هیات وزیران در جمع خبرنگاران، با بیان این مطلب درباره وضعیت بیمه سلامت و عدم پذیرش این بیمه توسط برخی از مراکز درمانی، اظهار کرد: بیمه سلامت سقف اعتباری دارد و قانون نیز برای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دانشگاهی سقفی تعیین کرده است و گفته که حداکثر به اندازه سال ۹۶ می‌توانند خرج کنند.

وی ادامه‌ داد:  با توجه به این که با روش‌های درمانی و داروهای جدید و همچنین گسترش بخش‌های خدماتی مواجه هستیم، این موضوع می طلبد که اعتبارات این بخش ثابت نباشد و این شرایط مستلزم آن است که در بودجه سال ۹۸ به گونه‌ای پیش‌بینی شود که کسری هر ساله بیمه، تکرار نشود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که  بیمه سلامت در حال‌ حاضر حدود پنج هزار میلیارد تومان بدهی دارد، خاطر نشان کرد: بیمه ها امیدوار بودند آن چه که در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا تصویب شد، تایید شود تا بتوانند بدهی‌هایشان را پرداخت کنند ما هم همچنان امیدوار این موضوع هستیم؛ اگر این اتفاق رخ دهد می‌توان گفت‌ گشایشی برای همه بخش‌ها به ویژه‌ بخش‌های دارویی و تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد اولیه و سپس برای بیمارستان‌ها و نهادهای ارائه کننده خدمت ایجاد می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به پرسش‌های افزایش چند برابری قیمت داروها و همچنین خارج شدن برخی از داروها از پوشش بیمه، اظهار کرد: این موضوعات تا زمانی که به صورت مصداقی عنوان نشود که کدام دارو گران شده است و کدام دارو از پوشش بیمه درمانی خارج شده، شایعه است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که کلی گویی‌ها درباره افزایش قیمت دارو و همچنین خروج برخی از داروها از پوشش بیمه درمانی به بی ثباتی بازار کمک می‌کند، تاکید کرد: از خبرنگاران درخواست می‌کنم تا لیستی از آن چه که در این باره ادعا می‌شود ارائه دهند تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد و مراتب به اطلاع رسانه‌ها و مردم رسیده شود.

وی در ادامه درباره اقدامات انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برگزاری مراسم پیاده روی اربعین حسینی به سمت کربلا، خاطر نشان کرد: مراسم پیاده روی اربعین حسینی امسال بسیار باشکوه تر از سال‌های قبل برگزار شد. در ‌عین ‌حال شاهد این بودیم که خدمات ارائه شده توسط دستگاه‌های مختلف از جمله مجموعه وزارت بهداشت ارتقا یافته بود.

هاشمی با اشاره به وضعیت برگزاری مراسم پیاده روی اربعین در سال‌های گذشته، خاطر نشان کرد: نباید شرایط سال‌های قبل را فراموش کرد  که تعداد زیادی بدون ویزا از کشور خارج می‌شدند و مراکز بهداشتی و پزشکی وجود نداشت. امسال نیز حتما کمبودهایی وجود داشته اما قطعا باید به گونه‌ای عمل کنیم که در سال‌های آینده این کمبودها تکرار نشود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در طول برگزاری مراسم اربعین حسینی در داخل عراق بر عهده جمعیت هلال احمر و در داخل کشور بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، از پزشکان و پرستاران به صورت داوطلبانه برای ارائه خدمت مامور شدند، تقدیر کرد و گفت‌: در حوزه بهداشت و سلامت حدود ۹۰۰ اکیپ به مدت ۲۵ روز به صورت شبانه روزی در طول ایام اربعین فعالیت می‌کردند و بالغ بر ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس و ۱۷ هزار نفر در سراسر کشور و ۱۰ هزار نفر در کشور عراق در امر بهداشت و درمان خدمات اولیه را ارائه دادند.

وی در پایان با تاکید بر این که می‌توانیم در سال‌های بعد با نقص کمتری ظاهر شویم، خاطر نشان کرد: تجربه برگزاری حماسه بزرگ اربعین در هیچ جای دنیا وجود ندارد. به همین دلیل باید به جنبه‌های مثبت این حرکت نگاه کنیم. بدون این که به نقایص آن بی‌توجه باشیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا