خرید تور نوروزی

آیا حمله به سفارت عربستان «خودسر» بود؟

در حالی که تعدادی از آن حمله کنندگان به ظاهر «خودسر» به سفارت عربستان در تهران بازداشت شده اند، عبدالرضا داوری، از نزدیکان به جریان احمدی نژاد، در کانال تلگرامی خود در یادداشتی با عنوان «تسخیر انقلابی سفارت عربستان؛ آغازی بر یک پایان»، از این کار حمایت کرده و احتمال خودسر نبودن آن را تقویت کرده است.

به گزارش انصاف نیوز، داوری نوشته است:

۱- در واکنش به شهادت مظلومانه شیخ نمر، امشب جوانان انقلابی ایرانی، سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد را تسخیر و به آتش کشیدند. این واکنش را باید در انفجار بغض فرو خفته ایرانیان بعد از دوسال دیپلماسی مبتنی بر لبخند و دست باز روحانی و ظریف در مقابل پدیده های زشتی چون تجاوز به نوجوانان ایرانی در حج عمره، فاجعه منا، کشتار یمن، اعدام شیخ نمر و داعش پروری سعودی ها تحلیل کرد.

۲- سال قبل در یادداشتی نوشتم که حاکمیت سازشکاران در ایران، حتی اگر در داخل هم بنا به مصالح و تعارفاتی تحمل شود، هرگز در میان نیروهای انقلابی نهضت جهانی مبارزه با استکبار، از خاورمیانه تا امریکای لاتین که زیر ضربات خرد کننده دوران پسابرجام، – ناشی از به حاشیه رفتن مواضع انقلابی ایران – قرار دارند، مسموع نخواهد بود و بنابراین مطالبه بازگشت نیروهای انقلابی به راس دولت در ایران از فضای نهضت جهانی تاثیر بیشتری خواهد داشت تا از فضای داخلی که تحت مدیریت دولتی هاست.

۳- جنبشی که از صبح امروز [شنبه] و بعد از انتشار خبر شهادت شیخ نمر، شبکه های اجتماعی را فرا گرفت و در شامگاه امشب [شنبه] با تسخیر مراکز دیپلماتیک عربستان در تهران به سرانجام رسید، نشان داد که تکانه های بیرونی در سطح نهضت جهانی به شدت توان فعال کردن گسلهای داخلی و فوران نیروهای انقلابی ایران را دارد و با توجه به پولاریزه شدن شدید تحولات منطقه در عراق و سوریه و یمن – بعد از شهادت شیخ نمر – ، بر این باورم که تحولات انقلابی امشب در تهران و مشهد، را باید آغازی بر پایان حاکمیت وابسته گرایی در ایران فهمید.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. حمله به سفارت یک کشور اعلان جنگ به آن کشوراست ایران اسلامی بعداز پیروزی انقلاب تنها با تسخیر یک سفارت به آن کشوراعلان جنگ داده است&هنوزدرحال جنگ سرد با امریکا وجنگ آتش باارتش های اجاره ای استکبارجهانی هست[و]این جنگ ادامه دارد. سایرحرکت های خودسرانه عملی است که توسط نفوذی ها انجام شده است و به جمهوری اسلامی ایران ربطی ندارد

  2. در بهترین حالت، صحنه گردانان این ماجرا دشمنان دولت روحانی هستند که از هر وسیله ای برای ضربه زدن به دولت استفاده می کنند حتی اگر موجب زیانهای هنگفت به کشور شوند (نمونه اش همین آقای داوری، انشاءالله). در بدترین حالت، این گروه آلت دست نفوذی های اجانب هستند و جاده صاف کن صهیونیسم و امپریالیسم.

  3. مقام معظم رهبری در 28 بهمن 1367 یعنی در دوره‌ای که رئیس جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داشتند و در اولین جمعه، پس از اعلام حکم امام خمینی(ره) مبنی بر ارتداد سلمان رشدی در سه شنبه 25 بهمن ماه 1367 در اوج احساسات و غیرت دینی مردمی که از هتک حرمت نبی اکرم از سوی نویسنده‌ای مرتد در جوش و خروش بودند، با صریح‌ترین و قاطع‌ترین کلمات، نزدیک شدن به سفارتخانه‌ها و بالا رفتن از دیوار آنها را رد کرده‌اند.

    به نوشته تابناک، در گزارش خطبه نماز جمعه آن روز امده است: « البته من یک نکته ای را عرض کنم من شنیدم که بعضی ها رفتند سراغ بعضی از سفارتخانه ها. من الآن دارم به شما ابلاغ می کنم، به عنوان مسئول دولتی و به عنوان امام جمعه و یک روحانی؛ به سفارتخانه ها نزدیک نشوید. این را بدانید که اگر شما از سیاست انگلیس یا سیاست آمریکا یا هر کس دیگری بدتان می آید راهش این نیست که یک عده ای بروند بی مهار از دیوار سفارتخانه بالا و به سفارتخانه ها نزدیک بشوند، بنده دارم پیش شماها شهادت می دهم که این قطعاً و قطعاً به ضرر اسلام و مسلمین و به ضرر جمهوری اسلامی است.

    حالا مردم راهپیمایی می کنند، راه می روند، احساسات به خرج می دهند. احساسات صادقانه و درست و منطبق با منطق، در این هیچ شکی نیست. ممکن است به خیابانها بروند و به هر سیاستی هر چه نظرشان هست بگویند، اما به سفارتخانه ها نباید نزدیک بشوند، اینکه ممکن است دشمن خودش این کار را بکند. ممکن است برخی از عوامل نفوذی دشمن بیایند و در جمعیتی بیفتند، برسند به یک سفارتخانه ای از دیوار بروند بالا یک وسیله‌ آتشی بیندازند یا جایی را بشکنند ، خراب کنند، بدانید این کار قطعا بد است و جرم است و به ضرر و اگر کسی آگاهانه این کار را بکند این خیانت است.»

  4. انصاف عزیز ازکی تا حالا نه چهارتا جوان شستشوی مغزی داده ومزد بگیر که هدایتکنندگانشان در تمام مقاطع هیچ نقشی جز وارد کردن خسارت به انقلاب اسلامی وکمک به اهداف بیگانه وبی اعتبارکردن جمهوری اسلامی نزد بیگانگان برای خود نمیدیدند ونمیبینند فوران نیروی انقلابی محسوب میشوند حتی یکمورد را اگر تعریف بفرمائید عذرخواهی خواهم کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا