خرید تور نوروزی

واکنش نمایندگان مجلس به مطرح شدن کلیدواژه “فتنه۹۸”

مسعود پزشکیان، نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهاراتی مبنی بر هشدار نسبت به فتنه ۹۸ گفت: در شرایطی که آمریکا به دنبال ایجاد مشکلات برای ماست، باید به فکر حل مشکلات باشیم نه آن‌که به مردم انگ بزنیم.

به گزارش اعتدال؛ پزشکیان در واکنش به طرح موضوع فتنه ۹۸، اظهار کرد: در این اوضاع هر کسی یک چیزی می‌گوید باید از آن همان فرد منظورش را پرسید.

وی درباره لزوم شفاف‌سازی کلید واژه فتنه ۹۸ گفت: این را باید از همان‌هایی که فتنه ۱۳۹۸ را مطرح کردند پرسید که اصلا چه معنایی دارد.

این عضو فراکسیون امید خاطر نشان کرد: در حال حاضر آمریکا به دنبال ایجاد مشکل برای ما است و این مشکل در حال بروز است، اما ما به جای حل مشکل مردم نباید به آن‌ها انگ بچسبانیم. باید با مردم باشیم و درد و دل آن‌ها را گوش دهیم و  سعی کنیم زیاد له نشوند بالاخره جنگ است و در جنگ هم مشکلات زیادی وجود دارد.

هاشم‌زایی: درباره فتنه 98 نهادهای امنیتی باید هشدار دهند

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی بر ضرورت حساسیت نیروهای امنیتی نسبت به طرح مواردی مثل «فتنه ٩٨» تاکید کرد و گفت که باید بررسی شود چه کسانی این مسائل را مطرح می‌کنند و می‌خواهند به چه نتیجه‌ای برسد.

عبدالرضا هاشم‌زایی با اشاره به طرح مباحثی در زمینه فتنه ۹۸، اظهار کرد: یک عده نان این حرف‌ها را می‌خورند. من اصلا این را قبول ندارم، فتنه ۹۸ یعنی چه؟ ریشه‌اش چیست؟ ما در اداره کشور مشکلاتی داریم و نمی‌توانیم یا نمی‌گذارند مشکلات را حل کنیم، آن وقت چیزی با عنوان فتنه یا شبیه آن را مطرح می‌کنیم. امیدوارم کسانی که این موارد را مطرح می‌کنند از روی تشخیص خودشان برای حفظ منافع ملی این کار را انجام دهند، گرچه فکر می‌کنم اینطور نیست.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اگر در این‌باره نگرانی وجود داشته باشد، این نهادهای امنیتی هستند که باید در مورد آن هشدار دهند. من معتقدم نیروهای امنیتی باید در این زمینه فعال شوند و ببینند چه کسانی این موارد را مطرح می‌کنند، از کجا دستور می گیرند و می‌خواهند به چه نتیجه‌ای برسند.

علیجانی: سیاسیون و تریبون‌داران به صورت شفاف درباره فتنه ۹۸ صحبت کنند

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید نیز تاکید کرد: اگر فعالان به خصوص تریبون‌داران نگرانی‌هایی درباره سال آینده دارند آن را به صورت شفاف با مردم در میان بگذارند چون درغیر این صورت تنها به ایجاد ابهام و تشویش اذهان عمومی می‌پردازند.

محسن علیجانی اظهار کرد: در روزهای اخیر برخی از سیاسیون موضوع فتنه سال ۹۸ را مطرح می‌کنند؛ کلید واژه فتنه ۹۸ بیشتر از سوی جریان‌های سیاسی خاص و برخی از تریبون‌داران ائمه جمعه و جماعات مطرح شده است. به نظر می‌رسد این موضوع در حال تبدیل شدن به قطب‌بندی‌های جریان‌های سیاسی با کارکردهای سیاسی برای انتخابات سال ۹۸ است.

وی ادامه داد: این رویه کاملا اشتباهی است و آتش بر جریان‌های مختلف می‌اندازد که می‌خواهند فعالیت‌های انتخاباتی داشته باشند. در شرایط تحریمی که کشور نیازمند اتحاد است چنین رویکردهایی درست نیست. البته اگر منظور همان بیانات اخیر مقام معظم رهبری مربوط به هشدار نسبت به توطئه دشمنان در سال آینده باشد ما هم با آن موافقیم و معتقدیم باید توطئه‌ دشمنان را جدی گرفت و خنثی کرد.

این عضو شورای مرکزی فراکسیون امید در عین حال با تاکید بر این‌که نباید مسائل سیاسی در سال آینده را به چالش‌های سیاسی در کشور تبدیل کرد، اظهار کرد: در این بین اگر کسانی بخواهند دغدغه رهبری را نادرست به موضوع انتخابات ۹۸ و تخریب جریان‌های مختلف به خصوص اصلاح‌طلبی تعمیم دهند کار خطایی است که باید اصلاح شود.

علیجانی توضیح داد: بر این اساس اگر فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به خصوص تریبون‌داران ائمه جمعه و جماعات نگرانی شفافی برای سال آینده دارند آن را به صورت روشن با مردم در میان بگذارند، چون در غیر این صورت ایجاد ابهام و تشویش اذهان عمومی می‌کنند و در نهایت وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور را برهم می‌ریزند، لذا هر کسی هر ادعایی نسبت به سال آینده دارد آن را به صورت شفاف بیان کند کما این‌که برخی از فعالان سیاسی معتقدند که طرح چنین موضوعاتی با هدف انتخاباتی در سال آینده است. از آن طرف اگر هدف از این صحبت‌ها ادامه طرح دغدغه مقام معظم رهبری درباره سوء‌استفاده دشمنان باشد ما هم با آن همخوانی داریم.

لاهوتی: طرح موضوع «فتنه ٩٨» منجر به ترغیب بیشتر دشمن برای ایجاد فتنه است

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی نیز طرح مباحثی مثل «فتنه ٩٨» را منجر به ترغیب بیشتر دشمن برای ایجاد فتنه دانست.

مهرداد لاهوتی با اشاره به طرح موضوع فتنه ۹۸، اظهار کرد: به نظر من چنین حرفی معنایی ندارد. مردم ممکن است اعتراضات صنفی داشته باشند که به حق است. ممکن است معلم یا کشاورزی اعتراض داشته باشد مثل آنچه در خوزستان اتفاق افتاد و اعتراض صنفی بود، این بدان معنا نیست که خدایی نکرده مردم نسبت به اصل نظام بحثی دارند.

وی اضافه کرد: موضوع فتنه به داخل برنمی‌گردد، بلکه به آمریکایی‌ها برمی‌گردد. آنها می‌خواهند اتفاقاتی را در کشور ما شکل دهند و اگر می‌توانستند تا حالا نتیجه گرفته بودند.

لاهوتی همچنین اضافه کرد: این نوع ادبیات جز افزایش اختلافات و دسته بندی کردن افراد و ترغیب بیشتر دشمن برای ایجاد فتنه چیز دیگری نیست.

کاظمی: طرح موضوع «فتنه ٩٨» فتنه‌انگاری است

محمد کاظمی، نماینده مجلس نیز در این خصوص اظهار کرد: باید از کسانی که بحث فتنه ٩٨ را مطرح کردند این سوال را پرسید که دلیل طرح این موضوع چه بوده است. به نظر می‌رسد این یک فتنه انگاری است؛ زیرا مردم و مسئولین تغییر نکرده‌اند و برنامه‌ای هم در مسیر اقدامات جریانات مختلف سیاسی کشور وجود ندارد.

وی با اشاره به حساسیت سال آینده به خاطر برگزاری انتخابات مجلس، افزود: چه بسا از حالا اقداماتی برای صلاحیت‌ها و نظارت استصوابی مطرح باشد. به هر حال ما چیز خاصی نمی‌بینیم که حکایت از فتنه داشته باشد.

نماینده مردم ملایر در مجلس ادامه داد: البته ما دشمنانی داریم که همیشه باید از انقلاب، نظام و آرمان هایمان در برابر آنها مراقبت کنیم و شکی نیست که دشمنان ما همیشه در حال توطئه هستند؛ ولی این که ما خودمان به دنبال چیزی باشیم که معلوم نیست منشاء و مبداء آن کجاست و چه خصوصیاتی دارد، اصلا طرحش به صلاح نیست.

کاظمی یادآور شد: معمولا گروه‌ها و جریانات فکری سیاسی در سال انتخابات اقداماتی علیه هم می کنند تا در انتخابات پیروز شوند، ممکن است منشأ طرح این قضیه هم چنین مسائلی باشد. لااقل جریان فکری اصلاح طلب به دنبال هیچ فتنه‌ای نیست و می‌خواهد مثل همیشه در انتخابات شرکت کند، در فضای سیاسی کشور فعال باشد، از دولت انتقاد کند و کارها را به پیش ببرد.

نقوی‌حسینی: فتنه ۹۸ فتنه اقتصادی است

از سویی دیگر یک سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که صحبت از فتنه ۹۸ ناظر به هشدار رهبری درباره نقشه دشمنان در سال آینده است، گفت: فتنه سال آینده فتنه اقتصادی است که مردم باید هوشیار باشند تا هیچ‌گونه نارضایتی در هیچ حوزه اقتصادی و برای هیچ قشر و صنفی به وجود نیاید.

سیدحسین نقوی حسینی اظهار کرد: در ۳۰ سال گذشته دشمنان هر ۱۰ سال یک بار برای کشورمان فتنه‌ای راه انداخته‌اند. در سال ۱۳۷۸ فتنه اعتراضات دانشجویی را مدیریت کرده که موفق نشدند. در سال ۱۳۸۸ با کلید واژه تقلب، رای‌دهندگان یعنی مردم را مقابل یکدیگر قرار داده که این بار هم موفقیتی کسب نکردند.

وی ادامه داد: دشمنان در سال جدید برای فتنه بر روی حوزه اقتصادی انگشت گذاشتند، چون وضعیت اقتصادی به خوبی در سفره‌های مردم حس می‌شود. هدف دشمنان ایجاد نارضایتی اقتصادی و بعد از آن مدیریت نارضایتی و کشاندن آن به کف خیابان است، چون موضوعات اقتصادی به راحتی برای مردم ملموس است.

این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که فتنه ۹۸ کاملا اقتصادی و با بهره‌برداری از نارضایتی اقتصادی است، گفت: براین اساس تمامی مسئولان اعم از رییس جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کابینه دولت و مسئولان قوه قضاییه باید اوضاع اقتصادی را سامان داده و مدیریت کنند تا نارضایتی در حوزه اقتصادی به وجود نیاید، لذا هر دستگاه و نهادی که این نارضایتی را به وجود آورد در پازل فتنه دشمن بازی کرده است. همه باید هشدار را جدی بگیریم.

نقوی حسینی در جمع‌بندی اظهار کرد: صحبت از فتنه ۹۸ ناظر به هشدار اخیر مقام معظم رهبری در خصوص نقشه دشمنان در سال آینده است. با توجه به هشدار ایشان و پیش‌بینی از فتنه اقتصادی مسئولان هوشیار باشند که نارضایتی در حوزه اقتصادی برای هیچ قشر و صنفی به وجود نیاید که اگر این اتفاق افتد مسئولیت متوجه آنهاست، چون دشمن به دنبال کشاندن نارضایتی به کف خیابان است.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا