خرید تور نوروزی

چند نکته درباره‌ی مصاحبه‌ی مدیر شبکه سه و رشیدپور

«شبکه سه مجال پرسشگری را فقط در اختیار یکی از کارمندان خودش در صداوسیما بگذارد! رضا رشیدپور هر چقدر هم که ادای استقلال و آزادگی را درآورده باشد، در نهایت زیرمجموعه همین آقای فروغی است»

روزنامه قانون نوشت: «علی فروغی، مدیر جوان شبکه سه که حضورش در این کانال تلویزیونی با جنجال‌های فراوانی همراه بوده، صبح یک‌شنبه راهی برنامه «حالا خورشید» شد تا در مورد برخی ابهامات پاسخ بدهد. در مورد سخنان او چند نکته وجود دارد که آنها را مرور می‌کنیم.

یک- از این بامزه‌تر نمی‌شود که بعد از این همه جار و جنجال، مدیر محترم شبکه سه مجال پرسشگری را فقط در اختیار یکی از کارمندان خودش در صداوسیما بگذارد! رضا رشیدپور هر چقدر هم که ادای استقلال و آزادگی را درآورده باشد، در نهایت زیرمجموعه همین آقای فروغی بود که یک چرخش ابروی او در لحظه می‌توانست موجب قطع برنامه شود. به نظر شما پاسخگویی در چنین محکمه‌ای می‌تواند عادلانه و قانع‌کننده باشد؟ قطعا اگر جناب فروغی با یک روزنامه، سایت یا شبکه اینترنتی و ماهواره‌ای مصاحبه می‌کرد، قادر نبود سوال مهم چگونگی رسیدنش به ریاست بر مهم‌ترین شبکه تلویزیون را آن هم در ۳۰ سالگی و بدون سابقه، بپیچاند و فقط به این جمله مبهم اکتفا کند: «سن را رها کنید و بیایید عملکرد را بررسی کنیم!» بدون شک یک مجری آزاد در این شرایط کند و کاو بیشتری می‌کرد و برخی نسبت‌های فامیلی آقای مدیر را هم مورد پرس‌وجو قرار می‌داد. با منطق فروغی در پاسخ به این سوال، پیشنهاد می‌کنیم مدیریت شبکه‌ سه را در بازه‌های زمانی ۶ ماهه به همه جوانان ۳۰ساله کشور بسپارند و ببینند عملکرد کدام‌یک از آنها بهتر است!

دو- فروغی در بخش‌هایی از مصاحبه‌اش مدعی شد برنامه «حالا خورشید» به اندازه برنامه ۹۰ بیننده دارد و حجم مخاطب برنامه «ماه‌ عسل» هم گاهی به دو برابر آن می‌رسد. اول این که واقعا هیچ دلیلی وجود ندارد که ما این آمار و ارقام را باور کنیم. تا زمانی که ساز و کار افکارسنجی سازمان به طور دقیق و شفاف مشخص نشود و داده‌های آن در معرض راستی‌آزمایی نهادهای مستقل قرار نگیرد، هیچ دلیلی برای باور کردن آمار ذکر شده وجود ندارد. از این که بگذریم، حس مشهود لابه‌لای این جملات، تلاش مدیر شبکه برای کاستن از ارزش برنامه ۹۰ با گوشزد کردن موفقیت سایر برنامه‌هاست؛ آن چه در حوزه مدیریت غلط‌ترین شیوه ممکن به نظر می‌رسد. موضوع درست شبیه این است که پدری از یکی از بچه‌هایش دلخور باشد و بعد دست به تحقیر او نزد سایر فرزندان بزند. فارغ از زمان، سوژه و شرایط پخش برنامه‌هایی همچون ماه‌ عسل که جامعه و حجم مخاطب را تغییر می‌دهد، حتی اگر ۹۰ در مقایسه با این تولیدات پسرفت داشته باشد، آقای مدیر باید در مورد پس ماندن برنامه عادل جواب بدهد، نه این که بیننده فراوان‌تر سایر برنامه‌ها را به رخ او بکشد. سوال این است که شما چرا نتوانستید جلوی نزول ۹۰ و کاسته شدن از تعداد مخاطبان این برنامه ۲۰ ساله را بگیرید؟

سه- مدیر شبکه سه در ادامه، اقدام به تهدید تلویحی عادل فردوسی‌پور هم کرد و مدعی شد مجری برنامه پرمخاطب «تخته‌ گاز» در شبکه بی‌بی‌سی به خاطر اختلاف با تهیه‌کننده اخراج شده است. واقعا جالب است که مدیران تلویزیون ما هیچ چیز بی‌بی‌سی را قبول ندارند اما به اینجا که می‌رسد از آن فکت می‌آورند. آیا همه چیز تلویزیون ایران شبیه همین شبکه جهانی است؟ آیا ما مثلا می‌توانیم بپرسیم چطور بی‌بی‌سی یک ثانیه هم آگهی بازرگانی ندارد اما تلویزیون ایران غیر از انبوه تبلیغات تجاری، تمام برنامه‌های ترکیبی‌اش را هم به اسپانسرها فروخته است؟ نزنید از این حرف‌ها!»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا