با مسببین بورسیه ها برخورد شود
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با مناسب خواندن گزارش بورسیهها از سوی وزارت علوم در عین حال گفت: مهمتر از برخورد با دانشجویان بورسیه، برخورد با مسئولان و کسانی است که از روابط خود برای بورسیه کردن افراد استفاده کردهاند.
به گزارش انصاف، دکتر مهدی احسان در گفت و گو با ایسنا، گفت: فردی که از بورسیه محروم میشود، یک دانشجوست، باید با فردی که به این دانشجو اجازه داده تا طی یک فرایند غیرقانونی تحصیل کند، برخورد شود. البته این افراد به علت وابستگیهایی که با برخی داشتند بورسیه شدهاند و در این زمینه باید با آن افرادی که به اسم آنها رانتها انجام شده و به دانشجویان بورس تعلق گرفته نیز برخورد شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شریف با بیان اینکه اینگونه مسائل و رانتها فقط در مسئله بورسیهها نیز خلاصه نمیشود، گفت: قوه قضائیه باید با مسببان این مسئله برخورد جدی انجام دهد تا عبرت دیگران شوند.
وی افزود: باید یک نفر پیدا شود تا محکم جلوی اینگونه فسادها بایستد. این گونه ایستادگیها نیز نباید فقط در مسأله بورسیه و تخلفات در وزارت علوم خلاصه شود بلکه باید دولت در تمام امور ایستادگی کند و فرهنگ حاکم بر جامعه که هر کسی موقعیتی پیدا کرد، سوء استفاده کند و از بیت المال استفاده کند برچیده شود.
احسان درباره بورسیه مربیان دانشگاهها که منوط به نظر هیئت امنا شده است، افزود: پیشنهاد میشود هیئت امنای دانشگاهها گروهی را برای بررسی بورسیههای این افراد تشکیل دهند و اگر مربی ضعف علمی دارد، جلوی بورسیه آنها گرفته شود چرا که اگر این افراد دکترا هم بگیرند توانایی استادیار شدن را ندارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شریف در پایان با اشاره به اینکه 10 الی 15 سال پیش نیز چنین مسئلهای در مورد ورود غیرمتعارف یک قشر به دانشگاه شریف اتفاق افتاده بود، گفت: در آن زمان معاون آموزشی وقت، دکتر اعتمادی در مقابل این مسئله محکم ایستاد و با وجود آنکه خودش برادر شهید بود جلوی ادامه تحصیل برخی افراد را که واجد شرایط نبودند گرفت. در این مسئله نیز دانشجویان بورسیه شده مقصر اصلی نیستند و باید با مسببان این مسئله برخورد جدی صورت بگیرد.
انتهای پیام