خرید تور نوروزی

“رهبری به نامه‌ی وزرا درباره‌ی FATF پاسخ دادند”

محمود واعظی، رییس دفتر رییس‌جمهور گفت: نامه ای که دو هفته قبل به خدمت رهبری فرستاده شد در شورای عالی پول شویی نوشته شده است.در این شورا 8 نفر از اعضای کابینه عضو هستند و مسائلی که ممکن است در آینده در اثر عدم تصویب لوایح چهارگانه FATF به وجود آید و محدودیت‌هایی که در این زمینه ایجاد می‌شود مورد بررسی قرار می گیرد. تصمیم دوستان این بود که ما جمع بندی جلسه را خدمت مقام معظم رهبری گزارش دهیم، این اتفاق افتاده و این کار انجام شده و مسئله خاصی نبوده است و رهبری هم محبت فرمودند و پاسخ نامه را دادند که تا اینجا یک روال عادی انجام شده است. رهبری هم در پاسخ خود رهنمودهای بسیار خوبی فرمودند و به همین دلیل هم این نامه نوشته شد.

به گزارش ایسنا،  واعظی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره نامه وزرا به رهبری گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم ارتباط وزرا و اعضای کابینه با دفتر مقام معظم رهبری ارتباط بسیار نزدیکی بوده است. بنده زمانی که وزیر ارتباطات بودم نامه های متعددی را خدمت مقام معظم رهبری فرستادم که هم ارائه گزارش بوده و هم رهنمودهایی را از ایشان دریافت کرده ام.

وی افزود: نامه هایی هم پیش از این با سه یا چهار امضا داشتیم که این یک روال معمول است و اتفاق جدیدی نیفتاده است و نامه ای که دو هفته قبل فرستاده شد در شورای عالی پول شویی نوشته شده است.در این شورا 8 نفر از اعضای کابینه عضو هستند و مسائلی که ممکن است در آینده در اثر عدم تصویب لوایح چهارگانه به وجود آید و محدودیت‌هایی که در این زمینه ایجاد می‌شود مورد بررسی قرار می گیرد.

واعظی با بیان اینکه تصمیم دوستان این بود که ما جمع بندی جلسه را خدمت مقام معظم رهبری گزارش دهیم، گفت: این اتفاق افتاده و این کار انجام شده و مسئله خاصی نبوده است و رهبری هم محبت فرمودند و پاسخ نامه را دادند که تا اینجا یک روال عادی انجام شده است. رهبری هم در پاسخ خود رهنمودهای بسیار خوبی فرمودند و به همین دلیل هم این نامه نوشته شد.

رییس دفتر رییس جمهوری با تاکید بر اینکه  نامه به رهبری یک روال عادی بوده است و من از نحوه خبرسازی ها و فضاسازی هایی که در این زمینه انجام شده، بسیار متاسف هستم، تصریح کرد: این فاصله اندازی بین همه و اختلاف افکنی در داخل کابینه و اینکه بین دفتر رهبری و دولت اختلاف وجود دارد، کذب است. به هیچ وجه نه بحثی از استعفا مطرح شده و نه موضوع دیگری. روابط ما با دفتر مقام معظم رهبری بسیار صمیمانه است و لذا خواهش بنده این است که رسانه‌ها به این قبیل مسائل توجه نکنند.

وی یادآور شد: ما در دفتر رئیس‌جمهوری پیگیر این مسئله هستیم تا مشخص شود چه رسانه ای برای بار نخست چنین موضوعی را مطرح کرده و برخی از خبرگزاری ها هم با استناد به این خبر بی پایه آن را توسعه داده اند.

رئیس دفتر رئیس جمهور درباره بازداشت مرضیه هاشمی، خبرنگار شبکه پرس تی وی ایران در آمریکا نیز اظهار کرد: رنگین پوستان در آمریکا همواره با مشکل مواجه بوده اند آنچه درباره خانم مرضیه هاشمی هم مشاهده شد یکی از تبعیض هایی است که رنگین پوستان در آمریکا با آن مواجه هستند.

وی افزود: ایشان دو اتهام دارد اتهام نخست رنگین پوست بودن و اتهام دوم هم مسلمان بودن ایشان است. مسلمان ستیزی در دولت آقای ترامپ بیشتر خود را نشان می دهد و ما موظف به حمایت و بسیج افکار عمومی دنیا برای آزادی وی هستیم.

واعظی همچنین با اشاره به مصوبات جلسه امروز هیات دولت، تاکید کرد: بخش قابل‌توجهی از وقت جلسه، صرف لایحه جامع انتخابات شد و ابعاد مختلف آن مورد بررسی قرار گرفت. آقای حجتی امروز گزارش بسیار خوبی درباره قاچاق دام و گوشت ارائه کردند و درباره برخی از اقلام و گرانی ها صحبت شد.

وی ادامه داد: بحث دیگر درباره لوایحی بود که در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شده است. به لحاظ اهمیتی که این لوایح برای هیات دولت دارد، تصور دولت این است که در شرایطی که با تحریم مواجه هستیم، با تصویب نکردن این لوایح نباید خود را تحریم کنیم. دولت آمادگی پاسخ گویی به سوالات و ابهامات اعضا محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام را چه به صورت جداگانه و چه در مجمع دارد.

