خرید تور تابستان

گزارش جهانی سرمایه انسانی ۲۰۱۷

شاخص جهانی سرمایه انسانی ۲۰۱۷، تعداد ۱۳۰ کشور را از لحاظ چگونگی توسعه سرمایه انسانی در یک مقیاس صفر (بدترین) تا ۱۰۰ (بهترین) رتبه‌بندی می‌کند و این کار را از چهار بُعد -ظرفیت، بکارگیری، توسعه و دانش فنی- و ۵ گروه سنی متفاوت -۰ تا ۱۴ سال؛ ۱۵ تا ۲۴ سال؛ ۲۵ تا ۵۴ سال؛ ۵۵ تا ۶۴ سال؛ و ۶۵ سال و بیشتر- انجام می‌دهد تا نمای کاملی از پتانسیل سرمایه انسانی یک کشور به دست آورد. این می‌تواند به عنوان ابزاری برای ارزیابی پیشرفت در بین کشورها و تعیین فرصت‌های آموزش و تبادل دانش بین کشورها به کار گرفته شود.

به گزارش وبسایت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری کلاوس شواب، بنیانگذار و رئیس هیأت مدیره مجمع جهانی اقتصاد به عنوان ناشر «گزارش جهانی سرمایه انسانی ۲۰۱۷؛ آماده‌سازی مردم برای آیندۀ کار» در مقدمه این گزارش نوشته‌است: جهان مملو از ثروت عظیم استعداد انسانی است. ابتکار و نوآوری در اقدامات ما، نه تنها ابزاری را برای مواجهه با چالش‌های زمانه در اختیار ما قرار می‌دهد، بلکه همچنین به طور حیاتی در ساختن آینده‌ای فراگیرتر و انسان محورتر به ما کمک می‌کند. با این حال، غالباً پتانسیل انسانی درک نشده، و به واسطه این اعتقاد منسوخ و غیرواقع‌بینانه در بین برخی از سیاست‌گذاران، مبنی بر اینکه سرمایه‌گذاری بر زیربخش کوچکی از نیروی کار بسیار ماهر به تنهایی می‌تواند پیشران رشد جامع و پایدار باشد، مغفول مانده است.

گزارش جهانی سرمایه انسانی ۲۰۱۷ یک معیار جدید برای رهبران به منظور ساخت نیروی کار آینده ارائه می‌کند. رویکردی که این گزارش دنبال می‌کند بر این اصل استوار است که تمام افراد، شایستۀ فرصت‌های برابر برای پرورش استعدادهای خود هستند، و این رویکرد ابزاری را برای رهبران جوامع فراهم می‌کند تا بتوانند تغییراتی را که ما امروزه در موج اتوماسیون شاهد هستیم هدایت نموده و گذار به سمت انقلاب چهارم صنعتی را با موفقیت رهبری نمایند.

شاخص جهانی سرمایه انسانی، ابزاری را برای سنجش مؤلفه‌های قابل سنجش پتانسیل استعداد جهان فراهم می‌کند. ما امیدواریم که با سنجش منابع استعداد کشورها بر اساس توانایی افراد در کسب، توسعه و بکارگیری مهارت‌ها در زندگی شغلی، تغییر اساسی و درستی در نظام‌های آموزشی ایجاد کنیم، به طوری که آموزش مطابق با نیازهای نیروی کار آینده باشد.

مدیریت این گذار به سمت سرمایه‌گذاری عمیق‌تر در پتانسیل انسانی در خلال انقلاب چهارم صنعتی، یکی از مهمترین چالش‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی است که امروزه با آن مواجه هستیم. کار ما در مجمع جهانی اقتصاد با عنوان اقدام سیستمی برای شکل‌دهی آینده آموزش، جنیست و کار[1]، جایگاهی را برای همکاری رهبران برای مواجهه با این چالش‌ها فراهم می‌کند. این اقدام، توسعه آموزش‌هایی که مطابق با نیازهای آینده باشند، نیروی انسانی که آمادگی بهتری برای تغییرات در بازارهای نیروی کار داشته باشد، فرصت‌هایی برای ایجاد اشتغال و ساختارهایی که اجازۀ تسهیم عادلانه عواید صرف نظر از جنیست، سن یا نژاد را بدهند، ترویج می‌کند. این اقدام، جدیدترین دانش از جمله این گزارش را به مدیران و عموم افراد برای تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر ارائه نموده و سکویی اجرایی را برای اجماع و تشریک مساعی بین رهبران فراهم می‌کند.

لازم است ذکر شود مرکز بررسی‌های استراتژیک با هدف توجه دادن کارشناسان و تحلیل‌گران کشور، و هم‌چنین جهت اطلاع‌یابی مدیرانی که در معرض مسائل و تصمیم‌گیری‌های راهبردی هستند، نسبت به ترجمه و بنا به مورد انتشار محدود یا عمومی مجموعه‌ای از متون راهبردی اقدام می‌کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا