“نمایندگان مجلس بودجه98 را باصندوق رای اشتباه نگیرند”
رییس سابق اتاق ایران گفت: قرار نیست بودجه98 نقش صندوق رای برای انتخابات مجلس سال آینده را بازی کند و لازم است سیاسیون و از جمله نمایندگان دست از مسابقه اتلاف منابع بر دارند.
محسن جلال پور در گفت وگو با ایرنا با اشاره به شرایط سخت اقتصادی در کشور، ابراز امیدواری کرد تا هم دولت و هم مجلس با درک صحیح از شرایط موجود اقتصاد کشور، بودجه سال 98 رابه گونهای تدوین و تصویب بودجه کنند که کشور از این پیچ خطرناک اقتصادی به سلامت عبور کند.
رییس سابق اتاق ایران افزود: درچند دهه گذشته اقتصاد کشور بدترین ضربهها را از دخالت های غیرکارشناسی برخی نمایندگان در بودجههای سالانه خورده است به طوری که بودجه بیشتر از آنکه مجالی برای سیاستگذاری اقتصادی باشد، به عرصهای برای گشاده دستی سیاستمداران و صندوق رای نمایندگان تبدیل شده است.
وی به سیاستمداران پوپولیستی و نقش آفرینی آنها در بودجه نویسی اشاره و خاطرنشان کرد: در سال های گذشته شاهد این بودیم برخی محبوبیت سیاسی خود را از جیب مردم هزینه کرده اند چرا که برای آنان هیچ جایی بهتر از بودجه های سالانه برای نقش بازی کردن برای توده های مردم وجود ندارد زیرا با آن می توانند محبوبیت بیشتری را برای خود کسب کنند.
جلالی پور تاکید کرد: این موضوع به اصلاح طلب و اصولگرا ختم نمی شود بلکه میل نامحدود به خرج کردن از منابع محدود کشور برای اخذ محبوبیت در مناطق مختلف کشور، نقطه مشترک بسیاری از نمایندگان و دیگر سیاسیون بوده است.
تحلیلگر مسائل اقتصادی یادآور شد: در سالهایی که درآمدهای نفتی بالا بود، متاسفانه استفاده از منابع و اعتبارات در رفتار نهادینه شده است اما در دوره تنگنای تحریم و محدود شدن درآمدهای نفتی همچنان شاهد این گونه رفتار از سوی آنها بوده ایم که شایسته است باتوجه به شرایط این روزهای اقتصاد کشور عادت آن دوران را کنار بگذارند.
رییس سابق اتاق ایران آثار همزمانی انتخابات آتی مجلس و تشدید مشکلات مالی دولت در سال جاری را نگران کننده خواند و تاکید کرد: قرار نیست بودجه 98 نقش صندوق رای برای انتخابات مجلس سال آینده را بازی کند و لازم است سیاسیون و از جمله نمایندگان دست از مسابقه اتلاف منابع بر دارند. این عزیزان باید بدانند که منابع درآمدی کشور به دلائل مختلف به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: قطعا کشور برای گذار از شرایط سخت پیش رو نیاز به منابع مالی زیادی دارد و در صورتی که منابع موجود به درستی هزینه نشود، امیدی به گذر از وضع موجود نخواهیم داشت.
انتهای پیام