واعظی تاکید کرد: نکته ای که در این شرایط بسیار مهم است، این است که با توجه به تحریم و التهاباتی در جامعه وجود دارد و فضای جنگ روانی و تبلیغاتی که از طرف آمریکا و برخی کشورهای معاند انجام می شود در جلسه بحث شد که بیش از هر زمانی نیازمند این هستیم که مردم یک نماینده از نظر مسائل کنترل کالا و قیمت ها در دولت داشته باشند.

وی یادآور شد: در گذشته این کار توسط وزیر بازرگانی انجام می شد و آقای رئیس جمهور فرمودند ما باید تلاش کنیم و از مجلس خواهش کنیم که هر چه سریعتر و باقید دو فوریت و یا سه فوریت وزارت بازرگانی تشکیل شود تا اینکه ما وزارت بازرگانی را داشته باشیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه بخشی از اختیارات بازرگانی در وزارت صمت و بخشی در وزارت جهاد کشاورزی است و بنابر این هماهنگی های لازم انجام نمی‌شود، گفت: مأموریت های اصلی وزارت جهاد کشاورزی مسئله کشاورزی است و مأموریت اصلی وزارت صنعت معدن و تجارت هم تولید و صنعت و معدن است، لذا الان بیش از هر زمان دیگری به وزارت بازرگانی نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه در گذشته هم لایحه تشکیل وزارت بازرگانی  در دولت تصویب شده بود، ادامه داد:  ما این لایحه را هم فرستادیم و با شرایطی که الان با آن مواجه هستیم و نیز مطالبات مردم مبنی بر لزوم نظارت و کنترل، ما بیش از هر زمان دیگر نیاز داریم که وزارت بازرگانی تشکیل شود.

رئیس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره اینکه برخی در کشور موضوع خروج از برجام را مطرح می کنند و جان بولتون نیز مدعی است اطلاعات ایران به آژانس انرژی اتمی، غلط است، اظهار کرد: آقای بولتون چه الان و چه زمانی که سمتی هم نداشت مخالفت و دشمنی وی با دولت، ملت و حکومت ایران علنی بوده است و الان که مسئولیت گرفته می خواهد از هر ابزاری استفاده کند و معلوم هم نیست که همه حرف‌هایی که ایشان می‌زند نظر کلیت دولت آمریکا باشد ولی ایشان چون خودشان تلاش کردند از برجام خارج شدند و کشورهای اروپایی و بقیه کشورها مثل روسیه و چین مقابل آن ایستادند و هر تلاشی هم که کردند منزوی شده‌اند.

واعظی ادامه داد: الان هم آنان علاقمند هستند به روش های مختلف فضاسازی کنند تا به نوعی در دنیا تنها نباشند و تلاشی هم که می کنند، نتیجه نخواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه ما در ایران تحت تأثیر این گونه جوسازی ها و فضاسازی ها و تبلیغات قرار نمی‌گیریم، تصریح کرد: ما دنبال این هستیم که خودمان آگاهانه و بر اساس منافع کشور تصمیم بگیریم و تا زمانی که برجام منافع سیاسی و بین المللی و اقتصادی ما را تامین می‌کند ما در برجام خواهیم ماند.

وی همچنین درباره تاکید برخی جریانات در کشور برای خروج از برجام، گفت: این مسئله چیز جدیدی نیست. از زمانی که برجام تصویب شد در داخل کشور عده ای مخالف بودند. الان هم همان‌ها مخالف هستند اما مهم این است که ما بر اساس نظر آنها عمل نمی‌کنیم مهم برای ما مراجع رسمی کشور و نظر مقام معظم رهبری است؛ چرا که ما مراجعی داریم که دولت خود را با آن مراجع تنظیم می‌کند.

واعظی در پاسخ به پرسشی درباره ایده “بنزین برای 80 میلیون نفر”، گفت: همانطور که اشاره کردید این تنها یک ایده است.

رییس دفتر رییس جمهوری درباره وضعیت انتخاب دستیار حقوق شهروندی برای رئیس جمهوری نیز اظهار کرد: برای دستیار حقوق شهروندی حتما ان‌شاءالله یک خانم مناسب را انتخاب خواهیم کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اظهار نظرهای اخیر از سوی برخی چهره‌ها درباره آیت الله هاشمی رفسنجانی و این تحلیل که هدف از این اظهار نظرها،شخص حسن روحانی است، اظهار کرد: نمی دانم این دو موضوع چه ربطی به هم می تواند داشته باشد اما آنچه می توانم بگویم این است که خدماتی که آیت الله هاشمی رفسنجانی به این کشور کرده غیرقابل انکار است.

واعظی تاکید کرد: ایشان همواره مواضع معتدلی داشته و عملکرد ایشان هم در دوران ریاست جمهوری و هم دوران ریاست مجلس و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام روشن است که رویکرد ایشان چگونه بوده است و با یک مصاحبه نمی شود کسی مثل آقای هاشمی رفسنجانی را از آنچه که به آن اعتقاد داشته، تغییر داد. به نظر می‌رسد مردم ما همواره قدرشناس مسئولین کشور هستند و با این گونه مصاحبه ها چیزی تغییر نمی کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا